Aklımı kaybedeceğim..

Ya yorumlara baktım kadına ne yüklenmişsiniz😥 böyle yapınca sinirlenince sinirine hakim olamayan o anneden farkı kalmıyor kimsenin. Burada böyle yüklenilince o çocuğa tavrı değişmez ki, okudukça daha da sinir olacak belki sinirini çocuktan çıkaracak… tamam kadına sempati beslemedim ama burada önemli olan kadını linçlemek değil çocuğun geleceği. Ya bakanlığa bildirilir onlar anneye gerekli eğitimi verir ya da psikolojik destek önerilir. Hiçbir psikolog da yanlış yolda birini linçleyerek iyileştirmez, keşke toplum olarak hatasından dönmeye çalışanlara daha anlayışlı yaklaşsak. Konu sahibi de okuyorsa, psikolojiniz iyi değil. Kötü biri olduğunuzu düşünmek istemiyorum, burada yazılanlar sizi daha da germesin, kendinize çeki düzen vermenize vesile olsun inşallah… Burada 2. Çocuğu sorguluyorsanız siz de kötü bir anne değilsiniz ve yaptığınız yanlışın farkındasınız. Sadece ne denli kötü bir muamele içinde olduğunuzu farketmediniz( belki siz de şifdet gördünüz ve normal geldi) ama bu konu sayesinde durumun vahimliğini fark etmiş oldunuz. Bundan sonra çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız( çocuk esirgemeye gitmesi ve çocuğun psikolojisinin elden gitmesi olarak) kendinize gelip durumu değiştireceksinizdir eminim. Bu açıdan bu konuyu iyi ki açmışsınız, hayırlısı olsun hakkınızda🙏🏻
Bir beğenmedim de ben atayım.bu nasıl yorum?

Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Tovbe estağfurullah yaaa. Susuyorum yoksa banlanirim.

Hanımlar lütfen sinirlerinize hakim olarak yorum yapın birbirinize.

Nasil bir sikintili insansın sen ya ?ne demek çocuğu boguyorum sekiz aylık hamileyim sekiz aydır ona birşey olacak endişesiyle yaşıyorum doğunca eminim gözümden sakinacagim onu Elim ayagim titredi sinirden şikayet edin şunu birde üyeliğini pasiflestirmis ip den adres bulamayacaklar sanki

Nasil bir sikintili insansın sen ya ?ne demek çocuğu boguyorum sekiz aylık hamileyim sekiz aydır ona birşey olacak endişesiyle yaşıyorum doğunca eminim gözümden sakinacagim onu Elim ayagim titredi sinirden şikayet edin şunu birde üyeliğini pasiflestirmis ip den adres bulamayacaklar sanki

çocuk istismarcısını sırf annesi diye savunmakta..
mesela bu çocuk top oynarken topu birinin ayağına çarpsa o biri sinirlense çocuğu boğmaya kalksa psikolojisi bozuk deyip geçelim madem.
Neymiş psikolojisi bozukmuş. Tedavi olsun o zaman. Kendini savunmaktan aciz, küçücük bir çocuğa uygulanan şiddeti normalize etmeye çalışan gitsin bir psikoloğa görünsün. Çocuk gelişim mezunuymuş bir de… Söylenecek çok şey var da neyse.

Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
şikayet edilmissindir sen zatende gördümde böyle şerefsizini görmedim mi diyeyim, gelip zeni parcalarim mi diyeyim.
yap tabi ikinciyi olmadi onuda boğazlarsin tavşan gibi üreyin çunku sizin gibiler bol bol uremeli

Uzman desteği alın ve bırakın çocuğunuz kardeşiz kalsın.
Her anne kızar, robot değildir ama boğmak nedir yahu? 🤔

Aman yarabbim . Ne okudum ben demin öyle. Herkes zaman zaman bunalır evet ama çocuğu boğmaya kalkmak nedir . Bugün denersin yarın bogarsın gerçekten. Ya herseyi geç o çocukta oluşturduğun travma ne olacak ? Sakın yapma 2.yi anneliği hakedenler yapsın

Sizin gibi insanlara empati yapamıyorum,stresli olabilir bazen sabır taşabilir ama boğmak nedir yaaa.Bebegin yaşadığı travmaya bakın en güvendiği kişi bunu yapıyor.İkinci bebeği dusuneceyinize gidin yardım alın ailenize sağa sola iyi değilim beni tedavi ettirin değin.

Siz daha birincisine annelik yapamıyorsunuz oturun oturduğunuz yerde. Ne demek boğmak ya. Cocugunuz önce bir anneye sahip olsunlar kardeşi sonra düşünün. Sizin bu kafa ile ikinci çocuğa değil bir doktora bakmanız gerek.

Bu arada şiddetin her türlüsü iğrenç. Bu kadına yapılan linçte bir psikolojik şiddet. Kadını dövmek gerektiğini savunanlar? Kendiniz haklıyken şiddeti mümkün görüyorsunuz. Bu kadın da aynen öyle kızının karşısında kendini haklı görüyor ve boğuyor. Haklıysam psikolojik veya fiziksel şiddet uygulayabilirim fikri, şiddet yaratıyo işte. Zaten her döven söven kendini haklı sandığındaki için bunu yapıyor, şiddet şiddeti doğurur. Malesef herkes şiddet içinde…
Bir yetişkine fiziksel şiddet uygulasan o da sana karşılık verir. 3.5 yaşındaki bebek kendini korumaktan aciz. Bu çocuğa istismardır. Bu kadınında yeri Ruh ve sinir hastanesidir.

Smyra32 Smyra32 , demek istediğini anlıyorum ama burada -o da doğru değil ama- bir seferlik öfkeyle yapılıp pişman olunmuş bir durum yok. Anladığım kadarıyla sistematik devam eden bir istismar var. Bir yandan “ikinci çocuğu yapacam” gibi ilginç ve umarsız bir tavır bulunuyor. Kendini derli toplu anlatacak, internette yardım aramaya niyetlenecek kadar bilince sahip. Bu olay ilk defa oldu, kendimi kaybettim, nereye başvurayım, demiyor ki konu sahibi. Çocuklarımızın sınırlarımızı zorladığı, Allah yarattı demesem dediğimiz anlar hepimiz yaşıyoruz. Bunları hayatta diğer insanlarla da yaşıyoruz ama kendimizi frenleyebiliyoruz değil mi? Demek ki o kadar kontrolsüz değiliz. Bize tepki verileceğinin farkındayız çünkü. Bu tarz mevzularda beni aşırıya götüren çocuğun, hayvanın, mağdurun tepki veremeyeceğinin farkında olma durumu, zalimlik. Konu sahibi zalim bir insan ve bunu olmayı seçen o. Toparlamam gerekirse tek seferlik cinnetle diyebileceğimiz bir şey olsa belki daha ılımlı yaklaşılabilirdi ama şu durumda biraz sarsılması daha iyi konu sahibinin.

Oo selam woke tayfa
e heralde, çocuğunu döveni çocuktan ayırır çocuğu korumaya alır ve o dövene psikolojik destek sağlarsın. Medeni olan budur. O kişiyi dövüp linçleyince ne farkımız kalıyor? Kadını linçleyince çocuğu kazanacak olsanız haklı belki ama olan yine çocuğa oluyor. Hapishaneler dahil, akıl hastaları dahil herkesi kazanmaya bakmalıyız. Çocuğu döven kişiyi alkışlamak değil bu, ayırmak izole etmek ve tedavi etmek. Ama bu bakış açısına belli ki daha çok uzağız, medeniyete de… Halbuki YouTube da yabancı bir ülkede dava esnasında oğlunun katilini affedip sarılan müslüman baba videosunda herkes adamı alkışlamıştı. Katil de ağlamıştı ve İslam’a yaklaşmıştı. Böyle hikayeleri hepimiz destekliyor ve dinimiz ne hoşgörülü diyoruz. İş kendimiz yapmaya gelince, gereksiz duyar oluyor. Adam katili hapse atmayın hakim bey demedi, burada ben de kadını şikayet etmeyin demedim gerekli yerlere. Farkı ayırt eden bir kişi çıkar mı acaba🙏🏻

Otrera Otrera şikayet etmişsiniz Allah razı olsun.
İnşallah yetkililer gerekeni yaparlar çok üzüldüm yavruya. ☹️
Cümlemizden. Merak etmeyin süreci takipteyim. Bu işin peşini bırakmayacağım. İçiniz rahat olsun 🙏🏻

** bu arada sizler de paylaştığım linkten şikayet kaydı oluşturursanız, işlemlerin hızlanması açısından iyi olabilir , birlikten kuvvet doğar sonuçta 😊

Oo selam woke tayfa
ayy şaka gibi evladımızı katledeni affedecekmişiz pedofilileri tecavüzcüleri hasta kabul edip iyi davranacakmışız tedavi olmalılarmış .çocuklarını öldüresiye dövenleri de öyle.benim o kadar geniş midem yok.çoğu kişinin de yoktur sanırım haksız mıyım kuzum?

Ya bu uyeyi deşifre edip aile ve sosyal politikaya bildirmemz lazim diye dusunuyorum
Birde ikinciden bahsediyor

ayy şaka gibi evladımızı katledeni affedecekmişiz pedofilileri tecavüzcüleri hasta kabul edip iyi davranacakmışız tedavi olmalılarmış .çocuklarını öldüresiye dövenleri de öyle.benim o kadar geniş midem yok.çoğu kişinin de yoktur sanırım haksız mıyım kuzum?
Ay bunları kim söyledi? Kusura bakmayın yeni dahil oldum konuya. Şimdi bende aklımı kaçıracağım. Madem yaptın böyle birşeyi neden buraya yazma gereği duyuyorlar. Bizde yapıyoruz lafını mı duymaya geliyor bu insanlar?

Geçenlerde de böyle bir konu açılmıştı. Dünyanın heryerinde herkes böyle çocuk yetiştiriyor diyen üye vardı. Ben sesimi bile yükseltmem eşim çok nadir noluyor ya diye seslenir içeriden sesler gelince ona bile bozulurum.

Back
X