• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımı Kurcalayan Bir Soru

Öff konu hortlatmışlar, bende yazmışım.

Hiç beklemezdim yalnız breakingbadd'in sahte olacağını. Hayret bir şey ya. Bence erkektir, kadın olsa neden kandırsın ki. Burda herkes aynı yaşta değiliz sonuçta.

bence de erkek
bi de kızım diye elinin fotoğrafını attı
aaa el aman tanrım kız diyeceğiz sanki :27:

bence de erkek
bi de kızım diye elinin fotoğrafını attı
aaa el aman tanrım kız diyeceğiz sanki :KK53:
Çok saçmalamış, yok üniversiteye gidemem, gidemem diyorum anlamıyor musun, ne hayat yaşıyorum, yok çok şişmanım.

Öff ne insanlar var ya. Hikayesi gerçekse, bir insan kendisine bu kadar acıyıp, nasıl sefil hissedebilir anlamıyorum. Ama erkektir yani, olamaz başka türlüsü.

Norveç'te diye ne kıskanmıştım yav.
Neyse ben gidip bi su içeyim.

aynen mükemmel ilişki hayat profili

Çok saçmalamış, yok üniversiteye gidemem, gidemem diyorum anlamıyor musun, ne hayat yaşıyorum, yok çok şişmanım.

Öff ne insanlar var ya. Hikayesi gerçekse, bir insan kendisine bu kadar acıyıp, nasıl sefil hissedebilir anlamıyorum. Ama erkektir yani, olamaz başka türlüsü.

yok ya ne alakası var ben şu an dombiğin teki oldum ama hiç bu yüzden sevilmiceğimi de düşünmedim sonuçta biz de miss world güzelleri değiliz
muhabbetini seviyoruz insanların

aynen mükemmel ilişki hayat profili

yok ya ne alakası var ben şu an dombiğin teki oldum ama hiç bu yüzden sevilmiceğimi de düşünmedim sonuçta biz de miss world güzelleri değiliz
muhabbetini seviyoruz insanların

Aynen, senin içinde üzüldüm just. Zaten zor dönemden geçiyorsun, gördüm konularını, sıkma canını, olacağı varmış yani.

Size hak veriyorum. Ama isin birde baska bir yonu var. bosanmada cocuk olmasa bile bosanmada en cok kadin zarar goruyor. Ozellikle bizim toplumumuzda.

Breakingbadin sahte olmasının şoku hala üzerimde ama hep sormak istediğim konu ile ilgili soru sormuş. Kadın da çalışıyorsa nafaka fazla pozitif ayrımcılık olmuyor mu? Yaşanılan kötü durumlara karşılık tazminat alınır da nafaka bana fazla geliyor.

Bosanmada nafaka 2 cesittir. Yoksulluk nafakasi, daha az kusurlu es boşanma sonucunda yoksulluğa dusecekse karşı taraftan bunu talep edebilir. Ikinciside iştirak nafakasi. Bu çocuk için ödenir. Velayet hangi veliye verilirse verilsin, diğer es bunu odemek zorundadır, maddi duruma bakılmaksızın.
Bahsettiğin olayda hiçbiri talep edilemez.
olsa olsa en fazla maddi veya manevi tazminat isteyebilir, eğer bir zarar söz konusuysa. Mesela aldatilmissa, veya maddi manevi olarak bir kayıp yasamissa evlilik süresince. tazminatta zaten tek seferde ödenir nafaka gibi aylık gelir şeklinde ödenmez.

Malesef ülkemizde kadınlar genel olarak madur oldukları için hukuki düzenlemeler de o yönde oluyor. Ancak kuzeniniZ madur olduğunu ispatlar ve karşı taraf kabahatli bulunursa o zaman tazminat yada nafaka ödemek durumunda kalmaz.
Kuzeninizin ispatlayabileceği birşeyler vardır mutlaka. Yani 10/10 kabahatli olması mümkün değil. Gerisi avukatın becerisine, hakimin takdirine kalmış.

Back
X