- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi breakingbadd
Nereden anladın fake olduğunu? breakingbadd'in açılmış bir sürü konusu var. :S Yeni üye değil ki.
kendisi itiraf etti geyik topicimizde
bizimle çok yakındı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden anladın fake olduğunu? breakingbadd'in açılmış bir sürü konusu var. :S Yeni üye değil ki.
direkt şahıs fake uydurmuş bunları
Şimdiye kadar açtığı konularda mı sahte? Norveçteydi konu sahibi, kuzeniyle tartışmıştı, sevgilisi vardı falan :S
direkt şahıs fake uydurmuş bunları
Öff konu hortlatmışlar, bende yazmışım.
Hiç beklemezdim yalnız breakingbadd'in sahte olacağını. Hayret bir şey ya. Bence erkektir, kadın olsa neden kandırsın ki. Burda herkes aynı yaşta değiliz sonuçta.
Çok saçmalamış, yok üniversiteye gidemem, gidemem diyorum anlamıyor musun, ne hayat yaşıyorum, yok çok şişmanım.bence de erkek
bi de kızım diye elinin fotoğrafını attı
aaa el aman tanrım kız diyeceğiz sanki![]()
Norveç'te diye ne kıskanmıştım yav.
Neyse ben gidip bi su içeyim.
Çok saçmalamış, yok üniversiteye gidemem, gidemem diyorum anlamıyor musun, ne hayat yaşıyorum, yok çok şişmanım.
Öff ne insanlar var ya. Hikayesi gerçekse, bir insan kendisine bu kadar acıyıp, nasıl sefil hissedebilir anlamıyorum. Ama erkektir yani, olamaz başka türlüsü.
aynen mükemmel ilişki hayat profili
yok ya ne alakası var ben şu an dombiğin teki oldum ama hiç bu yüzden sevilmiceğimi de düşünmedim sonuçta biz de miss world güzelleri değiliz
muhabbetini seviyoruz insanların
Aynen, senin içinde üzüldüm just. Zaten zor dönemden geçiyorsun, gördüm konularını, sıkma canını, olacağı varmış yani.