Şimdi yanımdan Burak, Kıvanç geçse benimki bunlardan yakışıklı dünya güzeli bir tanem mi diyeceğim? Yok öyle bişey... Nasıl Feriha Evcen benden güzelse, bazı erkeklerde diğerlerinden yakışıklı... benim birinin yakışıklı olduğunu farketmem gibi, bir erkeğinde bir kızı güzel olarak nitelendirmesi çoook normal.
Ama gönül sevdiğini arzular. Eğer erkek her gözü kaydığını arzuluyorsa biraz karakter biraz erdem yoksunudur...
.
Fahriye Evcen'in estetiksiz halinden güzelsindir eminim
Bunu sorucağım ve net bilgi alıcağım çavremde bu anlamda kimse yok.
Yani benim dediğimi anlayabilirler mi bilmiyorum..
KAdınlar doğru kararı veremez beni aydınlatamaz.
Erkeklerinde ne diceği belli değil..
Amaaa burdaki beyanlar bunun açıklamasını duymuştur yakın b arkadaşından diye umut edip konuyu açıyorum.
Biz sevdiğimiz erkeği dünyanın en yakışıklısı ilan ederiz..
Sanki yanımızda ondan başkası olsa elmayı tamamlıyamıcakmışız gibi hissederiz.
Bi çok yakışıklı çocukta yanımızdan geçsede farkettiğimizde
- ALLAH sahibine bağışlasın
- Kişiliğide inşALLAH kendi gibidir
der geçeriz..
Veya hiç bi yorum yapmayız..
Peki ya erkekler ??
Onlarda bunu yapar mı ?
Çünkü erkeklere göre güzellik görüntüdür..
Ve sevgilisi olan erkeklere de durum bu..
Görüntü çekiciyse o kız güzeldir..
Giydiği, makyajı vs vs..
Bayanlar mantık arar ama erkeklerin çoğunluğu dış görüntü endekslidir..
Bunu herkes bilir.
Benim sorumsa şu ;
Sevgililerimiz, eşlerimiz, hoşlandığımız, aşık olduğumuz kişiler bize dünya yakışıklısı gelirken erkek kesiminde de durum bu mu ?
Yani sevgilisini gördüğünde ''Bu kızda o kadar güzel değil ama seviyorum'' der mi
Yani sadece sevgi mi olur yoksa sevilen kişi erkeklerede görsel anlamda güzel gözükür mü ?
Bayanlarda neyse erkeklerde de odur diyemiyorum açıkçası..
En başta doğamız, yaratılışımız bile farklı..
Yakın erkek arkadaşınızla konuşup veya abi erkek kardeş gibi biriyle konuşup bu durumla ilgili bilginiz var mı ?
Kaç gündür kadınlar erkeklerle ilgili konular açılıp duruyor. Her yerde dediğimi burda da söyliyeyim. Olaylara kadın erkek diye bakmak bana oldum olsa saçma gelmiştir. Erkekler dış görünüşe kadınlar içe önem verir diye bir şey bence yok. Dış görünüşe önem veren kadınlar da vardır, iç güzelliğe önem veren erkekler de. Bahsettiğiniz türde insanlar da. Şöyle de bir durum da var güzellik görecelidir. O yüzden bence bu tarz olaylarda kesin yargılara varmaya imkan yok. Erkekler sadece gördüğümüz ya da gözümüze sokulan türlerden ibaret değil. Onların da duyguları var onlar da taştan yaratılmadılar. Ha ama tam tersi de var mıdır? Vardır. İşte o da onun erkek değil insan olduğuyla alakalıdır. Çünkü böyle kadınlar da varKadınları erkekleri ya da insanları da diyebiliriz bence kategorize etmeye çalışmanın anlamı yok.
Bir örnek;
Eki Görüntüle 1193204
Josh Holloway ve eşi. Bence adam fıstık gibi maşallah ama kadın pek de güzel sayılmaz. Vardır böyle örnekler. Ben bunu ancak kendi güzellik anlayışıma göre değerlendirebilirim. Belki adamın tipi böyle? Bayılıyor? Ya da dış görünüşe önem vermiyor. Bu da mümkün. Şöyle de bir şey var belki de kadını tanıdıktan sonra dış görüntüsü de cazip geldi? İşte böyle karışık bir mesele. O yüzden bence böyle şeylere kafa yormak çoook ama çok saçma. Kim kimi istiyorsa onu sevsin ona baksın onu tercih etsin. Bizi rahatsız eden şey ne? Bir erkek sırf güzel olduğu için bir kadınla birliktelik kurmak isteyebilir. Bize ne? Aynı şekilde başka bir kadın da über yakışıklı bir adamı sırf dış görüntüsü hatta parası yüzden tercih edebilir, bize ne? Neden böyle şeylere kafa yoruyor insanlar anlamıyorum :44:
Bunu sorucağım ve net bilgi alıcağım çavremde bu anlamda kimse yok.
Yani benim dediğimi anlayabilirler mi bilmiyorum..
KAdınlar doğru kararı veremez beni aydınlatamaz.
Erkeklerinde ne diceği belli değil..
Amaaa burdaki beyanlar bunun açıklamasını duymuştur yakın b arkadaşından diye umut edip konuyu açıyorum.
Biz sevdiğimiz erkeği dünyanın en yakışıklısı ilan ederiz..
Sanki yanımızda ondan başkası olsa elmayı tamamlıyamıcakmışız gibi hissederiz.
Bi çok yakışıklı çocukta yanımızdan geçsede farkettiğimizde
- ALLAH sahibine bağışlasın
- Kişiliğide inşALLAH kendi gibidir
der geçeriz..
Veya hiç bi yorum yapmayız..
Peki ya erkekler ??
Onlarda bunu yapar mı ?
Çünkü erkeklere göre güzellik görüntüdür..
Ve sevgilisi olan erkeklere de durum bu..
Görüntü çekiciyse o kız güzeldir..
Giydiği, makyajı vs vs..
Bayanlar mantık arar ama erkeklerin çoğunluğu dış görüntü endekslidir..
Bunu herkes bilir.
Benim sorumsa şu ;
Sevgililerimiz, eşlerimiz, hoşlandığımız, aşık olduğumuz kişiler bize dünya yakışıklısı gelirken erkek kesiminde de durum bu mu ?
Yani sevgilisini gördüğünde ''Bu kızda o kadar güzel değil ama seviyorum'' der mi
Yani sadece sevgi mi olur yoksa sevilen kişi erkeklerede görsel anlamda güzel gözükür mü ?
Bayanlarda neyse erkeklerde de odur diyemiyorum açıkçası..
En başta doğamız, yaratılışımız bile farklı..
Yakın erkek arkadaşınızla konuşup veya abi erkek kardeş gibi biriyle konuşup bu durumla ilgili bilginiz var mı ?
Allahim sana geliyorum!!!!! 😦😦😦
Anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?