• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımı kurcalıyor..

Ama erkekler daha çok aldatıyo sanki

Aldatmak güzellikle olmuyor ki hiç ilgisi yok
Aldatıldığımda bir baktım şöyle hayatta tipini ilk eleştirdiğim kadın odur, paçozzzz dedim içimden
Tırnakları pislik dolu, kafası yıl olmuş yıkanmamış, giydikleri üstünden dökülen bir kadınla aldattı beni eski sevgilim
Güzelliğe bakmıyor o işler =)))

Tamam oda var ama ben hep güzel kişilerle aldatıldım..
Ve korkum var buda aldatırsa beni diye.
Zamanla beğenmezse diye

Kocamin beni guzel buldugunu biliyorum, her firsatta da soyluyor zaten. Ama dunya guzeli miyim? Bence degilim. Etraf guzel ve cekici bir suru kadinla dolu. Ben kocamin bana gonul gozuyle baktigini biliyorum. Yanimizdan guzel bir kadin gectiginde "off hatuna bak. Kiz da ilik gibiymis masallah" diyebiliyoruz ikimiz de. Yani bu guzellik meselesi cok kafaya takilacak bir konu degil. Bir yanda sadece disaridan gorup, estetik olarak "guzel" diye tabir ettigimiz kadinlar var; bir tarafta da sevgilimizin bir butun olarak ele alip kalbimizle, fikrimizle, goruntumuzle benimsedigi biz variz. Yani cok ta dusunme bunu. Guzele ve yakisiklaya bakilir, bence bir problem yok;)

Soğur benden gibime geliyor ama :mad::mad::KK67:

Back
X