aklımı yitirmek üzereyim pişmanım

kdr akby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
19
1
29
yargılayacaksınız beni biliyorum ama lütfen akıl verin. 3 buçuk ay önce erkek arkadaşımla analdan ilişki yaşadık boşalma vs hiç bir şekilde olmadı sadece zevk suyu vajinama akıp hamile bırakır mı diye düşündüm hep.5 defa kanda gebelik testi yaptırdım . ultrasona girdim yine bişey çıkmadı. adetlerimide oluyorum 2 kez tarlusal yardımıyla oldum. en sonda ella kullandım saçma sapan kuruntulara kapılıp . yine adet oldum . ama elladan sonra vücudumun sağ trafında koltuk altım ve göğsümün alt kısmında küçük kahverengi lekeler oluştu. bu lekelerin hamilelikle ilgili olabileceğini okudum ve şu an içim içimi yiyor çok korkuyorum . acaba hamile olupta bunca testte çıkmayabilir mi. yada bu lekelerin sebebi nedir lütfen bi akıl verin çok pişmanım ama bunları düşünmekten çok yıprandım artuk

5 kez test ve ultrasonda birşey çıkmamışsa deilsiniz bence..kan testi yaptırıp rahatlayın..bir daha pişman olacağınız şekilde davranmayın..

Üç buçuk ay diyorsun. Bu kadar sürede anlaşılmaz mı bir hamilelik?

Ayrıca niye yargılayalım? Ne yaşarsan yaşa kime ne? Olsa olsa sonucuna katlanmayacağın haltı yeme denir bu konuda.

Dikkat ya biraz dikkat. Hamile kalmak o kadar basit değil. Kendimden biliyorum.

Bir ton ilaç içmişsin ondan olmuştur o lekeler.
2 ay regl olmuşsun nerden gelecek bu bebek allasen.

5 kez test ve ultrasonda birşey çıkmamışsa deilsiniz bence..kan testi yaptırıp rahatlayın..bir daha pişman olacağınız şekilde davranmayın..
yaptırdıgım testlerin hepsi kan testi ama hiç birine inanamıyorum işte

yaw anal nedir
normal yapın bari günahı aynı zaten takmıyorsanız da o da önemsizdir zaten
arkadaşım anal çok zararlı biliyor musun sağlığına ..bir araştır lütfen cıkcık..

yaw anal nedir
normal yapın bari günahı aynı zaten takmıyorsanız da o da önemsizdir zaten
arkadaşım anal çok zararlı biliyor musun sağlığına ..bir araştır lütfen cıkcık..
Bi daha asla zaten çok pişmanım gerçekten

Yani anal ilişki neticesinde gebelik olayı tabi pek mümkün değil. Rahat ol o açıdan ama bu yapttığın-yaşadığından ders çıkarmazsan benzer korkuları tekrar tekrar yaşama ihtimali kuvvetle muhtemel.
Bir kere böyle şeyler yaşanınca genelde devamı gelir. Çok dikkatli olmanı ve şeytana uymamanı öneririm ilerde sıkıntı yaşamaman açısından..

Ben sende Obsesif Kompülsif tanıdıklarımdan parçalar gördüm biraz, bu kadar çok kafana takma bence hamile olmadığın çok açık! Bu kadar takmanın sebebi nedir, yaşadıkların için pişman mısın ceza alacağım hamila kalıp mahvolacağım gibi mi düşünüyorsun? Bence sakin ol, mantıklı düşün derim, kendine bu şekilde kuruntularla yüklenmen hiçbir işe yaramaz ki. Bence de bu arada neden yargılayalım herkesin kendi hayatı ama bence biz değil sen kendini çok yargılamışsın ondan bu kadar takıntı yapmışsın. Takıntı yapmadan düşün bence bu işleri :)

Tarlusal adet düzensizliğimden dolayı ben de çok kullandım. Çok zararı olan ilaçlar zaten hormonlarla alakalı.
Bünyenize ağır geldiği için bu şekilde tepki vermiş olabilir.
Kimse sizi yargılamaz fakat pişmanlık duyacağınız işler yapmayın.

Ben sende Obsesif Kompülsif tanıdıklarımdan parçalar gördüm biraz, bu kadar çok kafana takma bence hamile olmadığın çok açık! Bu kadar takmanın sebebi nedir, yaşadıkların için pişman mısın ceza alacağım hamila kalıp mahvolacağım gibi mi düşünüyorsun? Bence sakin ol, mantıklı düşün derim, kendine bu şekilde kuruntularla yüklenmen hiçbir işe yaramaz ki. Bence de bu arada neden yargılayalım herkesin kendi hayatı ama bence biz değil sen kendini çok yargılamışsın ondan bu kadar takıntı yapmışsın. Takıntı yapmadan düşün bence bu işleri :)
Aynen böyle düşünüyorum takıntı haline geldi bende bir gün iyiyim bir gün çok kötüyüm. Bu lekeler de çok korkutuyor beni

tamamen pskolojiniz bozulmuş o kadar tahlil yaptrmışsınız ultrason çıkmamış biz hamile değilsiniz diyince mi inanıcaksınız?

Bence kendini çok suçlu hissettiğin için bunu hamilelikle kompanze ediyorsun
Hamile olamayacağını sen de bal gibi biliyorsun aslında

X