Aklımı Yitirmek ÜZereyim yardım edin ne olur

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
ben 16+5 günlük hamileyim..daha öncelerde seğirme mısır patlaması gibi hareketler hissediyordum ama 3 gündür naparsam yapayım hiç bir hareket hissetmiyorum..çikolata yiyiorum soluma yatıyorum yok hiç ne seğirme ne kıpırdanma hiç bir şey yok... belimde de ağrı var göğüslerimde çok ağrıyor...napıcam doktora gitmeli miyim..herkes 15.haftada hareketlerini hissetmiş bn nerdeyse 17 oldum ama bu günlerde hiç hissetmiyorum..çok korkuyorum :(

ben 16+5 günlük hamileyim..daha öncelerde seğirme mısır patlaması gibi hareketler hissediyordum ama 3 gündür naparsam yapayım hiç bir hareket hissetmiyorum..çikolata yiyiorum soluma yatıyorum yok hiç ne seğirme ne kıpırdanma hiç bir şey yok... belimde de ağrı var göğüslerimde çok ağrıyor...napıcam doktora gitmeli miyim..herkes 15.haftada hareketlerini hissetmiş bn nerdeyse 17 oldum ama bu günlerde hiç hissetmiyorum..çok korkuyorum :KK43:
Panik yapma hemen benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilk 19. Haftada hissettim. Öncesinde hissettiğimi sandığım hareketler gaz hareketleriymiş sende de muhtemelen şu an gaz hareketleridir hissettiklerin. Tam hissetmeye başlayınca farkına varacaksın. Ama yinede rahat etmek istiyorsan acile git

Panik yapma hemen benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilk 19. Haftada hissettim. Öncesinde hissettiğimi sandığım hareketler gaz hareketleriymiş sende de muhtemelen şu an gaz hareketleridir hissettiklerin. Tam hissetmeye başlayınca farkına varacaksın. Ama yinede rahat etmek istiyorsan acile git
peki tam olarak nasıl bir hareket oluyor...cuma zaten kontrole gidicem ama yine de korkuyorum sürkli düşünüyorum neden hareket etmiyor neden hissetmiyorum diye... nasıl anlarım hareket ettiğini

Bende ikinci hamileliğimde daha gec hissettim neredeyse 20. Haftayı buldu. Dediğiniz gibi gaz hareketleri oluyor daha oncesinde. Ilk gebeliklerinde cogu kisi cok erken haftalar olmasına rağmen bebegin hareketlerini hissettiklerini söylüyorlar ama genelde barsak hareketlenmeleri oluyor.

A aralid81 bencede endişe etmeyin ama Dr unuzu arayıp sorabilirsiniz gerekli görürse cagiracaktir. Yavrunuzu saglicakla kucağınıza alırsınız insallah.

Bende ikinci hamileliğimde daha gec hissettim neredeyse 20. Haftayı buldu. Dediğiniz gibi gaz hareketleri oluyor daha oncesinde. Ilk gebeliklerinde cogu kisi cok erken haftalar olmasına rağmen bebegin hareketlerini hissettiklerini söylüyorlar ama genelde barsak hareketlenmeleri oluyor.

A aralid81 bencede endişe etmeyin ama Dr unuzu arayıp sorabilirsiniz gerekli görürse cagiracaktir. Yavrunuzu saglicakla kucağınıza alırsınız insallah.
bana biraz kilolusun o yüzden de hissetmeyebilirsin diyolar çok zayıflar erken hisseder diyolar ama bilemedim insan panik olluyo etraftan duyunca...teşekkür ederim inş.:)

peki tam olarak nasıl bir hareket oluyor...cuma zaten kontrole gidicem ama yine de korkuyorum sürkli düşünüyorum neden hareket etmiyor neden hissetmiyorum diye... nasıl anlarım hareket ettiğini
Biri sana dokunuyor gibi hissediyorsun.Bi kere gerçekten hissedince anlarsın zaten bebek hareketi olduğunu. 22. Haftaya kadar hissetmeyen bile var.büyüdükçe hissedersin zaten şu an çok küçük oldyğu için güçlü değil tekmeleri hissetmek çok zor

Ben ne segirmr ne başka birşey hissetmistim.nerdeyse yirminci haftayı bulmuştu hissetmem.tekne tokat kalıyorlar zaten çok iyi hissediyorsun merak etme.ama hamilelik kafaya takacak şey arıyor insan.kafam rahat olsun diyorsan git acile.yada en yakın sağlık ocağına git.orda kalp atışlarına bakıyorlar.kolay olur.ben öyle yapıyordum.hem kalp atışlarını duymak iyi geliyor

Bende neredeyse 20.haftada hissetmeye başladım canım ama aklın çok kaldıysa aile hekimine git kalp atışını duyabilirsin rahatlarsın :anneadayı:

Biri sana dokunuyor gibi hissediyorsun.Bi kere gerçekten hissedince anlarsın zaten bebek hareketi olduğunu. 22. Haftaya kadar hissetmeyen bile var.büyüdükçe hissedersin zaten şu an çok küçük oldyğu için güçlü değil tekmeleri hissetmek çok zor
inş. ya bakalım hayırlısı inş.hissederim bende

Aile hekimliginden söylenen 20. Hafta ile hisedilebilecegi. Hiç öyle 15. Haftada hisseden duymadım. Kaldı ki ben 22 belki de sonrasında hissettim. Ufak şeyleri kafaya takmamak en sagliklisi

no panik ben 17 sonu 18 başı hissettim veee kesinlikle 21 li haftalara kadar tutarlı hareket olmuoo... sakin olll bebekte gerilir sonra doğunca uğraş dur kolik bebek...

18-20. haftalar olmadan telaş yapmaya gerek yok.. Bebiş popişini dönerek yatıyosa sırt tarafına tepiyodur :) Ben sonuna geldim bazı günler hareketlerini hissetmiyorum zorlanıyorum.. sonra dönüp geri başlıyo saldırılara :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah..

18. Haftadan once hissedemessin.ayrica Daha once hissettiklerin barsak hareketleridir. Ben 20.haftamda hissetmistim. Allah askina aklini yitircek ne var. Relax

Bende hissetmedim canim 19 haftalik olduk çıt yok :) doktorada sordum hissetmezsin daha dedi ucuncu bebegim olacak benimde

aynen ben de ilk bebeğimi 20. haftada hissetmiştim. ondan önce barsak hareketi seğirme tarzı şeyler oluyor. senin kafana takacak bir durumun yok bence

18. Haftadan once hissedemessin.ayrica Daha once hissettiklerin barsak hareketleridir. Ben 20.haftamda hissetmistim. Allah askina aklini yitircek ne var. Relax
zor günler atlatıyorum..... bu yüzden de korkuyorum sürekli düşünüyorum bu yüzden dedim aklımı yitiricem diye

Back
X