Panik yapma hemen benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilk 19. Haftada hissettim. Öncesinde hissettiğimi sandığım hareketler gaz hareketleriymiş sende de muhtemelen şu an gaz hareketleridir hissettiklerin. Tam hissetmeye başlayınca farkına varacaksın. Ama yinede rahat etmek istiyorsan acile gitben 16+5 günlük hamileyim..daha öncelerde seğirme mısır patlaması gibi hareketler hissediyordum ama 3 gündür naparsam yapayım hiç bir hareket hissetmiyorum..çikolata yiyiorum soluma yatıyorum yok hiç ne seğirme ne kıpırdanma hiç bir şey yok... belimde de ağrı var göğüslerimde çok ağrıyor...napıcam doktora gitmeli miyim..herkes 15.haftada hareketlerini hissetmiş bn nerdeyse 17 oldum ama bu günlerde hiç hissetmiyorum..çok korkuyorum
peki tam olarak nasıl bir hareket oluyor...cuma zaten kontrole gidicem ama yine de korkuyorum sürkli düşünüyorum neden hareket etmiyor neden hissetmiyorum diye... nasıl anlarım hareket ettiğiniPanik yapma hemen benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen ilk 19. Haftada hissettim. Öncesinde hissettiğimi sandığım hareketler gaz hareketleriymiş sende de muhtemelen şu an gaz hareketleridir hissettiklerin. Tam hissetmeye başlayınca farkına varacaksın. Ama yinede rahat etmek istiyorsan acile git
bana biraz kilolusun o yüzden de hissetmeyebilirsin diyolar çok zayıflar erken hisseder diyolar ama bilemedim insan panik olluyo etraftan duyunca...teşekkür ederim inş.:)Bende ikinci hamileliğimde daha gec hissettim neredeyse 20. Haftayı buldu. Dediğiniz gibi gaz hareketleri oluyor daha oncesinde. Ilk gebeliklerinde cogu kisi cok erken haftalar olmasına rağmen bebegin hareketlerini hissettiklerini söylüyorlar ama genelde barsak hareketlenmeleri oluyor.
A aralid81 bencede endişe etmeyin ama Dr unuzu arayıp sorabilirsiniz gerekli görürse cagiracaktir. Yavrunuzu saglicakla kucağınıza alırsınız insallah.
Biri sana dokunuyor gibi hissediyorsun.Bi kere gerçekten hissedince anlarsın zaten bebek hareketi olduğunu. 22. Haftaya kadar hissetmeyen bile var.büyüdükçe hissedersin zaten şu an çok küçük oldyğu için güçlü değil tekmeleri hissetmek çok zorpeki tam olarak nasıl bir hareket oluyor...cuma zaten kontrole gidicem ama yine de korkuyorum sürkli düşünüyorum neden hareket etmiyor neden hissetmiyorum diye... nasıl anlarım hareket ettiğini
inş. ya bakalım hayırlısı inş.hissederim bendeBiri sana dokunuyor gibi hissediyorsun.Bi kere gerçekten hissedince anlarsın zaten bebek hareketi olduğunu. 22. Haftaya kadar hissetmeyen bile var.büyüdükçe hissedersin zaten şu an çok küçük oldyğu için güçlü değil tekmeleri hissetmek çok zor
o zaman bayağı beklemem lazım daha :)Bende neredeyse 20.haftada hissetmeye başladım canım ama aklın çok kaldıysa aile hekimine git kalp atışını duyabilirsin rahatlarsın
Biraz sabır sanırım :)o zaman bayağı beklemem lazım daha :)
zor günler atlatıyorum..... bu yüzden de korkuyorum sürekli düşünüyorum bu yüzden dedim aklımı yitiricem diye18. Haftadan once hissedemessin.ayrica Daha once hissettiklerin barsak hareketleridir. Ben 20.haftamda hissetmistim. Allah askina aklini yitircek ne var. Relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?