aklina geleni yazmaca :)

Öff çok bekledimmmm

O orda Parasailingle havalansın,Jetskiye binsin,Tekne turu yapsın Bodrumda hemde ben burda çalışayım adil degil ama bu hiç Tatile çıkmak istiyorum en yakın zamanda kıskandım

dışarda harika bir güneş var ama ben dairedeyim ve üşüyoruuuuum
dışarı çıkıp yürümek istiyorum,alışveriş yapmak istiyorum
kuaföre gitmek istiyorum,biyerlerde arkadaşlarla oturup sohbet edip yemek yemek istiyorum

şu an istediğim tek sey ya emirganda ya florya da denize nazır oturup kahve ıcmek dergı okumak ..........................

ama ben napıyoorum rakamlar rakamlar rakamlaaaarrr

bir kaplumbaga olup kabuguma girmek ve hiç cıkmamak istiorumm

hastayım hastaaa, canım ister fıstıklı baklava

aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım işten evde oturmak istiyorum

sen!! daha konuya girmeden okuyunca aklıma ilk gelen sen, ve hiç çıkmayan aklımdan..

su salak saçması geçim sıkıntısı bitsin zengin olmayalım ama dara da düşmeyelim tatile gidelim yüzelim gezelim bütün kötü insanlar yok olsun hatta ölsünnnnnnnnnnnnnn.........dünya bütün pisliklerden kurtulsun.......sonra çocuğumuz olsun muhteşem bi ewliliğimiz olsun hiç kawga etmeyelim parmakla gösterilelim ama nazar değmesin...............offffffffff allaaahımmm her sabah şu işe gelmiyim 10 da gelim mesela.......her akşam yemek sofrası kurmayım arada kocam kursun çamaşır assın mesela yada ütü yapsın .......fön çektirmek bedawa olsun meselaaaaaaaa ohooooo ben buldum boşşşş mevkiiiiiiiiii düşündüğüm herşeyi yazar durummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sabretmeliyim biliyorum

kayısılı meyve suyunu hiç sevmiyorum
o zaman niye ısrarla içiyorum ki
bazen kendimi anlayamıyorum:26:

Çok canım sıkılıyor be topik yemin ederim kalbimin karardığını hissediyorum ikiyüzlü insanları gördükçe etrafımda gördüğüm yetmezmiş gibi birde burada varlıklarından haberdar olmak kötü..
Halbuki çoğunu seviyordum ben esprili kızlar diyordum ama yok değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…