aklina geleni yazmaca :)

Bazı isteklerim genel için imkansız farkındayım. Bari iki kişilik ufak bir dünyada kabul olsa...

Bir şeyi sen yapsan kıyametler kopar, kurup dururlar, üstüne gelirler, haksız olursun ama aynısını hatta daha beterini başkası yapsa en fazla hafif bir "hoş olmamış" havasına girerler, o da belki, normal davranırlar yine. Ortada bir şey yokken bile kurup suçlu çıkartıyorlar adamı, yine aynı davranış başkasında olunca normal her şey. İşte bunun neden olduğunu bilmemekle birlikte nefret ediyorum. Bu ara sinirlerim geriliyor.

Adi pislik.
Nerden geldi şimdi bu aklıma.
Akılımın ucunda yoktu.

Eskiden önce insanlardan bir şeyler görmeyi beklemezdim, sonra kırıldım.. Ama şimdi bazı şeyler kırılmamak için, daha az..
Yaklaşıma göre artık önce çoğu şey, nasılsa karşılık vereceğimi bildiğim için bekliyorum sadece...

(Diyorlar ki dolunay balıktaymış)

Bazı umurumuzda olmayan insanların umurunda olduğumuzu görmek çok ilginç oluyor. Mesela sen iplemiyorsun ama o sürekli sana laf çarpmak için özlü söz paylaşıyor sağda solda filan. Çok ilginç umursamayan kişi olmak değil mi?

Çek desen elimi çekemem..
Daha desen kolumu veremem..

O kadar değer verdiğim halde niye hiç görmedim seni rüyamda acaba, alakam olmayan konuşmadığım bir çok insanı gördüğüm halde. Bu da bir fark mı? Belki bana verdiğin rahatlıktan. Bilmiyorum. Ya da gördüm hatırlamıyorum.

Dolunay etkisi geçti diye mi nedir, bir kaç gündür iyi hissediyorum maşallah böyle sürsün(kendime nazar değdirebiliyorum) :)

Sana cok aciyorum, cok zavallisin ama farkinda degilsin.. nolcak senin bu hallerin??

Bazen dikkatini baska yere, baska konuya vermek uzuntunu atlatmaya yardimci olacak tek sey olabilir..
Belki problemi unutunca cozumun yolu acilir, belli mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…