Aklına karpuz kabuğu mu düşürüyorum

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar ben elimde olmadan sevgilimi çok bunaltıyorum..bugün özel günümdeyim onunda etkisi var sanırım anlatıyım size;

Sevgilim memleketine gidecek 2 haftalığına boşanmış ablası var yalnız yaşıyor..git bi kaç günde ablanda kal dedim çünkü ablası hiç arayıp sormuyor erkek arkadaşımda ablasını seviyor ama aramadığı için kızgın

Bu ablasının bi arkadaşı var hemde uzaktan akrabaları bu bayanda sevgilimle yaşıt..facedeki yazılarını gördüm erkeklerin etmeye utanacağı küfürleri yazmış..hoşlanmadım hiç bu kız sürekli sevgilimin ablasıyla geziyor fotoları falan var hep

Bu aklıma geldi bende ama yok kalma o zmaan şennurda orda kalabilir dedim..sevgilimde ne düşünüyorsun ben kendime engel olmam ona bişey mi yaparım dedi..tam öyle düşünmemiştim..bende yokk falan dedim neyse haklısın ben sana güveniyorum dedim kapattım konuyu..normal çocuğun aklına kendi kendime bişiler mi sokuyorum :18:

özel günlerimde çok kıskanç huysuz oluyorum umarım olumsuz etki yapmıyorumdur

sonrada sevgilim şennur orda kalsa ben kalmam ablamda rahat edemem ben şortla gezerim evde olmayan şeylerin uğruna sıkma canını dedi

çok abartıyorum sanırım offf nasıl kurtulcam bu durumdan

evet canım,aynen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek senin bu yaptığın..ama kim olsa aynı şeyi düşünürdü,normal yani.

hatta bu duruma öküz altında buzağı aramak da diyebiliriz :1:

Son düzenleme:
evet canım,aynen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek senin bu yaptığın..ama kim olsa aynı şeyi düşünürdü,normal yani.

hatta bu duruma öküz altında buzağı aramak da diyebiliriz :1:

evet canım sevgiliminde ben kendimi tutamam dimi öyle sanıt-yosun demesinede bozuldum doğrusuc
:ssz:

bu konudaki düşünceleri erkeklere cok fazla yansıtmayı yanlış buluyorum.bence daha fazla kurcalamayın erkek arkadaşınız olgun birine benziyor bıktırırsınız..

aynen öyle yapıyorsun arkadaşım.. belli etme çok kıskansanda sonra kendini birşey zannediyor bu erkek milleti..

selamünaleyküm bence fazla üstüne gitme güven ama fazla da rahat bırakma bence...ALLAH(C.C)'a emanet olun...

canım aslın da kıskanclıgınız pek yersız goremedım ben .

sevgılınız elbette ablasın da kalabılır de ,ablasının arkadasının oldugu

evde kesınlıkle kalamaz .sahsı fıkrım benım sevgılım kalamaz yanı :1:

ne ısı var elın kızın oldugu evde .

Son düzenleme:
kıskançlıkta haklı olabilirsinde; aslında böyle şeyleri yansıtmamak lazım erkeklere. çünkü gerçekten eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak oluyor birazda. şöyle düşün: sen bunu söylemeseydin; o kadını sadece ablamın arkadaşı olarak görecekti, belki hiç o kadının güzelliği, çirkinliği vs. hakkında herhangi bir algısı dahi oluşmamıştı şimdiye kadar. şimdi sen bunu deyince; acaba bu kadını neden kıskanıyor diye inceleme durumuna geçebilir kuvvetle muhtemel. ama merak etme bu burada kalır; birşeycik olmaz.

bence bir daha bu tarz bi yaklaşımda bulunma. bu öneriyi sadece sana değil, kendime de veriyorum şuan :)

Back
X