Hayır yoğun çalışması sadece bu aralar oluyor son günlerde yani ama onlarda bi bahane çünkü o kadar yoğun olmadığını ve en azından arada msj atması gerektiğini kavrayamıyor. Ondan ayrılmam bana karşı ilgisiz olmasıydı ve kırıcı olmaya başlamıştı ondan asla kötü söz işitmemiştim ben ama bi kaç hakarette bulundu bende ayrılmaya karar verdim ama sonradan barıştık. Şuan ise işlerini bahane ediyor ve ben bişey diyemiyorum bişey demeye kalktığımda hemen çalışıyorum ama diyor çok zeki biri ve kolaylıkla üste çıkmayı biliyor. Şöyel söyleyeyim ben dışarı markete bile çıksam ona haber vermemi istiyor ama kendisi şehir dışına çıktığında bile arada yalnızca haber veriyor ve ben tepki gösterdiğimde beni haksız çıkarıyor.
Evet ben yüz verdim malesef biliyorum tartıştığımızda karşılıklı oldu ve ben tepkimi koydum ama sonradan benim çocuk olduğumu ve büyümediğimi söyledi en zayıf noktam bu sanırım beni burdan yaralıyor ve bende tav oluyorum hemen sonradan alttan alayım dedim ne dediyse tamam dedim bu seferde başıma çıktı hakaret ettiğinde de ayrılmaya kalktım ama bi şekilde gönlümü aldı hatasını anladığını söyledi pişman olduğunu vurguladı. Ama şuan tepeme çıkmış durumda ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı biliyorum ki şuan tepki gösterirsem ortada bişey olmadan tepki gösterdiğimi söyleyecek bu yüzden bende ona karşı bişi yapmalıyım diyorum, bişi yapmalıyım ki beni kaybedebileceğini ve ona aşık olsamda vazgeçebileceğimi anlaması lazım çünkü artık anlıyorum ki benim korkmamam lazım tam tersine onun korkması lazım ben şuan 24 yaşındayım ünv okuyorum güzelim ve en güzel yaşımdayım, o ise 32 yaşında evet yakışıklı karizmatik ama ne kadar olsa da benden büyük ve eskisi gibi delidolu bi delikanlı değil yaşından dolayı çekiniyordu eskiden çünkü hep benim çevremdeki erkeklerden uzak tutmaya çalıştı beni şuan bile deli gibi korkuyor oysa ben onu tepeme çıkardığım için artık korkmuyor ona bunu tekrar yaşatmak istiyorum okul açıkken deli gibi korkardı her dk msj atardı ve ben geç yazsam hemen arardı ama şuan okul tatil ve kimse bana yakın değil diye kıskançlığını yitirdi sanırım ve beni kendi ellerinde sanıyor.
Evet ya kendimi berbat hissediyorum çevremde o kadar çok beni el üstünde tutan erkek varki tek bi laf için ağzıma bakanlar ama hiç birini gözüm görmüyor ben ona aşığım ve o bana böyle davranınca kendimi değersiz hissetmeye başladım. Arayıp sormazsam ve soğuk davranırsam başta ne olduğunu soruyor bişi yok diyince de oda ters davranmaya başlıyor.
Gurursuz ve saygısız demek aslında çok ağır kelimeler, ben asla gurursuz davranmadım sadece son hakaret ettiğinde ki ona göre bu bi hakaret değildi ilk söylediğinde ama sonradan beni kırdığını farketti ve özür diledi. Erkeklere göre küfür etmedikçe hakaret sayılmıyor sanırım. Ama ben bu ilişkiye çok emek verdim ve bi anda bitirmek içime sinmiyor bir şansı herkes hak eder ve bende bu yüzden ona bir şans verdim hakaret konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?