• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklınıza çok ihtiyacım var .

Yani sende de gariplik var diğer kadında da gariplik var. Kadının geçmişte yaşadığı şeyler sizi ya da bizi ilgilendirmez. Toplumun ahlak kurallarına uymuyor diye yaptıkları kadını linç edecek değiliz ya. Eskiden yaşadıkları kime göre yanlış neye göre yanlış? Olaya bu açıdan bakmanız yanlış. O namussuz (daha ağır kelime kullanamıyorum) ben öyle değilim tarzında bakıyorsunuz anladığım kadarıyla. Evet, size yapılan doğru değil. Size mesaj atmış, hakaret etmiş falan ama olan olmuş, giden gitmiş bir kere. Olayın peşine o kadar düşmeyin. Bırakın ne halleri varsa görsünler.

askin onune hicbir sey gecemez demekki gecekten sevmis ben erkek olsam kizin gecmisi beni de ilgilendirmez

askin onune hicbir sey gecemez demekki gecekten sevmis ben erkek olsam kizin gecmisi beni de ilgilendirmez
Sorun ahlaki degil . Sorun bana seni benle aldatti diyecek kadar küçülen bir kiza hangi ozelligindrn tercig edilmemi sorgulamam

Sorun ahlaki degil . Sorun bana seni benle aldatti diyecek kadar küçülen bir kiza hangi ozelligindrn tercig edilmemi sorgulamam
Sorgulama.. O kız çok dizi seyretmiş belliki, dizilerdeki fettan kadın dejeneresi işte :KK53:
Bırak onları, o nun ayarı kalitesi bu imiş diye düşün, ve ex sevgilinin kendine kimi layık gördüğünü..
Bir gün aklın başına geldiğinde, karşına düzgün bir adam çıktığında bu kızı ve ex sevgilini bu kadar kafana taktığına çook pişman olacaksın.. Boşuna üzülmüşüm diye..

Son düzenleme:
Peki sizce benim derdim kizin geçmişi mi ? Kiz bana sevgilin seni benle aldattı gerizekalı sen hicbirseysin seni simdi heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis yazinca bana da üzüldünuz mu peki ?
iste bak sen bu laflari duydugunda gerekli cevabi veremedin mj? evet beni senin gibi biriyle aldatmis. zamanima yazik . vs. gerci suan aklimdan gecenler bu kadar hafif degil ama anladin sen. onune bak. degmez

O beğenmediğin, aklın sıra aşağılamaya küçümsemeye çalıştığın kızı sana tercih etmiş. Onun gözünde ondan da aşağıdasın demek ki. Üzüleceksen eğer ben nerede hata yaptım diye düşün bence. Böylece bundan sonraki ilişkilerinde aynı hatayı yapmazsın.

her koyun kendi bacağından asılır...boşver seni ilgilendirmez...
bu arada herkes değişebilir...

Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ? Not : kızı savunan arkadaslara derdim kız değil . Kiz bana gerizekalı seni benle aldatti sen hicbiseysin seni heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis dediği için gururuma dokunuyor böyle bir insana tercih edilme sebebimi sorguluyorum surekli .
Sorgulama boşu boşuna. Boşuna dememişler, gönül bu... Her yere konar yani. Kız şöyleymiş, böyleymiş hiç takma kafana. Kız çok mükemmel olsaydı daha mı iyi hissedecektin kendini? Adamın yaptığı hata seni aldatması olmuş. Onun dışında beraber olduğu kişinin nasıl biri olduğu kimseyi ilgilendirmez. Bence sen de unut artık önüne bak.

Tam tersi asla donmeyecek ve niye yaptigini neden o kiza bana boyle mesaj attırdığını soramicam ve omru boyi bunla yasicam diye cok uzgunum
Öğrenseniz ne değişecek? Aşık oldum dese? Kızı öyle kabul ettim dese ne değişecek mesela? Madem geri dönmeyeceğini düşünüyor ve istemiyorsunuz bunların peşine düşmek sizi sadece üzer. Bende yaşadım aynısını ve o kızla nişanlanmışlar şimdi. Ben düşünmekten çıldırayım o zaman nasıl 180 derece döndü nasıl bu kızla nişanlandı vs vs diye.. Hayatınıza bakın ve düşünmeyin...

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :) Çok fazla takılmayın artık olan olmuş. Kurtuldum diye dua edin...

Eski iş yerimde bir kız vardı. İş arkadaşım sürekli arkasından konuşuyordu. Şöyle böyle, onla beraber olmuş bununla görüşmüş falan. Çocuğa: bak çok fazla dedikodusunu yapıyorsun, yarın ne olacağı belli olmaz dedim. Yok ya böyle bilmem nelerle ne olabilirki en fazla takılırsın dedi. Çok geçmeden birkaç ay içinde nişanlandılar. Çocuk utancından yüzüme bakamıyordu.
Senin eski sevgili de böyle bir duruma düşmüş. sonuç olarak onlar bir süre takılıp ayrılacak canım. Çok kafaya takma onları, önüne bak..

Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ? Not : kızı savunan arkadaslara derdim kız değil . Kiz bana gerizekalı seni benle aldatti sen hicbiseysin seni heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis dediği için gururuma dokunuyor böyle bir insana tercih edilme sebebimi sorguluyorum surekli .
Açıkçası ben olsam bende içime dert ederdim ama bu sorunun cevabı bizde değil canım.Sana şuanda ne desek boş . Çünkü kızı da tanımıyoruz eski sevgilinide aranızda ki ilişkinin boyutunu da. Senin merakını anlayabiliyorum ama bunu tek basına düşünerek veya sizleri hiç tanımayan birlerine sorarak ,tatmin edici cevaplar bulamazsın

Peki sizce benim derdim kizin geçmişi mi ? Kiz bana sevgilin seni benle aldattı gerizekalı sen hicbirseysin seni simdi heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis yazinca bana da üzüldünuz mu peki ?

sana bunları söyleyen emin ol birgün senin durumuna da düşer. insan büyük konuştuğu kınadığı şeyleri birgün mutlaka yapar. eski sevgilindende gördüğün üzere. henüz herşey taze olduğu için bunları takman normal. ama şükretki böyle bir şnsandan kurtulmuşsun. allah seni çok daha iyileriyle karşılaştırsın.

Kız çok terbiyesizmiş .
Merak etme onlarında uzun sürmez bence .
Sen mutlu olmaya bak onlara inat süslen , gez , eğlen .
Senin mutlu olduğunu duyarlar veya görürlerse bu onlara en güzel intikam olur .

eski sevgilisinden ve yaşadıklarından sizene, ben takdir ettim kızı siz herşeyinize karışmasına izin vermişsiniz ama kız geçmişini bile unutturacak kadar çok sevdirmiş kendini çocuğa..

Adam aşık olmuş, kabul etmiş, alan razı satan razı herkes hayatından memnun demekki bence sende yoluna bak...

O beğenmediğin, aklın sıra aşağılamaya küçümsemeye çalıştığın kızı sana tercih etmiş. Onun gözünde ondan da aşağıdasın demek ki. Üzüleceksen eğer ben nerede hata yaptım diye düşün bence. Böylece bundan sonraki ilişkilerinde aynı hatayı yapmazsın.
umarım birgun sevdiginizadam ttarafından aldatilir aldattigi kizdan da seni benle aldatti gerizekalı sen hicbirseysin seni parmaginda oynatmis mesajini alırsıniz ve o gün bu konuya bir daha yorum yaparsınız iyi gunler .

umarım birgun sevdiginizadam ttarafından aldatilir aldattigi kizdan da seni benle aldatti gerizekalı sen hicbirseysin seni parmaginda oynatmis mesajini alırsıniz ve o gün bu konuya bir daha yorum yaparsınız iyi gunler .

İşte öyle bir şey olursa anında silerim, unuturum, önüme bakarım. Düşünüp düşünüp boş yere kendimi üzmem; sen de öyle yap.

Back
X