• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklınıza çok ihtiyacım var .

İkisini de unut. Bir de ders çıkar kendine. Bir daha kimsenin giydiğine, yediğine, içtiğine, arkadaşlarına vs.karışmasına izin verme.

Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ? Not : kızı savunan arkadaslara derdim kız değil . Kiz bana gerizekalı seni benle aldatti sen hicbiseysin seni heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis dediği için gururuma dokunuyor böyle bir insana tercih edilme sebebimi sorguluyorum surekli .
Canım cevap o kadar basıt kı 3 yıllık bı ılıskı bıtmıs sözde bitmis. Hadi askta bitmis. Peki gerikalan alıskanlık baglılık yapılan butun ortak aktıviteler vs onlar bi anda biter mi? Bitmez canım. Erkek arkadasın bu sure içinde öyle bi bosluga düsmüs ki kendini afedersin kasar kızların yatagında unutmaya calısarak harcıyor. Yakın arkadaslarınız ortaksa onlarla gorusmemesının nedenının altındada sen yatıyo olabilirsin. Seni hatırlatmaları vs. Kendimden biliyorum. Nişanlımla bır hafta ayrı kaldık hersey bitti dedık karılarla konusmus cıkmıs bı haftanın sonunda kosarak bana geldı yapamadım herseyde senı hatırladım sırf kafamı dagıtmak ıcın takıldım ama olmadı dedı. Muhtemelen senınkıde suan kafasını dagıtma cabalarında :)

Şunu çokkkkk net söyleyebilirmki hangi erkek ''öyle kızla işim olmaz böyle kızla işim olmaz'' dese inanmayın. Öyle bisey yok. Gerçekten bi laf var derler ya bi adam karısını kapatır açığıylada karısını aldatır diye.Aynen öyle. Bi erkeğin gönlünü hangi kız gerçekten hoş edebiliyorsa o kız o erkeğin sevgisini kazanıyor.O saatten sonrada açıklığı şusu busu onu çokta rahatsız etmiyor. Yani erkekler dillerinde söyledikleri tasarladıkları kızlarla alakasız türdeki kızlarada aşık oluyor gayet. Bu yüzden şaşırmayın boş yere. Belliki kız çocuğun bi noktasını yakalamış ordanda kazanmış yürümüş gitmişler yani.

bence kendi kendine yada arkadaşlarınla habire cevap aramaya çalışma sen deştikçe hiçbirşey değişmiyor çünkü bırak kendi tutarsızlığı ile yaşasın kendi yoluna bak ve seni olduğun gibi kabul eden değiştirmeyen bir insanla ol

Kocası tarafından aldatilinca 'lütfen üzülme canım' veya 'kurtar evliliğini üçüncü şahıs yüzünden bitirme sakın' deyipte, sevgilisi tarafından aldatilinca 'amaaaan kocan değildi sonuçta bitmiş gitmiş' veya adamin yeni sevgilisi hakkında 'kiskaniyor musun hayırdır' gibi yorumlar yapan insanlardan nefrettttt ediyorum. Yahu daha sadece 3 ay once kızın 3 senelik ilişkisi bitmiş, ustelik beşinci sınıf biri uğruna aldatılmış, tabii ki üzülecek, tabii ki dusunecek, gerekirse tabii ki kiskanacak. 3 yıl yahu! İlla evli mi olmak lazım ayrılığa üzülmek için? Tiksiniyorum bu zihniyetten. Öyle söyleyenler, kocaları aldatincada 'aman bitmiş gitmiş' veya 'aşık olmuş' demiyorlar ama gelip zırıl zırıl ağlıyorlar. Azıcık saygı!

beni terk eden adam için niye beyin mesaisi yapayım ki ben senin yerinde olsam güzel beynimi benimle ilgilenen adamlara çevirir ve yeni limanlara yelken açardım çoktan :D

Baslik aldatildim olsa herkes senin arkanda olurdu :) ama cidden konunun anlatim sekli cok etkiliyo yorumlari. Ben de neden takiliyosun hala bosver bitmis gitmis diycektim ilk ama dusundum de aldatilma o kadar kolay hazmedilemiyo burdaki konulardan da gordugumuz kadariyla. Kizin kalitesi falan burda hic onemli degil ama neyini bana tercih etti diye dusunmen cok dogal. Ozetle ilgilenme, sana bu haberleri tasiyanlara banane artik beni ilgilendiren bi insan degil demen gerekirdi hatta. Neden kendine bu kadar dert ettin ki seni aldatmis adamin akibetini, neden degismis olabilecegini? Neden degistiyse degisti, ne derdi varsa var yani ilgilenme hic naparsa yapsin artik senin kapsama alaninda olmamali.

O beğenmediğin, aklın sıra aşağılamaya küçümsemeye çalıştığın kızı sana tercih etmiş. Onun gözünde ondan da aşağıdasın demek ki. Üzüleceksen eğer ben nerede hata yaptım diye düşün bence. Böylece bundan sonraki ilişkilerinde aynı hatayı yapmazsın.
Bu yorum karsisinda ben sok. Ben iptal. Bi hemcinsimiz nasil bu acidan bakabilir olaya anlamlandiramadim.

Back
X