Aklınıza gelen güzel sözleri yazın..

Şeker Vereceğim' Diyen Adamlara İnanmamayı Öğrettinde Anne Neden '' Kardeş " Diyen İnsanLara... inanmamayı ögretmedin ..

‎'Ben' kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani.. Ceyhun Yılmaz

Sen bende,bir başkalık aramaktasın..
Ben kendimden başka bir şey arayamamaktayım.
Hadi bir gül,bir lale,bir çiçek kokusu sızlatmasın burnunun direğini!
Ben sende ben,sen kendinde bir başka ben olamamaktasın!!....

''Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin.Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin. Hiçbi...r mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez, sonsuza dek canlı kalır. Zaman sahip olduklarımızı alamaz. Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin. Not: Seni Seviyorum.''

En basit yalanları gözümün içine bakarak
söyleyen aptallar tanıdım, inandığımı sandılar... Bense onların kuş kadar
akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım...

bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar; 'haddimi bilirim' derim. mevlana celaleddin rumi

eğri olsam yay gibi duvara asarlar beni, doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni...

mevlana

sular yükselince, balıklar karıncaları yer. sular çekilince de karıncalar balıkları.. kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin. çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir / afrika atasözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…