akm

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
35
İzmir
merhaba arkadaşlar ilk önce konuyu yanlış yere açtıysam beni uyarırsanız sevinirim
aslında benimki dertmi hastalık mı bilemedeim ve sizleirn yorumunu bekliorum
arkadaşlar benim 5 yıllık bi ilişkim var onu tanıdığım an hayatım beynim kalbim herşeyim alt üst oldu 3 ay kadar ayrılık dönemimiz oldu sebebi kıskançlık ayrılık döneminde birbirimize olan sevgimizden birbirimizeçok zarar verdik ben aşkıma seni istemiorum demem neredeyse hayatına mal oluodu o muhteşem kalbi bu sözlerim durdurmaya yetti şimdi düşünüorumda ona bişey olsaydı ne yapardım aklımıkaçırırdım heralde
onu ani bi hareketiyle bende konuşmamı 3 aylık sürede yitirdim 3ay sona kekelekeme başladım şuan heyecanlandığımda çok korktuğumda çok sevindiğimde hala etkisini görüorum
bunları yaşamamıza rağmen tekrar birbirimize kenetlendik sanki yıllardır görüşmeye iki sevgili gibi sanki kötü güleri yaşamamış gibi hiç ayrılığımız olmamış gibi aşkımıza daha büyüleyici bir aşkla devam edioruz
özellikle bu aralar aklımdan hiç çıkmıor onu düşünmeden bian yapamıorum sürekli ama sürekli yanımda olsun istiorum aklıma geldikçe iki gözümden incilerim dökülmeye başlıorum ve ben bunu engelleyemiorum kendime dur diyemiorum heran sesi klağımda heran nefesi ensemde bazen deliriomuyum die düşünüyorum ona çok aşırı sevgim aşkım herşeyim ve dur diyemiorum ondan artık ayrı kalmaya dayanamıorum

cnm kendime engel olmayı denedim aklım beynimden azalmıo napacağımı şaşırdım hep yanımda olsun istiorum artık dayanamadım ve sizden başka kimsemolmadığı için sizlere danışmak istedim

Canım bence de biraz dizginlemeye çalış kendini.. Cadimin da dediği gibi aşk güzel şeydir ama sana zarar vermediği sürece güzel.. 3 ay ayrı kaldığınız için mi sen üzüntüden kekelemeye başladın? Orasını tam anlayamadım. Hayat sadece aşktan, sevgiliden ibaret değilki. Bütün benliğini zihnini beynini ona endeksleme lütfen. seninde illaki belli uğraşların vardır. bir insan 7/24 sevgilisini düşünür onun hayaliyle yaşarsa, kendisi için ne kalır geriye?

ayrıyken bazı olaylar oldu aşkımın bianlık öfkesiyle kekeme oldum
valal nasıl dizginliycem bilmiorum adı geçtiği zaman bile kalbim çıkacakmış gibi gelio

deryacım biliyosun aşkınıza en yakın şahit olanlardanım.. ilyas senin değerini biliyor fakat biraz daha biilmeli ve bence ilyasa heran elinden uçup gidicekmişssin izlenmini yaratmalısın zayıf noktaalrını çok belli etmemeye çalış.Yani ilyas şöyle düşünmemeli " Ben deryaya neyaparsam yapim ne dersem diyim en fazla 1 2 ay ayrı kal kalırız ama yine o bana döner o bana kıyamaz diye düşünmemeli" biraz frene bas deryamm.. Tamm sevgin aşkın çok büyük biliyorum yaşadıklarını nelere göğüs gerip bazen aileni bile karşına aldığını ama birazcık deryam birazcık frene bas olurmu bebeğim..

du bi nefes al ya :))
aşk'ı bu kadar derin yasamak zararlı .. walla okudugumda nefesim kesildi .. güzel duygular yasıyorsun ama sakin ol ..

cnm benim tabikide en yakın şahit sensin
öle düşünmediğine eminim aynı şeyleri oda hissediyormuş çünkü ya inanırmısın ona bişey olsa kalbimde bi acı hissediorum ona olanı hissedebiliorum

cnm benim tabikide en yakın şahit sensin
öle düşünmediğine eminim aynı şeyleri oda hissediyormuş çünkü ya inanırmısın ona bişey olsa kalbimde bi acı hissediorum ona olanı hissedebiliorum

doğruıdur deryam çünkü siz aşkınızıı çok yürekten içten yaşıyorsunuz her acınızı hissettiniz ve biribiriniz olmadan yapamıyorsunuz ilyasında sana duydukları oldukça fazla ve oda sana zarar geldiğinde deliye dönüyor senin için dışarlada yatmış biri o yani gözü kara senin için.. Ama ne olur kendine zarar vereecek durumlara getrime akışına bırak ALLAH KORUSUN ALLAH GÖSTERMESİN bir gün ayrılık olursa (mecburi ayırlık olursa) çok fazla yıkılıcaksın toparlanamicaksın Sen bize lazımsın unutma bebeğim...

kuşum benim cnmmmm arkadaşım bu konuda baa hep sen destek oldun ailem bile destek olmuyoken seninle telefonda ağladık güldük senden allah razı olsun
çok güzel anlatmışsın düşüncelerini ben ayrılık düşüncesini anmak bile istemiorum allahım buna izin vermesin büyük konuşmak istemiorum ama ben ancak ölümle ondan ayrılırım yada ölüm bile beni ondan ayıramaz

nedemek deryaam dediğin gibi telefondaa zmı ağladık azmı güldükk beni yazlıkta bile yalnız bırakmadın en kötü anlarımda bile hep aradınnnn irtibattı asla koparmicaz senle bizzz .. ben sen ve ilyası herzamn destekliyorum çnkü yaşananları biliyorum tabiki hepsini anlatmıyorsun burda (anlatmada zaten) ben biliyorum ve iknizede güveniyorum deryamm

deryacım ayrı değilsiniz birliktesiniz dimi.. öyle engel falan mı var ilişkinizde öyle yoğun öyle güzel hisler kş bunlar ben de senin gibiyim. sevdiğim zaman çok derin seviyorum.. kendımden korkuyorum bi çok zaman.. sevgimin yaptiramayacaği hiç bişey olamazmış gibi gelior.. inşallah kıymetini bilir sevgilin. böyle büyük sevemez herkes.. sevgilin çok şanslı.. bu arada benimki de çok şanslı da değerini bilmio maymun

burcucum brilikteyiz 5 yıl oldu engel var cnm benim ailem oda değerini çok iyi bilio ben aşkıma ne hissediosam oda aynı şeyleri hissedio evet bu 5 yıl içinde yapmam imkansız dediğim şeyleri yaptım pişman değilim yine yaparım seninkide biliodur değerini cnm benim bilmemezlikten gelip naz yapıodur
en çok hoşuma giden ne oluo biliomusunuz bazen aynı anda aynı şeyleri söylüyoruz ağzımızdan aynı anda aynı kelimeler çıkıo bu çok büyüleyicibişey

gerçek aşk engel tanımaz cnm benim ne mutlu sana.. benim ailem de engel ama şmdilk ciddi bişi yok diye nasıl olsa biter gözüyle bakıyo annem.. bizde mezhep farkliliği var sevgilim arap alevisi ailem anlşamazsınız mutsuz olursun ama nasıl olsa ayrılırsınız diyor.. ayrılır mıyız bilmem ama neden asla bu olmaz.. ben ona aşiğim mezhebi ne olursa olsun insanliği önemlidir ayrım yapan ailem de olsa karsıyım ama ayrım yapmıyoruz biz sadece anlaşamazsınız yürümez diyolar.. daha çok engel var ben üniversite bitirdim seneye atanacam onun doğru düzgün işi yok annem bu yüzden de istemiyor ama gönül bu dinlemiyor ki hiç bişey gözümde yok ondan başka.

cnm son zamanlarda aklından çıkaramıyorsan anlattıklarına bakılırsa bu tehlikeli bir boyut bence...
bnm sana tavsiyem kendine birkaç uğraş edin... bir süre kız arkadaşlarınla çık...
gerçekten seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibiydim hiç aklımdan çıkmazdı hep ağlardım kavga ettiğimizde kendimi parçalardım üzüntüden sonra ablam dedi ki seninki iyi değil kafanı başka şeylere vermeye bak dedi... gerçekten yaptım ve kendimi çok daha rahat hissediyorum...bir süre sonra herşeyin ilişkimizde çok daha güzel olduğunu gördüm.... şu an çok daha iyiyiz...
ya olur da ayrılırsan tatlım... o zmn büyük yıkım olur ve kendini toparlayamazsın neyin ne olacağı hiç belli değil lütfen kendine dikkat et olur mu umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…