Mantarınız geçti mi acabaMerhabalar mantar enfeksiyonu oldum heralde vajinal fitil ve flucan kullandım 3.gün olacak ilaç etkisini göstermedi üstüne birde fitil akmıyor. Önceden kullandığım fitil sabaha kadar akar gün içinde devam ederdi ikidir sıfır akıntı normal bir durum mu bu acaba bilgisi olan var mıı
Muayene oldum enfeksiyon zaten yoğundu baktığı gibi söyledi doktor ultrasın değilde başka bir şeyle fenerle bakıyorİlerlemiş olduğuna nasıl karar veriliyor acaba vajinal ultrasonda mı gözüküyor
İzmirde hangi doktora gittiniz acanaEvet özel hastaneye gittim sürekli tekrarlıyordu borik asit verdi 2kutu vajinal duş 7tün fitil ve 2adet 7gün arayla antibiyotik yazdı baya ilerlemiş dedi
Vajina içine bir şey sokma durumu olmadı yani değil miMuayene oldum enfeksiyon zaten yoğundu baktığı gibi söyledi doktor ultrasın değilde başka bir şeyle fenerle bakıyor
Spekulum ile açıp bir ışıkla rahim agzina bakarlarVajina içine bir şey sokma durumu olmadı yani değil mi
Anladım teşekkür ederimSpekulum ile açıp bir ışıkla rahim agzina bakarlar
İstanbulda gittim ben ilerlemeden baktırın insanın psikolojisini aşırı etkileyen bir hastalıkİzmirde hangi doktora gittiniz acana
Şubattan beri geçmedi ilerledi muhtemelen, kullandıklarınızın ismini verebilir misiniz araştırmak istiyorumİstanbulda gittim ben ilerlemeden baktırın insanın psikolojisini aşırı etkileyen bir hastalık
Bu daha çok etkili oldu diye düşünüyorum ama yeme içmeye de çok dikkat ettim farklı türleri de oluyomuş bu mantarın şeker ekmek azalttım besliyor diyolar sarımsak soğan yedim sürekliŞubattan beri geçmedi ilerledi muhtemelen, kullandıklarınızın ismini verebilir misiniz araştırmak istiyorum
Sarımsak soğanı artırdığımda ishalim de arttı malesef. İlaçlı tedavi kurtarıcak ancak. 7 günlük fitil ve antibiyotikleriniz nelerdi bana hep flagyl yazdılarBu daha çok etkili oldu diye düşünüyorum ama yeme içmeye de çok dikkat ettim farklı türleri de oluyomuş bu mantarın şeker ekmek azalttım besliyor diyolar sarımsak soğan yedim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?