Merhaba kızlar bizim ikinci denememiz. İlk denemede hiç tutunmadi beta 1.30du. Bizdeki sorun hem sperm hem de tüplerimin kapalı olmasiydi. Spermler çok sağlıksızdi. Ama kullandığı takviye ilaçlarla 1 ayda 10 milyon olan sperm 30 milyona çıktı. Yapay zekayla spermler seçildi. Toplam 10 yumurta çıkmıştı 9 u dollendi neyse beşinci güne gelen 2 tane vardı. 6.gun bir tane. 3.gunde 1tane vardı. Pgt yapmadık. Keşke yapsaydık.ilk deneme hiç tutunmadi 6.gun 1.30du ben ilaçları kestim. İkinci deneme yani suankii çift embiriyo atıldı beşinci gün. Test tarihim 10.gun yani bugündü. 3.67 çıktı. Yani yine olumsuz.
Geriye bir embiriyimunuz kaldı o da 6.gun.kalite olarak en iyisi de oydu bu arada. Ama doktorlar 6.gun olduğu için onu en sona bıraktılar.
Ben ondan da şimdiden umudumu kestim muhtemelen ya rahimde Bi sorun var ya da spermlerrde.
Tekrar sıfırdan başlıcaz ama öncesinde neler yapmak lazım? Hangi testleri yapmalıyız.
Karyotip genetiklerimiz ikimizin de temiz.rahim filminde sadece tüplerin tıkalı çıktı. Onun dışında başka testimiz yapılmadı.
Şimdi ki tedavimde kullandığım ilaçlar şu şekildeydi.
Toplam 6 estrofem
Toplam 4 progestan fitil
Bir tane progestan iğne
1 tane oksapar iğne
Prednol 1 tane
Ecopirin 1 tane
Folidoce 1 tane
B12 dil altı hapı 1 tane
D vitamini damla
Önerileriniz nelerdir? Tekrar sıfırdan başlamadan önce hangi testleri yaptirmaliyiz vs
Geriye bir embiriyimunuz kaldı o da 6.gun.kalite olarak en iyisi de oydu bu arada. Ama doktorlar 6.gun olduğu için onu en sona bıraktılar.
Ben ondan da şimdiden umudumu kestim muhtemelen ya rahimde Bi sorun var ya da spermlerrde.
Tekrar sıfırdan başlıcaz ama öncesinde neler yapmak lazım? Hangi testleri yapmalıyız.
Karyotip genetiklerimiz ikimizin de temiz.rahim filminde sadece tüplerin tıkalı çıktı. Onun dışında başka testimiz yapılmadı.
Şimdi ki tedavimde kullandığım ilaçlar şu şekildeydi.
Toplam 6 estrofem
Toplam 4 progestan fitil
Bir tane progestan iğne
1 tane oksapar iğne
Prednol 1 tane
Ecopirin 1 tane
Folidoce 1 tane
B12 dil altı hapı 1 tane
D vitamini damla
Önerileriniz nelerdir? Tekrar sıfırdan başlamadan önce hangi testleri yaptirmaliyiz vs