• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akmayan göz kalemi

mahiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
48
Arkadaslar akmayan göz kalemi oneriniz var mı? Aldıklarım hep aktı

Makeup forever aqua resist color pencil öneririm, asansörlü bir kalem traş gerektirmiyor. Sağlam bir asansörü var bozulmaz diye düşünüyorum kolay kolay. Fiyatı yüksek fakat ben elimdeki kalemi 2 yıldır falan kullanıyorum ve baya da gidecek gibi. Akma yapmıyor bende, fakat eyeliner gibi göz üstüne sürüyorsanız dağıtması biraz zor aklınızda bulunsun.

Arkadaslar akmayan göz kalemi oneriniz var mı? Aldıklarım hep aktı
ben gecen Alix Avienin iki al bir ode kampanyasindan aldim hala devam ediyor mu bilmiyorum ama oneririm Extreme Lasting Effect Eye Pencil diye geciyomus. Suya da dayanikli hic akitma yapmadi bende, ki gozlerim surekli yasarir bunu cok begendim pandaya cevirmedi sagolsun

Bobbi Brown pahalı fakat akmıyor

Eğer göz uzerınde eyelıner veya far olarak ise evet alıx avıen flormar tatto akmıyor (çok yağlı göz kapağınız varsada far bazı kullanın , kaş altlarınada pudra sürün ) ama göz içinde berbat bır performansları var, hem kolay sürülmüyorlar hemde mınık mınık kuruyup goz ıcınde bırıkme yapıyor. Göz içi olarak maybellıne tatto lıner jel göz kalemını tavsiye ederim.

Back
X