Sivilceli Ciltler Akne izleri sivilce çukurları

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Aysegulcrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
134
21
98
20 yasindayim ve yuzumdeki sivilce izleri var leke gibi degiller gozenekler var yani tca ile bunlardan kurtulabilirmiyim bilgisi olan var mi?

Çukurlar ve izler için doktor bana differin yazmıştı pek bir faydası olmadı bence kurtulamadım şikayetlerimden

Çukurlara ve deliklere kremler iyi gelmiyor maalesef yuzumdeki puruzlu goruntuden kurtulsam lekeleri iyi bi fondoten yada bb krem ile kapatirim ama çukur ve delik olunca bu imkansiz oluyor uzun zamandir tca yi arastiriyorum genelde doktorlar lazeri direk soyluyorlar pahali diye tca ucuz diyemi soylemek istemiyorlar bilmiyorum sonucta tabiki lazer olsun tca oldun tek seansta gecmez 6 5 hatts daha cok seans gerekiyor cesaret edersem tca yi yapicam yaparsam ve guzel sonuclar alirsam mutlaka burda resimlerle birlikte paylasirim ama dedigim gibi zor ve zaman isteyen bisey birinci seans yapildiktan cildin iyilesne durumuna gore 21 gun ysda 1 ay sonra 2 inci seans yapiliyor tca da lazerde ayni sekilde calisma mantigi ayni yani bence tca ilede kurturulabilir cukurlardan ama doktorlsr direk lazeri oneriyorlsr cunku lazeri sadece onlsr makine ile yapabiliyor ama tca oylrmi bilincli ve dikkatli olan herkes evde yapabiliyor

Hayir bu mevsim uygun degil kisin yapman daha dogru olur yazlari tavsiye edilmiyor gunesle temas olursa leke olur bide onla ugrasirsin ayrica aktif sivilcen varsa tca onerilmiyor diye biliyorum yinede iyice bi arastir ama leke yada izin varsa yap gunes koruyucu kullan mutlaka bide soyulmaya basladiginda kabuklarina dokunma sen soyma birak kendi kendine soyulsun

Back
X