çok komikti bana bi kagıt kalem verdi bu yazdıracaklarım hiç bir eczanede yok dedi.
- sabah uyandın mı ilk işin banyo yapmak ( saçlarım o zaman da uzundu ve hiç toplamıyordum, saçlar yüze deyince sivilcelerin yayılması kolaylaşırmış) dedi. saçlar her daim temiz olmalıymış (ben abartıp günde iki kere yapmaya başladıydım)
- sonra bi akneli ciltler için sabun alıyorsun onunla yüzünü bi güzel yıkıyorsun dedi yumuşak hareketlerle daireler çizerek bastırmadan köpüklü köpülkü yıka dedi. asla bez havlulardan kullanma, mikrop yuvasıymış havlular, tek kullanımlık olacak, kağıt havlularla hafif suyuna al bastırmadan çöpe... dedi.
- sonra gün içinde kakao dan çekirdekten (müptelasıydım :1rolleyes: ) yağlı yiyeceklerden, çerezlerden fındık fıstık özellikle gazlı içeceklerden uzakdur dedi, maden suyu iyi geliyor ama cilde, domates ve elma ve kayısı da iyi geliyor cilde.
- elini sakın yüzüne götürme, yanak yanağa öpüşme uzak dur aman dedi, yüzüne hiç bir temas olmayacak dedi,
- bu cep telefonları da mikrop yuvası, kulaklıklarla konuş, yanaklarına değdirme kulaklık yoksa da dedi, uzaktan uzaktan konuş dedi,
- yüzüne makyaj malzemelerinden kullanma fondoten pudra falan, bi göz makyajı yap dedi, ben de zaten bi göz makyajı yaparım isabet olduydu..
- akşam yatarken bir daha sabununla bir güzel yıka dedi, yine kağıt havlu ile hafif hafif kurut yüzünü dedi
- en son olarak da her gün yastık yüzünü değiştireceksin dedi, bu çok önemli işte. temiz yastık yüzüne koyacaksın başını dedi ve mümkün olduğunca sırt üstü uyumaya çalış dedi
bir maddeyi unutmuşum, düzenli uyku çok önemliymiş. cildinin yenilendiği özellikle 23.00 ve 02.00 saatlerinde uyuyor olmalıymışız. her gün 8 saat uyku..