Sivilceli Ciltler akneli ve yağlı cilt için öneriniz var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bluestla

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
139
109
18
20
Arkadaslar cok stresli bir dönemden geçiyorum alnim dahil olmak üzere boyun ve çene cevremde sivilceler çıkıyor rahatsız edici ben cildime cok takintiliyim bir de en son 7 ay önce zoretanin kullandim ancak göğüs kemiğinde iltihap yapınca ikinci ay dolmadan biraktim sonra duzenli gunes kremi ve nemlendirici kullanimi ile cildim duzeldi ancak şu siralar tekrar sivilce çıkıyor eskisi gibi olacak diye daha fazla stres yapıyorum, öneriniz var mi akneli ve yağlı cilt için

Size en iyi tavsiyeyi dermatolog verir. Cildinize her şeyi deneyip kullanmamanızı tavsiye ederim. Beslenme ve cilde kullanılan ürünler çok etkiliyor son zamanlarda farklı bir makyaj malzemesi vs kullandıysanız yapmış olabilir

Beslenme ile su tuketimine dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum stresi azaltmak cilt tipiniz için olmazsa olmaz .İyi bir dermatoloji uzmanına başvurun öneri ile birşey kullanmam yerinizde olsam a kişisine iyi gelen sizi daha kötü yapabilir

stres yapıp fazla takıntı yaptığınız için çıkıyor zaten her seyden önce terapi alın stres yönetimi için

Sosyal medyadan gördüklerinizi ya da insanların verdiği tavsiyeleri uygulamayın, hastane randevusu alın en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…