Sivilceli Ciltler Aknetrent kullanan bayanlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Kızlar aknetrent kullanımında duduklarda çatlama olduğunu biliyorum benim bugün 6. günüm dudaklarımda çatlama olmasın diye sürekli nemlendirici kremler kullanıyorum. Fakat bu sabah uyandığımda diş etlerim ve dudağımın içii yani ağzımın içi dışarıdan belli olmuyor yara olmuş. Hapın etkisi midir acaba ?

Hapın bir çok yan etkisi var. Muhtemelen ondan dolayı olmuştur. Ben yaklaşık 1,5 sene önce sadece 1 ay kullanabilmiştim Nörolojik bir rahatsızlık ortaya çıkarttığı için hemen bıraktım.
O bir aylık kullanım bile fayda etmişti. Bir daha hiç yüzümde hiç sivilce çıkmadı. Ama geride bıraktığı yan etkisi hala devam ediyor ne yazık ki.
.

2 haftayı geçti benimde hala kullanıyorum ağzımın içindeki yara geçti dudak çatlamalarım olmadı halen. 10 mg 20 mg kullanıyorum sivilcelerimde daha çok çıkması gerekirken azalıyor gibi anlayamadım :)

Benim ilacı kullandığım sürede sivilcelerim aynı kalmıştı. Ne artmıştı ne azalmıştı. Tabi dediğim gibi 1 ay kadar kısa süre kullandığım için sanırım :) Sonra bir kaç ürün ile destekledim ilacı bırakınca. Sonra hiç çıkmadı. 1,5 senedir yüzüm çok iyi. Hatta çevremde herkes yüzümü çok beğeniyor :) Darısı senin başına

amin canım inşallah benimde öyle ahım şahım sivilcelerim yoktu ama sürekli tekrar ediyordu sanırım ondan yazdı :)

tedavi süresinde yediğimiz kurabiye,cips,unlu,sütlü,yağlı ne varsa tedavinin gidişatını etkiler mi?Yani onları yersek tedaviden sonuç alamaz mıyız?Yoksa alakası yok mu?Lütfenc cevap verin?

canım 1 ay da bu derece etkisi olduysa çok şanslısın :)
ya da o kadar dirençli sivilcelerin yokmuş.. ben 6-7 sene evvel kullanmıştım şimdi tekrar başladım

Arkadaslar merhabalar ben de bugun itibariyle Aknetrende basladim fakat doktor azitroyla birlikte verdi ve bu beni endiselendirdi. 52 kiloyum ve 30 mg dedi her gun icin. Kac aydir direniyorum kullanmamak icin fakat bugun direnise verdim maalesef. Bide Yaz basi basliyorum buna ne dersiniz? Onereceginiz uygun bir gunes kremi varsa bilgilendirirseniz hos olur. :) hadi bakalim bismillahla devam edelim hayatimiza. Hosgeldin aknetrend kurulamalar Kanamalar soyulmalar.. yorumlarinizi beklemekteyim.

Şuan 5,5 ayım doldu. Yağlanma bitti gitti. Siyah noktlarım arttı biraz. Bende kanama olmadı. Sadece böyle sarı tabaka oldu doktorum sabun ve fito verdi iki günde döküldü şimdi yanaklarımda birkaç aktif sivilce ve kızarıklık var. Kızarıklık tedavi bitince 2 ay sonra geçer dedi. Ama daha tam bitti demedi. Doktorum bitmezse gel dedi yani birşeyler yiynce yine fırtlıyor (çikolata,cips,yağlı,unlu,şekerli) bunu söyleyeceğim galiba bir kaç kutu daha yazar.

merhaba ,
doktor bana aknetrent verirken azitro diye bir hap verdi kullanan var mı ? ben bugün başladım ilaca korkularım yüksek hassas bir cilde sahibim ne ile karşılaşıcam hiç bilmiyorum :/

merhaba ,
doktor bana aknetrent verirken azitro diye bir hap verdi kullanan var mı ? ben bugün başladım ilaca korkularım yüksek hassas bir cilde sahibim ne ile karşılaşıcam hiç bilmiyorum :/
Azitroyu ben kullanmistim ama aknetrent ile birlikte degil tek kullanmistim ,korkma bende cok korkuyordum bu yuzdende yillarca erteledim bu tedaviyi simdi 3.aydayim

tedavi süresinde yediğimiz kurabiye,cips,unlu,sütlü,yağlı ne varsa tedavinin gidişatını etkiler mi?Yani onları yersek tedaviden sonuç alamaz mıyız?Yoksa alakası yok mu?Lütfenc cevap verin?
Tabiki yediklerine dikkat etmelisin ben gecen ay fazla yagli seyler yedigim icin karaciger enzimim yuksek cikti ,simdi hergun 3 ceviz ve 1 elma yiyorum bakalim insallah duser.cunku degerler dusmezse doktor ilaci biraktiracagini soyledi

Yaz aylarinda baslayan bircok kisi var,solante acnes i oneriyorlar birde renklisi varmis izleri biraz kapatiyormus bende onu alicam ama hic kullanmadim benimki sadece bir öneri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…