Aknt,sanc?

ruzgarrr

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
1.925
52
358
İstanbul
10 aylık evliyiym 3 aydır bebek istiyoruz.
3 aydırda yumurtlama günlerimde kasıklarımda adet sancısı gii sancım oluyor belim çok ağrıyor. 3-4 damla kan geliyor( ilişki sonrası değil durup dururken)
bu ay yine çok ağrım oldu. bugün de kahverengi birşeyler geldi ama çok az. adetime daha 1 hafta var. neden olur böyle şeyler

canım seni çok iyi anlıyorum bendede buna benzer şeyler oldu dok gittim yumurtan çatlıyor dedi bir kaç ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu... birde bana sık ilişkiye girmeninde böyle lekelenme yapabilir demişti ve birsürü şey sen adetini bekle ama rahatsız edici olmaya devam ederse dok git sebebini öğren bence kanamalar hiçbirzaman normal olamaz ve mutlaka bir sebebi vardıra.s.

bugünde kanamanın devamı gelmeye başladı yavaş yavaş artıyor. adetime daha 1 hafta var
eken olmaz genelde ileri atar ama erkende olsa 1 hafta erken hiç olmadı. düşük en erken ne kadarlıkken oluyor

canim benim hemen kötü düsünme bazen oluyor benim hic ayim sapmazdi hamile kalmadan onceki ayimda 1 hafta ileri atmisti ben de cok sasirmistim ,,,,sonraki ay zaten hamile kaldim...sen de hemen kotu dusunme hele dusugu hic aklina getirme iyi dusun iyi olsun insallah duzene girer ama sen yine de dr una danis bence ihmal etme..

Back
X