Geldi test ne zaman yapim ve nasıl yapmam lazımHakkımızda hayırlısı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi test ne zaman yapim ve nasıl yapmam lazımHakkımızda hayırlısı olsun![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Sabah ilk idrarla yapGeldi test ne zaman yapim ve nasıl yapmam lazım
Yaaa çok umutluydumMalesef yok
Sabah yapsam mı bidahaYaaa çok umutluydum
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda lütfen yardımcı olunSabah yapsam mı bidaha
Tekrarla istersen garantiye alSabah yapsam mı bidaha
Kişiden kişiye değişiyor bazılarında adetten 6 gün öncesine kadar çıkarken bazıları adet gecikmesiyle belli oluyor geç döllenme olduğu zaman adet gecikmesinden 10 gün sonra net sonuç çıkıyorMerhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda lütfen yardımcı olun
Tamam kuzum sağolasınTekrarla istersen garantiye al
Rica ederim kuzum birgün bizde o hayırlı haberi alacağız biraz sabır ve duaTamam kuzum sağolasın