AKP artık bunları yapamayacak!

Dolarla hesapladım üşenmedim asgari ücret dolara göre sabit kalmış. 184 lira iken dolar 65 kuruşmuş. Bu da başarı :)

neyse 56389 kere olan açıklamamı tekrar yapacaktım ki sen yapmışsın mune. teşekkürler

tokinin evleri deprem olmadan çatladı diyorlar
çatlasa da patlasa da burdaki evler 30bin peşinatla satıldı. şu an borcu üstünde devir fiyatı 250-270 bin arası. sebebi bol yeşillik, sosyal imkanlar. kiracıyım ben. kiralar da oldu 1200. kimsenin umrunda değil. kapış kapış gidiyor evler. şu an istediğim yerde ev bulsam ben de almak istiyorum. 5 çocukla istanbulun herhangi bir yerinde oturmak hiç mümkün değil. site içi bol güvenlik, bol yeşillik.

bi d ebir şey sorucam
chp başımdaki başörtüyü zorla çıkartıp, ya da okuldan atarken kutuplaşma olmuyor,
MHP kürtler tü kaka derken, kutuplaşma olmuyor,
hdp dağa adam çıkarıp, askerimizi öldürürken kutuplaşma olmuyor da,
akp kutuplaşmayı nasıl yapıyor anlamadım.

benim chp li bir sürü arkadaşım var. aramızda parti muhabbeti bile geçmedi hiç. aile dostlarımız hdp ye veriyor, görüşmeye devam ediyoruz. akarabalarımızdan MHP ye veren var. onların doğrusu o. aralarında anlaşamayanlar onlar. akp liler değil.

hiçbir zaman fanatik olmadım. evet yanlışlar var, ama daha iyisi olana kadar akp ye vermeyi düşünüyorum. yani 7+4=10 diyen kılıçdaroğlu, abuk subuk hesap yapıp bu seçimi ben alıcam diyen bahçeli ya da apoyu çıkarıcaz diyen demirtaşın, akp nin yaptığı şeyleri yapabileceğini hiç sanmıyorum. he akp ne yaptı bu kadar derseniz
hiç bir şey olmasa bile kapımın önünde otobüs durağı var ve
yaşadığım yer şehir dışı gibi bir yer olmasına rağmen ist un her yerine 1 saat içinde gidebiliyorum.
ayrıca özelde ücret ödemeden muayne olabiliyor, her şey dahil özel hastane doğumu 350 tl ye yapabiliyorum.
hastane de dr umu seçebiliyor, istediğim eczaneden ilaç alabiliyorum.
üniversite okuyorum 5kr harç ödemeyip, kredi alabiliyorum
çocuklarıma kitap parası ödemiyorum
başörtüsü yüzünden okuyamadığım üniversitemi okuyabiliyorum
neyse sınava gitmeliyim daha yazamıyorum. 5 çocuğumla, başımdaki başörtü ile bana üniversitede okuma kolaylığı veren Erdoğan a teşekkürü borç bilirim...

dolar 2002 de 1,315- 1,535 arasıymış yazdım yukarda. 120 dolar yapıyor asgari ücret

Asgari ücret ve dokar artışını yıl yıl kıyasla bakalım. Sürekli dolar bazında artan bir şey. Akpnin yaptığı özel bir durum yok. Gerekli zamları yapmasaydı ekonomi biterdi.

Göreve yeni başlamış bir öğretmen maaşıyla 2002'de 24 çeyrek altın alınabilirken, bugün 14 çeyrek altın alınabiliyor.Son 10 yılda öğretmenlerin maaşında yüzde 42 oranında kayıp yaşanmis.Ama istedigim eczaneden ilacimi alabiliyorum.

Örtünü chp çıkarmadı bu bir. Başörtüsü sorununu malzeme yapan sağ hükümetler oldu. Yasakçı zihniyet her zaman sağ partilerdi.

İkincisi bu yasakçı zihniyet hep tü kakaydı benim için. Üniversite ben de okudum okuyorum. Arkadaşım ikinci öğretim deli gibi harç ödüyor. Doktoramı yapıyorum harç ödüyorum.öderim de durumum müsait. Okullar da parasız dönmüyor. Güzel bi okuldayım. İyi eğitim alıyorum. Helali hoş olsun.

Özel hastanede muayene oluyorum da tahlil yaptıramıyorum ben nedense doktor kan tahlili diyor. Kaçıyorum. Bir işe yaramıyor yani. ankilozan spondilit hastasıyım. Hastaneye bi gidiyorm doktor mr istiyor. Onu bunu istiyor. 500 liram gidiyor bi günde.

Neyse srn şanslısın demek ki.

şu siyaset bölümünde;
1)polemiğe girmemek için bazıları sadece beğeni yapıyor
2)senin başkanın benim bakanım diye bir şey yok aslında fakat geçmişten gelen bu söylem devam ediyor.
3)ve artık şu arşivler açılsın.

1. evet. hele biri sadece sırf beğeni yapıyor mesela.. hiç bir mesajını görmedim. buda onun özgür iradesi bu arada.

Son düzenleme:
Esnaf, ciftci, memur, emekli kimse gecinemiyor.
Milletvekili maaslarini tekrar inceleyip düşürmeleri gerekmiyor mu acaba?
Zaten cogu yolsuzlukla buyuk paralar kazaniyor.

Evet adayları arasında Türk, Kürt, Ermeni, Zaza, Alevi, Sunni, Hristiyan,türbanlı, türbansız, eşcinsel insanlar bulunan; seçim dönemi boyunca söylemleri barış, eşitlik ve halkların kardeşliği yönünde olan partiye Kürt milliyetçisi hatta Kürt ırkçısı denir, tebrikler. Kürt milliyetçiliği ya da Kürt ırkçılığı böyleyse baya iyiymiş.

Hdp’nin içinde milliyetçi hatta ırkçı söylemlerde bulunan yok mu? Evet var. Ama partinin genel tavrı bu yönde mi? Hayır. Çok net bu yani. Şunu deseniz anlarım bu tavır yalan, samimi değil, gerçek yüzlerini saklıyorlar vs. Bu tartışmaya açık bunu zaman gösterecek ben de gözü kapalı güvenmiyorum. Ama şu çizgideki Hdp’nin ırkçı olduğunu söylemek kavramlardan bihaber olmakla ya da ön yargı ile açıklanır ancak.

Teşekkür ederim canım umarım temennilerimiz yönünde olur her şey.

o halde siz akp nin baslattigi cozum surecini destekliyor olmalisiniz majnizdan o cikiyor.

Ben çözüm sürecini destekliyorum ama Akp'nin yürüttüğü gizli kapaklı, kimsenin yeterince bilgilendirilmediği, detone şarkıların eşliğinde sahte gözyaşlarının döküldüğü çözüm süreci politikasını desteklemiyorum. Yoksa fikir güzel.

Mümkün olduğu kadar bu davranışı bende yapıyorum sakıncası yoktur umarım..

Yani verecek cevabım yok hadi hayırlısı elbette hayırlısı ama soruma cvp değil bu

Elif ben ortada bir soru görmedim.. Düzgün üslubu olan herkesle konuşurum..
Yok uygun değilse bana uzatmam. Anlamadım dilinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…