sen veya başkası bizlere koyun cahil cüheda ölmeleri iyi , bunlar akp karşıtı herkesin ağzından çıkıyor . sosyal medyaya bak neler yazmışlar . yok akplilerin çocukları ölsün bilmem ne. benim tatava lafıma düşmanca demen abest olmuş
İşte biz diyormuşuz...Kişi kendinden bilir işi diyeceğim,olmayacak şimdi.Hepimizin akrabaları ya da arkadaşları arasında AKP'li vardır zaten.Kendi kanımızdan canımızdan insanların ölmesini dileyecek kadar insanlıktan çıkmadık heralde.ya zaten kim der bunu.. en yakın arkadaşım zamanında akpye oy vermiş biri. istermiyim ölmesini. olacak şeymi bu.
özdil için düşüncemi yazdım zaten. ben hoş bulmadım yorumunu ironi olsada hoş değil.okplyete yılmaz özdil den kan donduran yorum 5 sayfa bak bakalım oku yazıları ve tekrar yaz canım olur mu
özdil için düşüncemi yazdım zaten. ben hoş bulmadım yorumunu ironi olsada hoş değil.
Allah aşkına pembe sen buradakilerin yorumunu eleştirip sorgulayacagına bir Allahın günü de başbakanın dediklerini, yaptıklarını eleştir.
hani cidden objektif olsan anlayacağım ama bu sorgulamaların çok garip oluyor
sen ne zaman başbakan ülke olarak kalkındırdı şunları şunları yaptı şu şu eksikleride var dersen bende o zaman anladın mı.
Bundar provokatörler değil mi? Madenci yakınları değil sanırım Taksim'den toplamışlar.
https://www.facebook.com/photo.php?v=291741714318395&set=vb.259365930889307&type=2&theater
Bundar provokatörler değil mi? Madenci yakınları değil sanırım Taksim'den toplamışlar.
https://www.facebook.com/photo.php?v=291741714318395&set=vb.259365930889307&type=2&theater
Hicbir sey istemiyorum, o bu degil, sadece bu videoyu izleyin, sonra elinizi vicdaniniza koyun!!!
Aynn öyle video herşeyi anlatıyor
Aslında herşey o kadar açık ve anlaşılırdı ki yine de bir kılıf buldular. Bunlara bulacakları kılıfı çok merak ediyorum.
Aslında herşey o kadar açık ve anlaşılırdı ki yine de bir kılıf buldular. Bunlara bulacakları kılıfı çok merak ediyorum.
Tehditle oy mu toplanır diyenler!
Bu ülkede insanı nasıl korkutuyorlarsa, adam düşünüp taşınmış, vardığı sonuca bakın!
Daha önce Başbakan'ın kendisine tokat attığını doğrulayan Taner Kurucan ani bir değişimle "Keşke açıklamamda Başbakan tokat attı demeseydim. Çünkü burada ben psikolojik bir baskı altında kalmıştım" dedi ve "Marketin girişinde aslında sayın Başbakanımızın beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada oradan bir tokat atıldı zannettim. Zaten o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış. Bunu daha sonra fark ettim (...) Başbakanın bana hakaret içeren bir söz söylediğini duymadım. Başbakana karşı provokatif eylem yapılmaya çalışılıyor. Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben katakulliye gelmişim" ifadelerini kullanarak Erdoğan'dan özür diledi.
İnsanın geldiği acıklı hale bakın!
Bu ülkede insanı nasıl korkutuyorlarsa, adam düşünüp taşınmış, vardığı sonuca bakın!
Daha önce Başbakan'ın kendisine tokat attığını doğrulayan Taner Kurucan ani bir değişimle "Keşke açıklamamda Başbakan tokat attı demeseydim. Çünkü burada ben psikolojik bir baskı altında kalmıştım" dedi ve "Marketin girişinde aslında sayın Başbakanımızın beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada oradan bir tokat atıldı zannettim. Zaten o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış. Bunu daha sonra fark ettim (...) Başbakanın bana hakaret içeren bir söz söylediğini duymadım. Başbakana karşı provokatif eylem yapılmaya çalışılıyor. Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben katakulliye gelmişim" ifadelerini kullanarak Erdoğan'dan özür diledi.
Herkes sizin dediğiniz gibi yaparak oyunu geçersiz yapsa sayım zamanı oranlar ile zaten belli olur. Her okulda açılan sandık sayısına göre oranlar belli. O sandıkta oy kullananlarda. Yapmak isteyene çözüm mü yok? Ben bile internetten kendi sandığımda hangi partiye kaç oy çıkmış görebiliyorken işin ucunda işini kaybetme korkusu olan bir insan o riske girmez.
hangi film bu yada hangi dizi ?
soma da 2000 den bu yana tehtitle oy toplanıyor demekki ... hani bütün seçimlerde hep akp çıkmışta....
yok artık yaaa walla inandırıcılığı yok gitgide komik bir hal alıyor sizin dediğiniz... hayır akp bir çok il ve ilçede fazla oy alıyor heryerde tehtitlemi aldı bu oyları... benim bulunduğum semtte de akp aldı ne para veren oldu ne tehtit eden... ayrıca bütün ilçelerin belli başlı geçim kaynağı var, oradaki halk tehtit mi ediliyor. ya düşünsenize işten atmakla tehtit edilip oy toplansa çoktan halk ayağa kalmıştı yaaa... walla yeter artık inandırıclığı yok mantığı hiç yok, resmen dizi senaryosu gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?