Somadaki olaylar herkesin icini yakti, benimde dahil. Ama bu sebepten dolayi daha yaralarimiz dahi sarilmadan insanlar sokaga dokulup yalan yanlis bilgilerden dolayi kamu malina zarar verip benim memleketimi zarar getirecekse ben buna tepkimi gosteririm arkadas.
Ne olursa olsun, hic kimsenin benim yurdumun ambulansina tas atmaya hakki yoktur.
Dayak olayi hakkinda hic yorumda bulunmadim, o goruntuleri seyretme ihtiyacida duymadim, cunku dayak yedigini iddaa eden sahis daha gecen taksimde oturup benim devletimin malina zarar veriyordu, Somayada sirf gerginligi arttirmak icin bulundugu apacik ortada.
Kusura bakma arkadasim ama benim oyle bir insana zerre kadar saygim olmaz.
Ben Turkiyedeki solcular kadar hypocritical toplum gormedim! Muhalefet muhalefetligini bilsin, adam akilli projelerle onerilerle gelsin.
Ulkenin menfaati icin yapilacak projelere bile sirf akp yapmak istedigi icin mani olacak kapasitedeki insanlara kusura bakmayin ama ben zerre kadar saygi beslemem. Muhalefetimiz muhalefetligini yapabilmek icin avrupadan ciddi anlamda ders almasi gerekir.
size katildigimi belirtmek istedim.Sahsen benim icin o parti bu parti onemli degil ben icraata bakiyorum gercekten suan muhalefetin basina ulkeye yararli olacagini dusundugum biri gecse parti birazdaha halka acilip gercek turkiyenin icine karissa dusunmeden oyumu onlarada veririm sag sol ne farki var onemli olan icraat