mADEM ak partililer twitter kullanmayacaksa , o zaman ak partinin yaptığı bütün hizmetlerden de ona oy vermeyenler yararlanmasın .bu mantık aynen buna gider.
mADEM ak partililer twitter kullanmayacaksa , o zaman ak partinin yaptığı bütün hizmetlerden de ona oy vermeyenler yararlanmasın .bu mantık aynen buna gider.
helal olsun cılgın anne. valla ilk onlar kullanır bence
Ücretimizin üçte ikisi vergi.......lütfen bunu benden almasınlar....verdikleri hizmete gòre fazla........aradaki indiragandi mi yoksa
AKP o hizmetleri benim paramla yapmayacak o zaman.
Dünya kadar vergi veriyorum ben..
AKP hizmet de yapmayacaksa, ya da yaptigi hizmetlerden vatandas yararlanamayacaksa ne isi var iktidarda? Cekilsin de yerine bu halkin tamamina hizmet yapacak insanlar gelsin.. Vergi toplamaya gelince parayi sirf AKPlilerden toplamiyor ne yazik ki..
Niye sadece kendine oy verenlerin odedigi vergilerlemi o hizmetleri verdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?