AKP’nin 6 bin kişilik Twitter timini kim finanse ediyor?

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Sezgin Tanrıkulu, AKP’nin aleyhinde olan haberlere karşı ’6 bin gencin ‘sosyal medya temsilcisi’ olarak eğitildiği iddiasını TBMM’ye taşıdı.

tweetBaşbakan Erdoğan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için soru önergesi veren Tanrıkulu,

“The Wall Street Journal’da, 16 Eylül 2013 tarihinde yayımlanan bir habere göre, partinizin sosyal medya çalışmalarında yer alması için 6 bin gencin ‘sosyal medya temsilcisi’ adıyla eğitildiği, bu konuda kendilerine eğitimler verildiği, bu ekibin, partiniz aleyhine sosyal medyada yer alan haberlere karşı çalışmalar yapacağı belirtilmiştir” dedi ve Erdoğan’a şu soruları yöneltti:

- 6 bin gencin ‘sosyal medya temsilcisi’ adıyla eğitildiği doğru mudur?

- Eğer doğru ise bu ekipte yer alan kişilere herhangi bir ücret ödenmekte midir?

- Eğer ödenmekteyse bu ekibin finansmanında, herhangi bir kamu kaynağı kullanılmakta mıdır?

AKP’nin 6 bin kişilik Twitter timini kim finanse ediyor? | VAGUS.TV

Böyle bir sektör yok mu zaten? :)

Mesela Ferhat Göçer' i eleştirdiğim bir tweet atmıştım. 2 gün içerisinde 20 -25 tweet geldi. Hepsi ayrı nickli yumurta hesaplardan... Bir kısmı küfür içeriyordu ve bu hesaplar birbirlerini takip ediyorlardı.

"vay sen nasıl böyle yazarsın?! Sil o tweeti!, telefonunu ver telefonunu!" gibisinden tweetler...

Yani akgençlik adıyla açılmış bu tür hesaplar var 20. 000 25.000 kişilik hesaplar... Genellikle hükümet için sevmedikleri tweetler atıldığında o kullanıcı için spam çağrıları yapıyorlar mesela...

Başbakanın beğenmediğiniz bir konuşması hakkında tweet atın... Ne demek istediğimi anlayacaksınız. :)

Bu arada umarım sorulara cevap gelir.

Son düzenleme:
Evet bende Twitteri yakinen takip ediyorum. Özellikle I. Melih gökçek en favorim. 1.200.000 yakın üyesi var ama %85 yumurta. Zaten bi yorum yazdınızmı hep aynı kişiler cevap veriyor. Diğer yumurtalar kuluçkaya yatıyorlar sanırım

Ama itiraf et Melih başganı takip baya eğlenceli oluyor.

heheh tweeti bende takip ediyorum eglenceli oluyor
melh gokcekle ahmet hakan ati$maalri evlere $enlik :)))

ba$ka eglenceli tipler varmi acaba
akp tweetlerinin yumurtasini farketmedim ben $imdilik

Çooook eğlenceli gerçekten. Ayrıca son günlerde Egemen bağışında takip ediyorum oda çok eğlenceli. Hele şu son Twiti vardıya, Van depreminden sonra çekilen Tüpgaz kuyruğunu, CHP döneminden kalma gibi gösteren(fotolu) twiti, patladı gitti

egemen bagisi bende yeni takip ediyorum

bu ara tweetde ba$kanlarin kadinlara yan bakmasi moda, dekolteler havada uçu$uyor , erkekelrin gozler kaymi$ durumda gulmekden ölüyorum

egemen bagisin patlayan fotosunu kaçirdim galiba bi baakayim hesabina

B cengaverler beni çok güldürüyor ya
Uydurma kapasiteleri öyle yüksek ki, sanırım aldıkları eğitimi bu yönde alıyorlar.
Odtülü faşistler baş örtülülere saldırıyor, eylemci teröristler başörtülü kadını tepikledikler , türk polisini dövüyorlar gibi sahte haberlerin baş kahramanları

Başgana hiç değinmeyeceğim bile, canım sıkıldımı girip okuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bu time katılmak istiyorum, şartlarım: yol + ssk+ asgari ücret ve tabii ki retweetlerde prim

NOT: yımıta değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…