AKP Sinop İl Yöneticisi 'Hayır' diyenleri tehdit etti

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
139.722
207.822
59
Referandum öncesi ‘Hayır’ diyenlere dönük AKP’den bir tehdit daha geldi. AKP Sinop İl Yöneticisi ‘Hayır’ diyenleri silahla tehdit etti.


AKP Sinop İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Musa Yıldırım, referandumda ‘Hayır’ diyecek olanları silahla tehdit etti.

Halksesi.com'dan Mete Çağdaş’ın yayımladığı videoda, kayıt yapan ve kendisi de AKP yönetiminde olan kişi, AKP’li yönetici Musa Yıldırım’a “Musa Ağabey güçlü Türkiye’ye hayır diyenlere ne yapacağız?” sorusunu yöneltti. AKP’li Yıldırım ise bu soru karşısında elindeki silahını 7 el ateşleyerek “Hayır” diyenleri tehdit etti.

‘CUMHURİYET SAVCILARI HAREKETE GEÇMELİ’
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da AKP'den 'Hayır' diyenlere yönelik silahlı tehdide sert tepki gösterdi.

Yarkadaş yaptığı açıklamada, “AKP Sinop İl Yöneticisi Musa Yıldırım, ‘Hayır’ oyu verecek kişilere ne yapacağını gösteriyor. AKP, yöneticileri halkı silahla tehdit ediyor. Yılmayız, susmayız, sinmeyiz! Şimdi AKP yönetimi, eğer Musa Yıldırım'ı partiden derhal ihraç etmezse, suç ortağıdır ve yapılanı onaylıyor demektir. AKP ve savcılar silahlı tehdide karşı harekete geçmek için birkaç kişinin ölmesini mi bekliyor. Cumhuriyet savcıları da harekete geçmedikleri takdirde, olacaklardan sorumludur” dedi.

'ESPRİ AMAÇLI ÇEKMİŞİK'
Konuyla ilgili açıklama yapan Musa Yıldırım, videoyu espri amaçlı çektiklerini ve yanlış anlaşıldıklarını ileri sürdü. Yıldırım şunları söyledi:
"Aslında bunu kendi aramızıda espri amaçlı çekmiştik. Çekim tarihi de 26 Ocak 2017. Yani Cumhurbaşkanı referandum kararını imzalamadan 2 hafta filan önce. Fakat şimdi bunu sosyal medyada paylaşanlar sanki yeni çekilmiş ve referandum da hayır diyenlere gözdağı veriliyormuş gibi bir algı operasyonu içindeler. Öncelikle şunu belirteyim hava o gün rüzgarlı ve soğuktu. Videoyu çeken arkadaşımın bana ne dediğini anlamadım bile. Silahı denemek için suya doğru ateş ettim ve bunu da anı olsun diye çektiğimizi düşündüm. Genel merkez istifamı istedi. Ben de istifamı verdim. Aktif siyasetten çekildim. Böyle olsun istemezdim, yanlış anlamalara sebebiyet verdiğimden ötürü çok üzgünüm. Türk kamuoyundan özür diliyorum." (HABER MERKEZİ)

https://www.evrensel.net/haber/311083/akp-sinop-il-yoneticisi-hayir-diyenleri-tehdit-etti
 
Çok boş beleş konuşuyorlar, ama tehlikeli sularda yüzüyorlar böyle söylemlerle,! öte yandan suç işliyor ama savcı yok ülkede sanki kimse bir şey yapmıyor. Sandılar nıye gıdıyoruz hatır demek suçsa anlamadım ki.

Ne güzel değilmi,yap et sonrada özür dile..
Savcımı kaldı artık ülkede,var olanlarıda yok ettiler..
 
Espri anlayışına bak yersen, şu maganda kılıklı tiplere prim verip, başımıza çıkaran sadece biz mi varız acaba?

Prim veren sen ben değiliz,kimlerin verdiği belli değilmi...

Abla bu cesareti nerden aldıkları belli
Ben bugüne kadar Evet diyenlere silah gösteren bir kişi görmedim.

Alt tarafı partiden ihraç ediliyorlar,ya sonrası ne olacak..
Allttan alta nefret ve kini gene güdecekler..
Şunu Hayır diyenler yapsa acaba Evet diyenler ne der..
Yer yerinden oynar,kimsenin bunu yapmaya hakkı yok..
 
Aslında o silahı şakağına çevirmiş haberi yok
Yani sandıktan evet çıkarsa çok mutlu bir sabaha mı uyanacak herşey daha kötüye gidiyor ve gidecek
Adalet herkes için adalettir
Yarının mağduru olmak istemiyorsan bugünün akilli adili ol
 
Buda yeni moda yaz, yap, yayinla... sonrada yok ben yapmadım arkadasim yapmis, cocugum yapmiş, ebem yapmış, hava yapmış vs....
Bikere adam olup yaptığınızın arkasında bile duramıyonuz, bide hayırcılara kafa tutuyonuz.:işsiz:
Hayır uleeyn milyon kere hayır:KK53:

Kabadayılık bunların ki,ateş olsalar yakamazlar..
Yap et sonra kıvır..:işsiz:
 
Bunlar hep boyle.. Sedat Peker mafyasi da tehdit eder, milletvekili de, hatta cb de etmisti "400 u verin, bu is huzur icinde cozulsun" diye.. Vermeyince olanlar oldu bu ulkede, binlerce sehit.. Hala da diyorlar ya, teror bitsin istiyorsaniz evet deyin diye.. Bitirebiliyorsaniz size engel olan mi var? Bitirsenize.. SAnki bugun iktidarda baskasi varmis gibi..

Haa belki de abidik gubidik islerle basa getirdikleri Binali ciftbasliilk yapip engelliyordur bunlari, oyle diyor ya kendisi.. :-)

Bir de bunlara kayitsiz sartsiz, hesap sorulmaksizin, denetlememeksizin, eller havada kendi egemenlik haklarini bir kucucuk oy ile bagislamak isteyen milyonlar var bu ulkede.. Yazik oldu bu ulkeye..
 
X