- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
espri yaptığını biliyorum canım am tüylerim diken diken oluyor böyle haberleri görünce Rabbim ıslah etsin inşallah bunları dacanım espiriydi..
isalam ülekesiyiz,Müslümanız vs..denmesi sorun..ben akp liarkadaşlarımla bu konuyu tartıştım,onlarda kim olsa yakını alır diyor,evet bu gerçek..ama islamiyetle hz muhammede efendimizin felsefesi ile,kuranı kerimde çok sık geçen 'takva' kelimesinin içeriğiyle hiç bir ilgisi olmayan bir anlayışları var..sıradan bir sağ partisin işte Müslümanlıkla hiç bir ilgin yok..Müslüman olan 4 buçuk katirilyonluk sarayda oturup asgari ücretliye emekliye 30 ar tl zam yapmaz,kayırmaz,haram yemez..bu kadar kısa sürede bu kadar zengin olamaz mümkün değil..gençlere kötü örnek..
resmen akpli tesettürlü namazlı,arkadaşım normal dedi bende olsam kayırırdım dedi..kayırma normal oldu..ama peygamberimizin hayatını okuduğunda onun böyle bir yaşam tarsını asla onaylamadığını görürsün..espri yaptığını biliyorum canım am tüylerim diken diken oluyor böyle haberleri görünce Rabbim ıslah etsin inşallah bunları da
canım adam bir çoğuna peygamber gibi görünüyor tövbe estağfurullah bi söz var bi delili ile 40 alimi ikna ettim 40 delil ile bir cahili ikna edemedim diye resmen akıl tutulması yaşanıyor konu rte ya da akp oluncaresmen akpli tesettürlü namazlı,arkadaşım normal dedi bende olsam kayırırdım dedi..kayırma normal oldu..ama peygamberimizin hayatını okuduğunda onun böyle bir yaşam tarsını asla onaylamadığını görürsün..
başını sıkı sıkı kapattığı için inanacı gereği saç dipleri yara olan ünüversiteli bir kız 'bende kayırılmak umudu ile akp kadın kollarında çalıştım'diyorsa hz Muhammet efendimizin islam anlayışından uzaklaşmış oluyor maalesef böyle..canım adam bir çoğuna peygamber gibi görünüyor tövbe estağfurullah bi söz var bi delili ile 40 alimi ikna ettim 40 delil ile bir cahili ikna edemedim diye resmen akıl tutulması yaşanıyor konu rte ya da akp olunca
diyecek hiç bişey bulamadım canım inançlı bi insan bunu bekliyorsa boş herşeybaşını sıkı sıkı kapattığı için inanacı gereği saç dipleri yara olan ünüversiteli bir kız 'bende kayırılmak umudu ile akp kadın kollarında çalıştım'diyorsa hz Muhammet efendimizin islam anlayışından uzaklaşmış oluyor maalesef böyle..
Biz bile günlük hayatımızda sevdiklerimizi, tanıdıklarımızı kayırıyoruz. Bugüne kadar gelen her parti kendi adamlarını yükseltti. Kim gelirse gelsin aynı şeyi yapacak. Bu nasıl biter, oraya çıkanlar içimizden çıkıyor. Biz Dürüst, adaletli olalım da tepedekilerden de bunu bekleyelim . Şahsen halk olarak da adaletli olduğumuzu düşünmüyorum.
halbuki dua etseydi mutlaka allah ona hayırlı kapılar açardı bir insan için hayırlı olan iyi bir mevkide olmak olmayabilir,hayrın ne olduğunu yanlızca rabbimiz değilmi?diyecek hiç bişey bulamadım canım inançlı bi insan bunu bekliyorsa boş herşey
Ben farkındaysan onu savunmadım herkesten farkı yok dedim. Daha doğru, daha iyi bir insan olduğunu söylüyor olabilir. Görüntü başka yönde.problem ne biliyormusun 3..5 hurma ile açlığını yatıştıran peygamberimizin ümmetiyim deyipte bunu yapmak..dini alet etmek..onun akrabalarını yerleştirdiği yüksek mertebelere ulaşabilmek için yıllarca okuyp dirsek çürüten belkide ailesi yoksul öğrencilerin hakını bu şekilde yiyorsan sende sıradan bir 'insan'sın..Müslüman kelimesini kullanma o zaman..eğer peygamberimin ümmetiyim diyorsan ve reisi cumhursan hak geçirme geçirme 1000 sene tepemizde kal..kendisi eğer inançlıysa günahkar biri..
ayakkabı kutusu olayındaki banka müdürü için iyi bir amaç için yaptı dedi..amaç imam hatip lisesi açmak..
iyi amaç için banka soyulurmu..bu hangi dinin felsefesinde var soruyorum size?
bende katılıyorum..ama sürekli peygamberimizden örnek verip,islam ülkesiyiz denip bu yapılmaz yapılmamalı..Ben farkındaysan onu savunmadım herkesten farkı yok dedim. Daha doğru, daha iyi bir insan olduğunu söylüyor olabilir. Görüntü başka yönde.
Benim sadece söylediğim şey, bunlar bizim aramızdan çıkıyor. Ben inanmıyorum birinin o yerlere gelipte kendinden kimseyi kayırmayacağını. Allah aşkına şurdaki eğlenmek için yaptığımız yarışmalarda bile, selam verip samimi olduğumuza oy veriyoruz, reelde kendi akrabamızı fırsatımız varken daha iyi bir yere getirmeyecekmiyiz?
Yapılan doğru değil, böyle birşeyi asla onaylamam. Babam yapsa yine yanlış derim ama yapıldı, yapılıyor, yapılacak
peygamber efendimizin ümmeti gibi,takva sahibi biri gibi yaşamak çok zor,öyle biri olabilsem,azla yetinmek,evladını bile kayırmamak,elindekini paylaşmak adil olmak çok zor,ben isterim öyle biri olmak,inşallah olurum bir gün gerçek mutluluk o şekilde olmak aslında..ama bu konuda iddalı olmam mümkün değil..insanları kandırmamak gerek..Ben farkındaysan onu savunmadım herkesten farkı yok dedim. Daha doğru, daha iyi bir insan olduğunu söylüyor olabilir. Görüntü başka yönde.
Benim sadece söylediğim şey, bunlar bizim aramızdan çıkıyor. Ben inanmıyorum birinin o yerlere gelipte kendinden kimseyi kayırmayacağını. Allah aşkına şurdaki eğlenmek için yaptığımız yarışmalarda bile, selam verip samimi olduğumuza oy veriyoruz, reelde kendi akrabamızı fırsatımız varken daha iyi bir yere getirmeyecekmiyiz?
Yapılan doğru değil, böyle birşeyi asla onaylamam. Babam yapsa yine yanlış derim ama yapıldı, yapılıyor, yapılacak
Kanmasınlar.. Dini konuşmayıda önlerinde yapıyor, aksi şekilde davranırkende karşılarında yapıyor.peygamber efendimizin ümmeti gibi,takva sahibi biri gibi yaşamak çok zor,öyle biri olabilsem,azla yetinmek,evladını bile kayırmamak,elindekini paylaşmak adil olmak çok zor,ben isterim öyle biri olmak,inşallah olurum bir gün gerçek mutluluk o şekilde olmak aslında..ama bu konuda iddalı olmam mümkün değil..insanları kandırmamak gerek..
çünki halkını iyi biliyor ve çok zeki..ama iiyi bir amaç için kötü yoldan gidemezsin..o zaman cehennemi boylamayı göze aldı yada inanmıyor..Kanmasınlar.. Dini konuşmayıda önlerinde yapıyor, aksi şekilde davranırkende karşılarında yapıyor.
Adam saklama gereği duymuyor ki..
Onun müslümanlığının bana ne faydası var. Bana göre Işini doğru düzgün yapsın yeterçünki halkını iyi biliyor ve çok zeki..ama iiyi bir amaç için kötü yoldan gidemezsin..o zaman cehennemi boylamayı göze aldı yada inanmıyor..
Ben farkındaysan onu savunmadım herkesten farkı yok dedim. Daha doğru, daha iyi bir insan olduğunu söylüyor olabilir. Görüntü başka yönde.
inançlı kesin,müslümanım Müslümanım dediği için inanıyor ama..onlar ayrıntılı düşünmüyor..Müslümanlığın anlamını araştırdık öğrendik çok şükrür..rte nin davranışlarının Müslümanlıkla uzaktan yakından ilgisi yok..3 buçuk katirlyona saray yaptırıp emekliye asgari ücretliye 30 tl zam yapıyorsa ,halkın tüm temel tüketim maddelerine 100 de 40 zam geliyorsa bu iyi yönettiği anlamına gelmez..Onun müslümanlığının bana ne faydası var. Bana göre Işini doğru düzgün yapsın yeter
İnanıyormuşum gibi çek panpaİnanan varsa tabi.
Evlatlarimizi adaletle yetistirelim çünkü gelecek nesilleri biz sekillendirecegiz. Belki benim hic çocuğum olmayacak bunu yapamayacagim ama siz anneler, siz evlatlarinizi adil yetistirin, serefli yetistirin. Kul hakkina karsi titiz yetistirin
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?