AKP'li vekil: İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, açık giyinmek ve kafa çekmek

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.915
63.667
AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in İzmir'den notlar şeklinde Twitter hesabında yaptığı paylaşımlar tepki çekti. İçten, "CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafa çekmek, sabaha kadar eğlenmek. İzmir boşanma oranının en yüksek olduğu il neden acaba ", "Haşhaşilerin başkenti İzmir, neden acaba?" dedi.

RADİKAL- AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in Twitter hesabında İzmir hakkında yaptığı paylaşımlar tartışma yarattı. Seçim çalışması için gittiği İzmir'den notlar şeklinde açıklamalar yayımlayan İçten şunları yazdı: "İzmir'de CHP 'ye oy veren kitle, radikal militanvari davranmakta ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemektedir. Belediye hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırı teşkil eden sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır. Alttan gelen gençlik,değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişmekte ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi. CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafa çekmek, sabaha kadar eğlenmek.Genelde İzmir'i ayakta tutan İzmir dışında buraya yerleşmiş Anadolu insanları. İzmir'e yerleşmiş Anadolu insanı hala değerlerimizi ve kültürümüzü korumaya çalışıyorlar, kendilerini kutluyorum. Doğu'dan gelen Kürt kardeşlerim çalışkan değerlerine sahip misafirperver ve ülkesine sahip çıkan insanlar."

201505221546_fot-5(44).jpg

201505221547_fot-4(65).jpg

201505221547_fot-4(65)%20(1).jpg

'BOŞANMA ORANI NEDEN YÜKSEK?'

Attığı tweetlerde İzmir'de boşanma oranlarını da sorgulayan AKP'lu Cuma İçten şunları dile getirdi: "İzmir boşanma oranının en yüksek olduğu il neden acaba , 'Haşhaşilerin başkenti İzmir, neden acaba', Acilen bu şehirde yaşayan demokrat ve inançlı insanların çok çalışarak bu şehrin yönetimini ele geçirmeliler, özellikle Kürt vekil adaylardan Savcı Sayan ve Necip Nasır azimle ve büyük bir inançla çalışmaktadırlar. Tüm bu tespitlerin Ak partinin özel yaşama ne kadar saygı gösterdiğinin bir delilidir."

201505221547_fot-3(84).jpg

http://www.radikal.com.tr/turkiye/a...adiklari_acik_giyinmek_ve_kafa_cekmek-1363734

Valla ben doğuluyum bizim memlekette de boşanma oranı çok yüksek ki silme akp' ye oy verirler yani onu niye sorgulamadın hiç akp' ye oy verince gözünüze gözükmüyor değil mi :)

Akp' nin takık olduğu belli şeylerin aleviler ve izmir başını çekiyor zaten.

yeter ya. gerçekten yeter.
nedir sizin kadınların kıyafetleriyle uğraşmanız. size ne kardeşim. onlar size karışıyormu. valla delirdim artuk. tipik akp kafası işte.
gelde ver hadi bu partiye oy.
ben kadınım ve giyimime karışan partiye oy asla vermem. yettiniz artık

Valla ben doğuluyum bizim memlekette de boşanma oranı çok yüksek ki silme akp' ye oy verirler yani onu niye sorgulamadın hiç akp' ye oy verince gözünüze gözükmüyor değil mi :)

Akp' nin takık olduğu belli şeylerin aleviler ve izmir başını çekiyor zaten.
aynen,erdoğana oy veren içkicilerin ayyaş olmadığı gibi.akepe ve erdoğana oy veriyorsan yaptığın her şey mübah:KK53:

aynen,erdoğana oy veren içkicilerin ayyaş olmadığı gibi.akepe ve erdoğana oy veriyorsan yaptığın her şey mübah:KK53:
egem ablacım tabiiki izmirde kadınlara yapılan maddi manevi baskı daha az çevre etkisi daha az o açıdan şanslılar..

Aileler bile bu durumdan şikayetçi !

Kendine güvenen gençler yetiştirdiğimiz için mi şikayetçiyiz. Benim eşimde doğulu ama Allah' ıma binlerce kez şükürler olsun ki asla bu zihniyette değil .

Kurban olsun o Diyarbakirli kendini bilmez, Izmirin kizlarina.. Sanki Izmirin kizlarinin paralari ceplerinden tasiyor da her gunlerini diskolarda gecirecekler.. Icip icip caddelerde bikini ile mi geziyorlarmis, ne diyor bu adam? Eh ama hayatinda hic genc kiz kolu bacagi gormemisse birsey diyemem, bizde abazalik yok..:KK53: Ozguruz biz!:KK66: Su dansci genclerimize bakin.. Kurban olurum ben onlara..

yeter ya. gerçekten yeter.
nedir sizin kadınların kıyafetleriyle uğraşmanız. size ne kardeşim. onlar size karışıyormu. valla delirdim artuk. tipik akp kafası işte.
gelde ver hadi bu partiye oy.
ben kadınım ve giyimime karışan partiye oy asla vermem. yettiniz artık
Bazilari giyimine karisilmasini ozgurluk adderdiyor.

Kurban olsun o Diyarbakirli kendini bilmez, Izmirin kizlarina.. Sanki Izmirin kizlarinin paralari ceplerinden tasiyor da her gunlerini diskolarda gecirecekler.. Icip icip caddelerde bikini ile mi geziyorlarmis, ne diyor bu adam? Eh ama hayatinda hic genc kiz kolu bacagi gormemisse birsey diyemem, bizde abazalik yok..:KK53: Ozguruz biz!:KK66: Su dansci genclerimize bakin.. Kurban olurum ben onlara..

Vaayyyy çok güzeldi 1 saniye bile gözlerimi ayırmadan izledim helal olsun gençlere maşallah

X