- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Hayır, onun üyeliği iptal olmadı kiahada limoncumu ya:)
O zaman bensibelim kesin.ev, araba, altın yoksa limoncunun siyasette işi ne
Ama Sarışın, o kadar ipucu verdim, harf verdim daha ne olsun, gittin lemani dedin o kim kiyok anacım. hep zor yerden soruyorsun sen. ben bulamam bunu..:)
bilsem:). birleştirdim harfleri o çıktı işteAma Sarışın, o kadar ipucu verdim, harf verdim daha ne olsun, gittin lemani dedin o kim ki
Sen sarışın deyince aklımaAma Sarışın, o kadar ipucu verdim, harf verdim daha ne olsun, gittin lemani dedin o kim ki
Sarı saçlarımı dilinize dolamayin efendim,dişiliğimle değil,kişiliğimle gündeme gelmek istiyorumSen sarışın deyince aklımaEnHarbiKiz ın nicki geliyor ama oda yapmaz :)
Çok özür harbi bacı yanlış anlama lütfen
Ayyy sarı saçları bıyıkları kız en önemliside minnakını sevsinler ,Hayırlı olsun beben sağlıkla al kucağına :)Sarı saçlarımı dilinize dolamayin efendim,dişiliğimle değil,kişiliğimle gündeme gelmek istiyorum
Teşekkür ederim canimmAyyy sarı saçları bıyıkları kız en önemliside minnakını sevsinler ,Hayırlı olsun beben sağlıkla al kucağına :)
Tamam mesela sarı saçlı bağyyaan ne ile gündeme gelmek istersiniz mikrofonumuz yk ama
Neyse bacım susalım en iyisi geyikten güme gitmeyelimdeTeşekkür ederim canimmya ne bileyim şimdi sana kendimi mi oveyim enler başladı malum en kendini beğenmişe seçerler beni
nolmuş nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?