AKP'nin seçim şarkısını okul zili yaptılar!

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
Kayseri’deki Hacı Sami Boydak İlkokulu ve Ortaokulu’nda zilin melosinin 'Dombra' şarkısı seçilmesi, velilerin tepkisine neden oldu.

Kayseri’deki Hacı Sami Boydak İlkokulu ve Ortaokulu’nda çalınan zilin melodisinin 'Dombra' şarkısı seçilmesi, bazı velilerin tepkisine neden oldu. Bu şarkının AKP'nin seçim şarkısı olduğunu söyleyen veliler, okulda siyaset yapılmamasını istedi.

Kayseri’nin merkez Hacılar İlçesi Beğendik Mahallesi’nde bulunan Hacı Sami Boydak İlkokulu ve Ortaokulu’nda ders aralarında çalınan zillerin melodisinin 'Dombra' şarkısı olarak seçilmesi, tepkileri de beraberinde getirdi. 30 Mart'taki yerel seçimler öncesinde Uğur Işılak tarafından o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanan şarkının siyasi bir simge haline dönüştüğünü öne süren bazı veliler, Dombralı zilin değişmesini istedi. Şarkının siyasi bir melodi haline geldiğini belirten veliler, okullarda çocukların siyasete alet edilmemesini istedi.

Okul yönetimi ise uzun süredir şarkının orijinalinin çalındığını ve etkinliklerde de sık sık kullanılan şarkının siyasi bir içeriğinin olmadığını savundu.
http://www.karsigazete.com/egitim/akpnin-secim-sarkisini-okul-zili-yaptilar-h11333.html

Müdür kaptı terfiyi desenize bir sonrakide adamin posterini asar terfi alir nefret ediyorum dönem adamlarindan

Müdür kaptı terfiyi desenize bir sonrakide adamin posterini asar terfi alir nefret ediyorum dönem adamlarindan

Ona sistemin adamı diyorlar.
Bugun muhafazakar olurlar.
Yarın en koyu ülkücü.
Ertesi gün laik solcu.
Çünkü sistem bunu gerektirir.
Allahım çevremden böyle kaypakları uzat tut yarabbim.Amin.

bilmem neresinin kılıyık sloganını da remiks yapsınlar ondan da iyi okul zili olur

daha şimdiden zihinleri yıkanıyor çocukların,bilinçaltına işlemek için güzel yöntem

Yarın en koyu ülkücü.
Ertesi gün laik solcu.

eee olmazsa müdür olamaz, hadi oldu müdür kalamaz

bugun eğitim bir senli olurlar yarın eğitim senli, senli benli

Yarın en koyu ülkücü.
Ertesi gün laik solcu.
benim çevremde var öyle bir akrabam,önceden koyu chp lilerdi,hatta bir yerin chp belediye başkanıydı,şimdide koyu akp li.şimdi ben bu adamlara nasıl saygı duyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…