• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba aski..

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Merhabaa..
Benim tatilde yeni tanistigim bi akrabamin akrabasi cocuk var. Bütün tatili beraber gecirdik denilebilir. Onun bakislari beni korumasi bana söyledigi seyler sanki benden hoslaniyordu. Bi ara sakasina sevgilin var mi diye sordugunda hayir yok dedi. Sonra bunun akrabasi o cocugun sevgilisi var keske sen onunla ciksan o sevgilisi olcak kizdan kat ve kat guzelsin dedi. Kafam hala karisik ama neyse. Ondan sonra haftalarca facede beni eklemesini bekledim eklemedi kalktim ben ekledim. 3-4 kez msj atti bana ama havadan sudandi. Ve beni hep suskun biri olarak biliyor. Kendisi aksine aktif eglenceli biri. Simdi aylardir ayri sehirlerdeyiz. Onun beni farketmesini nasil saglayabilirim .

Merhabaa..
Benim tatilde yeni tanistigim bi akrabamin akrabasi cocuk var. Bütün tatili beraber gecirdik denilebilir. Onun bakislari beni korumasi bana söyledigi seyler sanki benden hoslaniyordu. Bi ara sakasina sevgilin var mi diye sordugunda hayir yok dedi. Sonra bunun akrabasi o cocugun sevgilisi var keske sen onunla ciksan o sevgilisi olcak kizdan kat ve kat guzelsin dedi. Kafam hala karisik ama neyse. Ondan sonra haftalarca facede beni eklemesini bekledim eklemedi kalktim ben ekledim. 3-4 kez msj atti bana ama havadan sudandi. Ve beni hep suskun biri olarak biliyor. Kendisi aksine aktif eglenceli biri. Simdi aylardir ayri sehirlerdeyiz. Onun beni farketmesini nasil saglayabilirim .

işin zor canım ya seninde biraz cesaretlenmen için onunda biraz adım atması lazım. benzer bir durum benim başımdada var çok çaba gösteriyorum olsun diye sırf beni tanısın konuşalım diye fırsat yaratmaya çalışıyorum onda tık yok. böyle yapınca benim umutlarım kırılıyor. mutlaka onunda adım atması lazım aranızda bir ilişki olması için ben 1,5 aydır uğraşıyorum çocuktan bir şey gelmeyince hiç bir şey olduğu yok.

işin zor canım ya seninde biraz cesaretlenmen için onunda biraz adım atması lazım. benzer bir durum benim başımdada var çok çaba gösteriyorum olsun diye sırf beni tanısın konuşalım diye fırsat yaratmaya çalışıyorum onda tık yok. böyle yapınca benim umutlarım kırılıyor. mutlaka onunda adım atması lazım aranızda bir ilişki olması için ben 1,5 aydır uğraşıyorum çocuktan bir şey gelmeyince hiç bir şey olduğu

Ben 2 ay oldu hoslanali kafayi yiycek gibi oluyorum bazen. Bide sanal benimkisi. Gercekte taniyorum tabi ama ayri sehirlerdeyiz. Ah bi kendimi farkettirmeyi basarabilsem...
Allah yardimcimiz olsun canimm.

Back
X