Akraba bozuntuları ve iğrenç şakaları

Tavuksal firtlangic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
1.246
4.935
133
herkese merhaba.
23 yaşında kendi halinde bir kız kardeşim var .kardeşim pek kendini ifade edemez onu kızdıracak şeylere anında tepkisini koyamaz

meseleye gelecek olursak kız kardeşim şekerleme fabrikası gibi bir yerde çalışıyor. her ay çikolata şeker vs.bişeyler verirler ona.
işte benim 30 lu yaşlarda öz halamın kızı ve babamızın kuzenin kızı ,kız kardeşim dışardayken üst kattan"niye bize çikolata getirmiyorsun" diyerek kardeşime tükürmüşler sözde şaka yapıyorlar .

ben bunu duyunca deli oldum evet kardeşim yetişkin bir kız ama kendini bu akraba bozuntularından koruyamıyor..

salgın henüz bitmemiş kii bitmiş bile olsa böyle aşağılayıcı bir hareket yapan bu ziyniyete sahip akıl yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
bu olay yaşandığı sıra orda olmadığımdan kardeşimin ne cevap verdiğini bilmiyorum. kız kardeşimede kızıyorum taviz verdiği için ben çoğu akrabamın huyunu bildiğimden nefret ederim ve oldukça mesafeliyim ama kardeşim tam aksine onlarla arasının iyi olduğunu sanır daha çok aynı ortamlarda bulunur .kardeşimde bu son hareketlerinden rahatsız olmuş ve içinede kapanmiş böyle bişey beklemiyordu.bir yandanda gerçek yüzlerini gördü benim gibi ,bu insanlardan uzak durmayı öğrenecek belkide.

niye yumuşak yüzlü insanları bulunca ezmek için böyle fütursuzca hareket eden insanlar var.içimi dökmek için yazdım sinirim hafifler belki .

Anne babanızın tutumuda önemli. Akrabaların saçma şakalarına tepki verilmemesi için görmezden gel vs diyor mu? Veya o senin büyüğün aman bişi deme gibi gibi
hayır anne ve babamın öyle bir tutumu yok annem oldukça sinirlenmiş bu duruma ama işte kardeşimi yumuşak yüzlü buluyorlar bana asla yapamazlar ben ta ergenken gerçek yüzlerini görüp mesafemi koydum

iğrençler gerçekten 31 -32 yaşlarında evli barklı kadınların eğlence anlayışı bu sözde.
Eğlence anlayışı değil; çiğlik, görgüsüzlük, avamlık, hatta aç gözlülük. Kardeşiniz de 23 yaşında bu tür harekette bulanabilen insanlarla akraba dahi olsa görüşmesi saçma, eminim bu ilk değildir.

Eğlence anlayışı değil; çiğlik, görgüsüzlük, avamlık, hatta aç gözlülük. Kardeşiniz de 23 yaşında bu tür harekette bulanabilen insanlarla akraba dahi olsa görüşmesi saçma, eminim bu ilk değildir.
tüm dediklerinize katılıyorum .tükürme ilk defa oldu ama laf sokma gibi şeyler daha önce olmuştur elbet.görüşeğini sanmam çok üzgün görünüyordu

tüm dediklerinize katılıyorum .tükürme ilk defa oldu ama laf sokma gibi şeyler daha önce olmuştur elbet.görüşeğini sanmam çok üzgün görünüyordu
Onu yazmayı unutmuşum, yani bu karakterdeki inşnların yaptıklarına üzülmesi saçma.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim olayı, bu olay iyikide olmuş, kardeşiniz onlarla görüşmemesi ve arayı soğutması iyi olur.

herkese merhaba.
23 yaşında kendi halinde bir kız kardeşim var .kardeşim pek kendini ifade edemez onu kızdıracak şeylere anında tepkisini koyamaz

meseleye gelecek olursak kız kardeşim şekerleme fabrikası gibi bir yerde çalışıyor. her ay çikolata şeker vs.bişeyler verirler ona.
işte benim 30 lu yaşlarda öz halamın kızı ve babamızın kuzenin kızı ,kız kardeşim dışardayken üst kattan"niye bize çikolata getirmiyorsun" diyerek kardeşime tükürmüşler sözde şaka yapıyorlar .

ben bunu duyunca deli oldum evet kardeşim yetişkin bir kız ama kendini bu akraba bozuntularından koruyamıyor..

salgın henüz bitmemiş kii bitmiş bile olsa böyle aşağılayıcı bir hareket yapan bu ziyniyete sahip akıl yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
bu olay yaşandığı sıra orda olmadığımdan kardeşimin ne cevap verdiğini bilmiyorum. kız kardeşimede kızıyorum taviz verdiği için ben çoğu akrabamın huyunu bildiğimden nefret ederim ve oldukça mesafeliyim ama kardeşim tam aksine onlarla arasının iyi olduğunu sanır daha çok aynı ortamlarda bulunur .kardeşimde bu son hareketlerinden rahatsız olmuş ve içinede kapanmiş böyle bişey beklemiyordu.bir yandanda gerçek yüzlerini gördü benim gibi ,bu insanlardan uzak durmayı öğrenecek belkide.

niye yumuşak yüzlü insanları bulunca ezmek için böyle fütursuzca hareket eden insanlar var.içimi dökmek için yazdım sinirim hafifler belki .
Ablası olarak gidip sizde onların yüzüne tükürün, bir daha yapamasınlar

Bu nasıl bir edepsizlik gerizekalılık.cocuklar bile bilir tükurmenin terbiyesizlik olduğunu bu insanlarla aynı mahallede bile bulunmak istemezdim.
Kardeşinizi saf görüyorlar galiba yoksa bunu size yada başkasına yapabileceklerini sanmıyorum.Kardesinizin o an tepki vermesi gerekirdi en azından bundan sonra yüzlerine bile bakmasın.Hatta iyi bir ağızlarının payını vermeleri gerekir çünkü bu saka falan değil büyük bir saygısızlık.
Bu konuya siz müdahale etmeyin kardeşiniz çözsün yoksa onu iyice ezik zannederler.

Sinir olmakta haklısınız benim bile inanasim gelmedi böyle gerizekalılara.

herkese merhaba.

son 1 sene de yaşadıklarımdan sonra akrabalrla ilgili bi hükme vardım. Gerçekten gereksizler.. kızkardeşinizi bazı konularda bilinçlendirin. kimsenin ona şaka da olsa bu şekilde davranmaya hakkı yok..

Görüşmesin. Araları iyi falan değil, kullanacak adam arıyor akrabalarınız. Bunu onunla bir konuşun bence.
İşyerindeki kredisini bu tiplere şeker çikolata vs getirerek tüketmesin.

Herkesin mizacı ne yazık ki bir değil böyle konularda. Kaç yaşında olursa olsun vermesi gereken tepkiyi yapısından dolayı veremeyebilir. Siz onunla abla olarak güzellikle konuşun, yargılamadan. Yani şöylesin, böylesin, niye böyle yaptın diyerek değil ama ne yapmak istedin o an, ne hissettin diyerek içindekileri en azından dışarı vurmasını isteyin. Çünkü bu tür karakterdeki insanlar içine atıyor genelde. Bu ilerde hastalık da yaratabilir. Siz ne kadar tavsiye verseniz de hayat ona bazı şeyleri öğretecek, kendi görecek.

Kardeşiniz tepki verip mesafe koymalı, sizin yapabilecekleriniz sınırlı. Kız kardesinizde bitiyor bu iş. O izin veriyor boyle davranmalarına. Mizacı farklı olabilir bunu anlarım ama bu denli saygısızlık yapacak noktaya geldilerse, kız kardesiniz de kendini biraz zorlasin

30 dan sonra çikolata senin neyine hayvan,
Cocuk yapmaz,ayrica koronadan dolayi.tukurduler gibi geldi ama farketmez herturlu pislik

Kardesin madem tepki veremiyor birdahakine onlerinden cikolata yiye yiye gecsin hergun

Bu nasıl bir edepsizlik gerizekalılık.cocuklar bile bilir tükurmenin terbiyesizlik olduğunu bu insanlarla aynı mahallede bile bulunmak istemezdim.
Kardeşinizi saf görüyorlar galiba yoksa bunu size yada başkasına yapabileceklerini sanmıyorum.Kardesinizin o an tepki vermesi gerekirdi en azından bundan sonra yüzlerine bile bakmasın.Hatta iyi bir ağızlarının payını vermeleri gerekir çünkü bu saka falan değil büyük bir saygısızlık.
Bu konuya siz müdahale etmeyin kardeşiniz çözsün yoksa onu iyice ezik zannederler.

Sinir olmakta haklısınız benim bile inanasim gelmedi böyle gerizekalılara.
aynen kardeşim saf gördükleri kesin.kardeşim ne tepki verdi bilmiyorum muhtemelen tükürüklerden içeri kaçmiştir hatta çamaşırda asılıymış çamaşırlara gelme ihtimalide var neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım.kardeşim bundan sonra yüzlerine bakmaz inşallah yok bakacak olursa zaten hakediyor artık ne diyim.

Back
X