- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.736
- 228
- 30
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
???tükürmüşler
Nasıl ya ?
Bildiğin tükürmüşler?
Ama öyle de olmaz ki naiflik naiflik nereye kadar ...koruyamıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
???tükürmüşler
Ama öyle de olmaz ki naiflik naiflik nereye kadar ...koruyamıyor..
Anacim her ailede sinir bozucu bir insan vardir benim amcam yersiz saka yapar milleti tuhaf seylerle guldurur kucuk dusurme cabalari birgun bna bir ska yapti tabi herkes guluyo sen niye gulmuyon dedi amcam bana Durdum gozlerine baktim dedim bu yersiz sacma sakalarini yapmayi birak sen sabanmisn komik de degilsin millete asalamaktan baska birsey yaptigin yook dedim tabi bu sok iptal herkes bna bakip yuzunu degisti napiyim hak etti diyip odama gitmistim ama odama iyi ders olmustuherkese merhaba.
23 yaşında kendi halinde bir kız kardeşim var .kardeşim pek kendini ifade edemez onu kızdıracak şeylere anında tepkisini koyamaz
meseleye gelecek olursak kız kardeşim şekerleme fabrikası gibi bir yerde çalışıyor. her ay çikolata şeker vs.bişeyler verirler ona.
işte benim 30 lu yaşlarda öz halamın kızı ve babamızın kuzenin kızı ,kız kardeşim dışardayken üst kattan"niye bize çikolata getirmiyorsun" diyerek kardeşime tükürmüşler sözde şaka yapıyorlar .
ben bunu duyunca deli oldum evet kardeşim yetişkin bir kız ama kendini bu akraba bozuntularından koruyamıyor..
salgın henüz bitmemiş kii bitmiş bile olsa böyle aşağılayıcı bir hareket yapan bu ziyniyete sahip akıl yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
bu olay yaşandığı sıra orda olmadığımdan kardeşimin ne cevap verdiğini bilmiyorum. kız kardeşimede kızıyorum taviz verdiği için ben çoğu akrabamın huyunu bildiğimden nefret ederim ve oldukça mesafeliyim ama kardeşim tam aksine onlarla arasının iyi olduğunu sanır daha çok aynı ortamlarda bulunur .kardeşimde bu son hareketlerinden rahatsız olmuş ve içinede kapanmiş böyle bişey beklemiyordu.bir yandanda gerçek yüzlerini gördü benim gibi ,bu insanlardan uzak durmayı öğrenecek belkide.
niye yumuşak yüzlü insanları bulunca ezmek için böyle fütursuzca hareket eden insanlar var.içimi dökmek için yazdım sinirim hafifler belki .
kardeşim kuzenlerle şakalaşmayı onların arasına girmeyi sever ,aslında iyi de anlaşırlar ama kardeşimi saf buldukları için şaka seviyesini bu kadar düşürmüşlerKardeşiniz tepki verip mesafe koymalı, sizin yapabilecekleriniz sınırlı. Kız kardesinizde bitiyor bu iş. O izin veriyor boyle davranmalarına. Mizacı farklı olabilir bunu anlarım ama bu denli saygısızlık yapacak noktaya geldilerse, kız kardesiniz de kendini biraz zorlasin
kardeşim geçte olsa onlarla samimiyetin gereksiz olduğunu anlayacak.halamın kızı ben 14 kendisi 19 yaşındayken annemin bana aldığı kıyafetlere "iğrenç hiç güzel değil" dedi başka birinden beğeni alıncada kıyafetler anneme "bana niye almadın"diye surat yaptı telefon almak istiyodum "sen telefona değer misin" diyordu.ve ben o yaşta çoğu akrabayı kafamda bitirdim hiç bir samimet kurmam bunu kardeşimde geç olsa öğrenecek???
Nasıl ya ?
Bildiğin tükürmüşler?
Ama öyle de olmaz ki naiflik naiflik nereye kadar ...
keşke kardeşimde sizin gibi sözünü esirgemeyen biri olsaAnacim her ailede sinir bozucu bir insan vardir benim amcam yersiz saka yapar milleti tuhaf seylerle guldurur kucuk dusurme cabalari birgun bna bir ska yapti tabi herkes guluyo sen niye gulmuyon dedi amcam bana Durdum gozlerine baktim dedim bu yersiz sacma sakalarini yapmayi birak sen sabanmisn komik de degilsin millete asalamaktan baska birsey yaptigin yook dedim tabi bu sok iptal herkes bna bakip yuzunu degisti napiyim hak etti diyip odama gitmistim ama odama iyi ders olmustuhala bni gorunce bir yuzu degisyo
Sabırlı aileymissiniz ben olsam saçını başını yolardım...kardeşim geçte olsa onlarla samimiyetin gereksiz olduğunu anlayacak.halamın kızı ben 14 kendisi 19 yaşındayken annemin bana aldığı kıyafetlere "iğrenç hiç güzel değil" dedi başka birinden beğeni alıncada kıyafetler anneme "bana niye almadın"diye surat yaptı telefon almak istiyodum "sen telefona değer misin" diyordu.ve ben o yaşta çoğu akrabayı kafamda bitirdim hiç bir samimet kurmam bunu kardeşimde geç olsa öğrenecek
Haseki dogru soyluyorAnne babanızın koruma yaşını geçmiş kardeşiniz. Kendi kendine korumayı öğrenmek zorunda zorbalara karşı.
şaka olarak görseydim yada normal görseydim bu kadar kızıp konu açmazdım.ortada tartışma yokken sohbet yaparken bu hareketi yapıyolar onlara sorsak şaka derler.benim şaka olarak adlandırmam kinaye yani onların şaka olarak gördüğü şeyin iğrençliğinden rahatsızım bendeTükürmenin bir şaka göstergesi olduğuna nasıl vardın acaba konu sahibi?? Kaç yaşına geldim 3-5 yaş aralığı haricinde hiçbir yaş grubunda Tükürmenin şaka aracı olarak kullanıldığını ne duydum ne gördüm... Tükürmek hakarettir. Belki sizde bunu "eşek şakası" diye yumuşatmayı bırakırsanız, kız kardeşiniz de durumun ciddiyetini anlar bi gün...edit: Şaka olarak görmüyormuşsunuz zaten ben yanlış anlamışım..
Anacimmm hep der hakkinizdan gelin yoksa ezilirsinizkeşke kardeşimde sizin gibi sözünü esirgemeyen biri olsa![]()
hangi biriyle başedelim ki aile apartmanı en aşağıda oturan biz. niyeyse hep ezilmeye çalışılan biz. akrabalarımın çoğu böyle gereksizdirSabırlı aileymissiniz ben olsam saçını başını yolardım...
Keşke arkadaş ya da komşu olsaydık valla sizin yerinize ben döverdimhangi biriyle başedelim ki aile apartmanı en aşağıda oturan biz. niyeyse hep ezilmeye çalışılan biz. akrabalarımın çoğu böyle gereksizdir
iğrençler gerçekten 31 -32 yaşlarında evli barklı kadınların eğlence anlayışı bu sözde.
En son ilkokulda yapiyoduk bunu biz
sağol reis,dövmüş kadar oldun☺Keşke arkadaş ya da komşu olsaydık valla sizin yerinize ben döverdim
❤
Muhattap olmayın ne deyim
orda yoktum işte olsaydım dayanamayıp tartışırdım. kardeşim için kavga edincede velisi gibi oluyorum artık kendi çizgilerini kendi belirlesin hayatının her alanında yanında olamıyorum.ama annem kuzenler karşılaşınca yüzlerine vuracaktır oda çok kızdı duyunca.Ailecek bir daha görüşmeyin derim
Madem kızkardeş sessiz sakin abla olarak bunların saçını başını ellerine verirdim çok kızdım