Akraba değil Akbaba!!!

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
hala şoktayım ya.dün itibariyle kpssye girdim.hazırlandım 1 sene boyunca,çok yıprandım.o stresi anlatamam asla anlatamam.hele dün sınavdan önce yaşadıklarımı anlatamam.canım annem her an her daim yanımda olan tek kişi...en çok kahrımı çeken kişi,bu lanet sınav yüzünden hırsımı ondan aldığım,kırdığım kişi...dua ediyorum Allah beni affeder inş.

neyse sınavımın nasıl geçtiğini bilmiyorum.gerçekten bi fikrim yok yani hele gk gyden sonra her şey olabilir...dün annemlere şaka yapıyorum işte hadi gelin bi oturalım şu salonda,beraber bi şeyler izleyelim falan diye.çünkü bir sene boyunca yanlarına giderdim ateş almaya gider gibi hemen odama dönmek zorunda kalırdım.hayat size güzel izleyin tvnizi derdim bazen sitem ederdim falan.dün oturuyoruz,her taraf dağınık.kaç saat sınava girdim uyumadım,uyuyamadım ,uyumak istemedim,yorgurum falan...gelenler çok sevgili akrabalarımdan bikaçı.çok yakında oturuyorlar.hatta bikaç gün öncesinde toplu iftar falan yapmışlar,faceden görüyoruz fotoları.annemi soruyorum anne ayıp değil mi insan çağırır,bu dışlama ne falan diye.kapı çaldı işte bunlar geldi,çıktım hoşgeldine..hepsi birden ben girer girmez;
-ee plaa naber iyi misin?
normalde adımı bile zor hatırlarlar:))
olay o kadar açık ki nabız yoklamaya gelmişler.abartmıyorum bu insanlarla 1 senedir ne görüşüyoruz,ne konuşuyoruz.ya ben 1 sene boyunca neler yaşadım yaaaa neler yaşadım!!!plla nasıl gidiyor diye sordun mu hiç,olay olunca bitince meraklı melahat gibi AKBABA GİBİ bana gelip hal hatır soruyosun,nabız yokluyosun.moralim bozuksa sevincekler mi acaba ya çok merak ediyorum.kötü geçse sevinecekler mi???o kadar çok sinirlendim ki,aslında söylemek istedim yüzlerine ama bana yakışmazdı...sınav açıklanınca da aramayan,numaramızı bilmeyen arıycak eminim.ben iki çift laf etmek istiyorum........!!!

arkadaşlar benim yerimde olsanız iyi düşünür müydünüz.belki ben hatalıyım?bu tür akraba canlısı insanlara nasıl davranmalı?

not:arkadaşlar sizden kücük ricam alıntı yapmazsanız çok sevinirim

Canım sanki hala stresini atamamış gibisin. Evet çoğumuzun başına gelmiştir sınavdan sonra meraklı akrabalar gerçekten sinir bozucudur ama önemsememeye bak dediğin gibiyse zaten çok samimi olduğun insanlar da değil canını sıkmaya değmez bence. Sen onları boşver ailenle güzel vakit geçir bence, saatlerce tv izle madem öyle ve kim sorarsa sorsun iyiydi de geç

tatlım bence senin sinirlerin bozulmuş sınavlardan sonra çoğu kişi öyledir kötü geçtiyse sinir olursun iyi geçtiyse gururlanırsın insan sinir oluyor ama onlarda iyi ya da kötü merak ediyor işte sınav stresinden sinirlerin bozulmuş bi tatile falan çıkabilecek yerin varsa bi git gez toz açılırsın bence

kızlaar sinirlerim bozuldu bu sürecte evet.hala stresliyim açıklanıncaya kadar da stres bitmeyecek.normalda her gün 6buçukta kalkar derse otururdum.dün geç yattığım için 9 da kalkmışım.sabah kafam yerine gelmediği için sınav vardı var mıydı bitti mi kaçırdım galiba diye 30sn kafayı yedim:))

ya bi yerin güzel bi pozisyonu kazanmıştım da yakın zamanda memlekete falan beni sormaya gitmişlerdi önaraştırma için.biliyorum bunu herkes duydu yani...bi tanesi arayıp da hayırlı olsun kazanmışsın diyemez miydi allah aşkına.onun yerine birbirlerine bi ara da sor napmış bi sor dediler.valla düşündükçe gülüyorum

Maalesef akrabalar boyle sizin yasinizda kiyaslayabilecegi bir yakinlari/sevdikleri varsa hele.

Bosverin siz onlari dostunuzu dusmaninizi tanimis olursunuz boylece umarim iyi bir puanalip ilk alimlarda istediginiz yere atanirsiniz.

Maalesef akrabalar boyle sizin yasinizda kiyaslayabilecegi bir yakinlari/sevdikleri varsa hele.

Bosverin siz onlari dostunuzu dusmaninizi tanimis olursunuz boylece umarim iyi bir puanalip ilk alimlarda istediginiz yere atanirsiniz.

inşş şuan bir tek bunun için dua ediyorum....emeklerimin karşılığını alırım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…