• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba düğününde ne giyilir?

caramelsmacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhabalar. Annemin kuzeni evleniyor ve düğünü var ama ben ne giyeceğimi bulamıyorum. Sizce bu elbise giyilir mi yoksa başka bir şey mi giymeliyim? Önerileriniz varsa bekliyorum. Bir de 21 yaşındayım o yüzden büyük gösterecek elbiseler olmaz😊

Eklentiler

• 18851.webp
    18851.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 51
Bence bu pek düğünlük değil. İnce askılı uzun sade tek renk bir elbise daha zarif durur

Bence bu pek düğünlük değil. İnce askılı uzun sade tek renk bir elbise daha zarif durur
Askılı olmaz kendime yakıştırmıyorum kalın askılı falan olabilir belki. Çok mu günlük bu elbise sizce peki? Daha önce sadece dayım evlendi o yüzden elbise seçmek benim için daha zor ne giyeceğimi bilemiyorum asla😭

Askılı olmaz kendime yakıştırmıyorum kalın askılı falan olabilir belki. Çok mu günlük bu elbise sizce peki? Daha önce sadece dayım evlendi o yüzden elbise seçmek benim için daha zor ne giyeceğimi bilemiyorum asla😭
bence cok günlük kalmış deseninden dolayı da olabilir. belki kır düğünüyse olabilir ama salon için fazla günlük

Aynı modelin düz renkli olanı daha uygun olabilir

IMG_2247.webp
salon düğünüyse böyle yırtmaçlı uzun bir elbise de olabilir.

Fiyat olarak sizinki ile aynı bantlarda

Eğer salonda olacaksa da ufak detaylı bir şey bakın

Eki Görüntüle 3728875 salon düğünüyse böyle yırtmaçlı uzun bir elbise de olabilir.
Teşekkür ederim ama bu benim için biraz abartı ya... Benim göğüslerim küçük olduğu için yakası açık kıyafetler olmuyor. Ama yırtmaçlı bi elbise olabilir belki. Karşı taraf dayımın düğününe gelirken tül şifon gibi çiçekli bi elbise giymişti o yüzden böyle bi şey düşünmüştüm ben ama en iyisi biraz daha bakayım

Teşekkür ederim ama bu benim için biraz abartı ya... Benim göğüslerim küçük olduğu için yakası açık kıyafetler olmuyor. Ama yırtmaçlı bi elbise olabilir belki. Karşı taraf dayımın düğününe gelirken tül şifon gibi çiçekli bi elbise giymişti o yüzden böyle bi şey düşünmüştüm ben ama en iyisi biraz daha bakayım
Anladım sen biraz daha bak ama göğüsün küçükse asıl yakası acık yakısır bence.

Güzel değil basma gibi
Sana giy diyen olmadı zaten adam gibi yorum yap

Fiyat olarak sizinki ile aynı bantlarda

Eğer salonda olacaksa da ufak detaylı bir şey bakın
Teşekkür ederim bordo olan güzelmiş aslında siyahı olabilir

Bu zevksiz bir elbise bunu alma bence yaşına da pek uygun değil zaten,
yaşın minicik daha canlı renkli ama desensiz elbiselere bak istersen, desenli olsun dersen H&M ve adL'den bak soft renkli kısa güzel elbiseleri var.

Bu zevksiz bir elbise bunu alma bence yaşına da pek uygun değil zaten,
yaşın minicik daha canlı renkli ama desensiz elbiselere bak istersen, desenli olsun dersen H&M ve adL'den bak soft renkli kısa güzel elbiseleri var.
Ya oralara da baktım ama bir defa giyeceğim bir şeye o kadar para vermek istemiyorum

Back
X