- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi caramelsmacc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askılı olmaz kendime yakıştırmıyorum kalın askılı falan olabilir belki. Çok mu günlük bu elbise sizce peki? Daha önce sadece dayım evlendi o yüzden elbise seçmek benim için daha zor ne giyeceğimi bilemiyorum aslaBence bu pek düğünlük değil. İnce askılı uzun sade tek renk bir elbise daha zarif durur
bence cok günlük kalmış deseninden dolayı da olabilir. belki kır düğünüyse olabilir ama salon için fazla günlükAskılı olmaz kendime yakıştırmıyorum kalın askılı falan olabilir belki. Çok mu günlük bu elbise sizce peki? Daha önce sadece dayım evlendi o yüzden elbise seçmek benim için daha zor ne giyeceğimi bilemiyorum asla![]()
Aynı modelin düz renkli olanı daha uygun olabilirAskılı olmaz kendime yakıştırmıyorum kalın askılı falan olabilir belki. Çok mu günlük bu elbise sizce peki? Daha önce sadece dayım evlendi o yüzden elbise seçmek benim için daha zor ne giyeceğimi bilemiyorum asla![]()
Kahverengi var siyahı olsa alırdımAynı modelin düz renkli olanı daha uygun olabilir
Teşekkür ederim ama bu benim için biraz abartı ya... Benim göğüslerim küçük olduğu için yakası açık kıyafetler olmuyor. Ama yırtmaçlı bi elbise olabilir belki. Karşı taraf dayımın düğününe gelirken tül şifon gibi çiçekli bi elbise giymişti o yüzden böyle bi şey düşünmüştüm ben ama en iyisi biraz daha bakayımEki Görüntüle 3728875 salon düğünüyse böyle yırtmaçlı uzun bir elbise de olabilir.
Anladım sen biraz daha bak ama göğüsün küçükse asıl yakası acık yakısır bence.Teşekkür ederim ama bu benim için biraz abartı ya... Benim göğüslerim küçük olduğu için yakası açık kıyafetler olmuyor. Ama yırtmaçlı bi elbise olabilir belki. Karşı taraf dayımın düğününe gelirken tül şifon gibi çiçekli bi elbise giymişti o yüzden böyle bi şey düşünmüştüm ben ama en iyisi biraz daha bakayım
Sana giy diyen olmadı zaten adam gibi yorum yapGüzel değil basma gibi
Teşekkür ederim bordo olan güzelmiş aslında siyahı olabilir![]()
Aspendia KADIN OMUZ TOKA DETAYLI DRAPELİ ELBİSE - Fiyatı, Yorumları
KADIN OMUZ TOKA DETAYLI DRAPELİ ELBİSE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Fiyat olarak sizinki ile aynı bantlarda
![]()
HELİS BUTİK Taş Detaylı Kare Yaka Tül Kollu Midi Boy Siyah Elbise - Fiyatı, Yorumları
Taş Detaylı Kare Yaka Tül Kollu Midi Boy Siyah Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Eğer salonda olacaksa da ufak detaylı bir şey bakın
Yok o zaman çok açılıyor rahatsız oluyorum yaptırınca da elbisenin modeli bozuluyorAnladım sen biraz daha bak ama göğüsün küçükse asıl yakası acık yakısır bence.
Gİymem zatenSana giy diyen olmadı zaten adam gibi yorum yap
Teşekkür ederim bordo olan güzelmiş aslında siyahı olabilir
Ya oralara da baktım ama bir defa giyeceğim bir şeye o kadar para vermek istemiyorumBu zevksiz bir elbise bunu alma bence yaşına da pek uygun değil zaten,
yaşın minicik daha canlı renkli ama desensiz elbiselere bak istersen, desenli olsun dersen H&M ve adL'den bak soft renkli kısa güzel elbiseleri var.
uygun fiyat istiyorsan millada sa cok secenek varYa oralara da baktım ama bir defa giyeceğim bir şeye o kadar para vermek istemiyorum
Yerel mağazalara da bak daha uygun ve şık elbiseler bulabilirsinYa oralara da baktım ama bir defa giyeceğim bir şeye o kadar para vermek istemiyorum
Siyahı varsa olabilir ya siyah alıcam ya da çok renkli bi elbise üstteki muzdarip isimli kişi benim zevkimi anlamış onun anlattığı tarzda bir şey istiyorum aslındaEki Görüntüle 3728902
Bu elbiseyi çok beğenmiştim vücut tipine uygunsa sade ama şık bir seçenek olabilir