• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba içi taciz gören var mı içimizde?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
konu çok tatsız gerçekten ama benim gibi taciz gören var mı merak ediyorum ne yapmam gerektiğinide kestiremiyorum açıkcası.yakın bir zamanda başka bir topikte bahsetmiştim halamın eşi olucak adam(!)ona vurdu diye,o iğrenç rezil adam(!)işte bana tacizde bulunan!!bu işte o kadar usta ki size anlatamam yani hep bi kadın düşkünü görünüşte davranışlarında bakışlarında ama eşinin yeğnine bakıcak kadar mı rezilsin be aşağılık!!ama bunun bu huyunu genede aile içinde çok kimse bilmez babam,annem bilmez mesela.bu adamın inancıda yoktur içerde,oruç tutanlara falan acır öyle bi adam,bir sürü borcu var bankalara ama bi yerden para bulsam tatile çıkıyım hesabında her neyse yani her yönüyle iğrenç bir adam(!)kısa bir süre önce alt katımıza taşındılar,küçükte kuzenim var üç yaşlarında onu sevmek için falan gidiyorduk bu rezil beni yalnız bulduğunda aşağılık laflar ediyordu ama işte direk söylemiyordu mesela ben bir kere halam su istediği için mutfağa gitmek zorund akaldım buda ordaydı ben girince burası çok sıcak oldu falan dedi bu tip şeyler yani bozuyodum ya da ters ters bakıyodum ama anlamazdan geliyordum çünkü açık açık demiyordu neyse bu arada çocuğa annem bakıyor!!!annemin markete gitmesi gerekti bende kuzenime onların evind ebakıyordum eve zaten halamla beraber geliyorlardı o yüzden bende kuzenimi biz eçıkarmadım kapı çaldı baktım bu tek başına ayağıma krem sürmüştüm üstüne basamıyordum çorabım içerde kalmıştı onu giyip hemen çıkıcaktım yukarı ben içeri girdim halam yok mu dedim yok dedi bu koltuğa oturdum çorabımı giyerken bu asalak aşağılık beni öpmeye çalıştı!!!öpemedi tabi ben bi bağardım bu kapıya koşmuştu gözlerimi sinirden açtığımda oğluda vr ya!!anlamaya çalışıyo o d ane olduğunu soruyo falan,sen napıyosun ya dedim ne cesaret bu ne cürret dedim bi daha olmucak unutalım dedi bana bak dedim kaç zamandır yapıyosun sesimi çıkarmıyorum ayağını denk al dedim çıktım gittim,o günden sonra 2kez gördüm yüzüne bile bakmadım olaydan 1hafta sonra halama vurma olayı gerçekleşti zaten halamda o yüzden gelmediğimi sanıyor yani ben anneme anlatsam babama söyler,ablama söyledim ama o biliyor hiç bir şey yapamaz dedi fakat bu aşaılık normal biri değil kendisi sapık ama halamı servise bindirmez mesela kıskanır,o olay olduktan sonra hayal meyal çocukluğumdaki kareler gözümün önüne geldi bu aşağılık yastık savaşı yaparken biz bu da gelirdi bana musallat olurdu hep ya da başka şeylerde yani bizim sülale hep kızdır başka birine yapıyo mudur bilmiyorum ama bana takmış gibi geliyo bi şey yapamazda diyemiyorum tam çünkü normal değil o aşağılık

çok sinirlendimm..off pislik mahluk..bir daha sana dokunduğu an avazın çıktığı kadar bas bas bağır , rezil olsun herkese..sessiz güçsüz sakın kalma sakın...

Mutlaka ailene anlatman gerekiyor.Aynı apartmanda yaşıyorsunuz ve sen onların evinde çocuk bakıyorsun.Hastayım diye evde kalıp üstüne kapı kitleyebilir veya sen yalnızken sizin eve girebilir,çok tehlikeli.Ayrıca dediğin gibi diğer akraba kızlarına yapmış ve onlar ses çıkaramamış olabilir.Sen dikkat etsen,kendini korusan bile, halan bir sapıkla evli kalmayı haketmiyor.

herkese herşeyi anlatmalısın..
rezilliği çıkmalı ortaya..
çekineceğin ne var ki,anlat gitsin ve kurtulun sülale olarak o adiden..

bu pisliğin çok borcu var emekli oldu borçları yüzünden emekli parasını borçlara verdi vermeseydi haciz ya da hapse falan giricekti,gerçi emekli olduğu yerde hala çalışıyo,halamda çalışıyo ama tüm borçlar bu gerizekalının üstüne halam boşansa borçalrı taksa buna çeker vurur halamı,keyfiyeti çok seven bir mahluk halamın boşanma gibi bir durumu yok malesef borçlar olduğu müdettçe üstelik ben anlatsam bu kez herkes he rşeyi biliyor diye daha beter şeylere kalkışabilir diyorum ya normal biri değil bu gerçekten anlamıyo yani geçen halama vurduğunun ertesi sabahı hiç br şey olmamış gibi ee hadi işe gitmiyo musun demiş!!tepkileri davranışları hiç bir şeyi nornal değil üstelik bu adinin bendne 4yaş küçük kız çocuğuda var yani

aile içinde ya da dışarda da asla pısırık vur ensesine al lokmasını ne yaparsan yap ses çıkarmaz bir tip değilimdir avaz avaz bağırırım hakkımı ararım yani ama bi koysanıza yerime kendimi ben ablama ilk abla bu adama karşı dikkatli ol dediğimde inanamıştı iyiki onu bir zamanla rsöylemişimki bu 2.rezilliği rahat anlatabildim yoksa çok zor anlatması nefret ediyorum böyle erkek müsvettelerinden ağzını burnunu kırdırmak hatta kendim kırmak istiyorum,ölsün istiyorum bu aşağılık ya en güzel çözüm o

bu pisliğin çok borcu var emekli oldu borçları yüzünden emekli parasını borçlara verdi vermeseydi haciz ya da hapse falan giricekti,gerçi emekli olduğu yerde hala çalışıyo,halamda çalışıyo ama tüm borçlar bu gerizekalının üstüne halam boşansa borçalrı taksa buna çeker vurur halamı,keyfiyeti çok seven bir mahluk halamın boşanma gibi bir durumu yok malesef borçlar olduğu müdettçe üstelik ben anlatsam bu kez herkes he rşeyi biliyor diye daha beter şeylere kalkışabilir diyorum ya normal biri değil bu gerçekten anlamıyo yani geçen halama vurduğunun ertesi sabahı hiç br şey olmamış gibi ee hadi işe gitmiyo musun demiş!!tepkileri davranışları hiç bir şeyi nornal değil üstelik bu adinin bendne 4yaş küçük kız çocuğuda var yani

Valla canım,benim de aklıma geldi,dile getiremedim.Bunu da düşünmek lazım.Sen bu adamın seni küçükken de taciz ettiğini söylemişsin,belli ki küçük kızlara meraklı.Bunlar akraba-evlat dinlemezler Allah korusun.
Ailenle konuş,baban ve diğer erkek akrabalar buna gözdağı verip defetsinler.Durumunuz varsa başınızdan atmak için para toplayıp bir kısım borcunu kapatın olmazsa.

bu şekilde yanınamı kalacak yani... mutlaka bi şeyler yapmalısın halan hala onunla evli mi kalacak o küçücük çocuk o adamla mı büyüyecek..:47:
bence mutlaka ailene anlatmalısın ve gidip o adamı şikayet etmelisiniz çeksin cezasını korkarak ona daha çok cesaret verirsin...hukuki yollara başvurun ve tıkılsın içeriye...

böyle bişeye kalkıştığında tehdit et savcılığa gideceğini söyle, ve bence git de! suç duyurusunda bulun..herşey beklenir böylelerinden...

pislik adi herif bu arada bişi sorcam o adam kaç yasında sen kaç yasındasın sadece meraktan soruyorum eğer yaşlı bişiyse gençlere saldırabilir :47:

Son düzenleme:
pislik adi herif bu arada bişi sorcam o adam kaç yasında sen kaç yasındasın sadece meraktan soruyorum eğer yaşlı bişiyse gençlere saldırabilir :47:

ben 22yaşındayım o adi de bildiğim kadarıyka 47 48yaşında,4ay sonra taşınıcak zaten defolugitsin,,hukuki yollara başvurmayı bend edüşündüm ama geçenlerde haberleri izlediyseniz kadın kocasından şiddet görüyor mahkemeye gidip boşanıyor ardındna adam bunu tehdit ediyor kadın tekrar mahkemeye gidiyor koruma istiyor mahkeme de diyor ki:'siz artık boşandığınız için yasa gereği böyle bir hak talebiniz yer almıyor'!!!!deyip kadını reddediyorlar ve adam kadını kaç yerindne bıçaklayıp öldürüyor bu olaydan sonra evlenip boşananlara anca koruma hakkı yasaya konuluyor,bu ülkede işle rböyle yürüdükçe üstelik benimde parasal anlamda bu adamı içeri tıktıracak gücüm olmadıkça gitsem ne olucak bende mantıklı olanın bu olduğundna yanayım ama bu tip konularda dışardan yorum yapması şunu bunu hemen yap ne bekliyorsun demesi çok kolay ama öyle olmuyor malesef,borçlarını kapatıp defedin demişsiniz biriniz ama bu adinin o kadar çok borcunu ödedikki sülale olarak bir kuruş daha verilmesine asla izin vermem kaldıki bu adinin borcunu temizleceyek para yok bizde sülalede,şimdilik hiç bir şekilde görmüyorum konuşmuyorum zaten ama en ufak bir hareketini rezilliğini daha görüyüm o zaman avavım çıktığı kadar anlatıcam zaten hiç bir şekilde yalnız kalmam o aşağılıkla kapıyı açmam kesinlikle

bu şekilde yanınamı kalacak yani... mutlaka bi şeyler yapmalısın halan hala onunla evli mi kalacak o küçücük çocuk o adamla mı büyüyecek..:47:
bence mutlaka ailene anlatmalısın ve gidip o adamı şikayet etmelisiniz çeksin cezasını korkarak ona daha çok cesaret verirsin...hukuki yollara başvurun ve tıkılsın içeriye...

Evet çok katılıyorum.Yani niye cezasız kalsın.Seni anlıyorum bu durumu söylemekte çok zor ama bu pisliğin ne mal olduğunu herkes bilmeli bence de

cnm siz neden onun borcunu ödeyecekmşssiniz ki?!!yok daha neler ya. ..hem o sapıklık yapsın,siz de onun borclarını ödeyin öyle mi??sakın haaaaa.....bende tabiki ailene söylemenden yanyım ama kolay değil bunu kabul ediyorum..

böylesine sapık adamın foyası ortaya çıkmalı. belki kız çocuğu falan ar,ne bileyim ona bile sapıklık yapar, her şeyden habersiz halan da sapık bi adamla yaşadığını bilmez. belk onlara söyleyemezsin ama anneni,babanı da kendine destek alıp onların da yardımıyla bence bir çözüm bulun.en azından en yakınların bilsin bu sorunu.

Back
X