- Konu Sahibi turuncukelebek
konu çok tatsız gerçekten ama benim gibi taciz gören var mı merak ediyorum ne yapmam gerektiğinide kestiremiyorum açıkcası.yakın bir zamanda başka bir topikte bahsetmiştim halamın eşi olucak adam(!)ona vurdu diye,o iğrenç rezil adam(!)işte bana tacizde bulunan!!bu işte o kadar usta ki size anlatamam yani hep bi kadın düşkünü görünüşte davranışlarında bakışlarında ama eşinin yeğnine bakıcak kadar mı rezilsin be aşağılık!!ama bunun bu huyunu genede aile içinde çok kimse bilmez babam,annem bilmez mesela.bu adamın inancıda yoktur içerde,oruç tutanlara falan acır öyle bi adam,bir sürü borcu var bankalara ama bi yerden para bulsam tatile çıkıyım hesabında her neyse yani her yönüyle iğrenç bir adam(!)kısa bir süre önce alt katımıza taşındılar,küçükte kuzenim var üç yaşlarında onu sevmek için falan gidiyorduk bu rezil beni yalnız bulduğunda aşağılık laflar ediyordu ama işte direk söylemiyordu mesela ben bir kere halam su istediği için mutfağa gitmek zorund akaldım buda ordaydı ben girince burası çok sıcak oldu falan dedi bu tip şeyler yani bozuyodum ya da ters ters bakıyodum ama anlamazdan geliyordum çünkü açık açık demiyordu neyse bu arada çocuğa annem bakıyor!!!annemin markete gitmesi gerekti bende kuzenime onların evind ebakıyordum eve zaten halamla beraber geliyorlardı o yüzden bende kuzenimi biz eçıkarmadım kapı çaldı baktım bu tek başına ayağıma krem sürmüştüm üstüne basamıyordum çorabım içerde kalmıştı onu giyip hemen çıkıcaktım yukarı ben içeri girdim halam yok mu dedim yok dedi bu koltuğa oturdum çorabımı giyerken bu asalak aşağılık beni öpmeye çalıştı!!!öpemedi tabi ben bi bağardım bu kapıya koşmuştu gözlerimi sinirden açtığımda oğluda vr ya!!anlamaya çalışıyo o d ane olduğunu soruyo falan,sen napıyosun ya dedim ne cesaret bu ne cürret dedim bi daha olmucak unutalım dedi bana bak dedim kaç zamandır yapıyosun sesimi çıkarmıyorum ayağını denk al dedim çıktım gittim,o günden sonra 2kez gördüm yüzüne bile bakmadım olaydan 1hafta sonra halama vurma olayı gerçekleşti zaten halamda o yüzden gelmediğimi sanıyor yani ben anneme anlatsam babama söyler,ablama söyledim ama o biliyor hiç bir şey yapamaz dedi fakat bu aşaılık normal biri değil kendisi sapık ama halamı servise bindirmez mesela kıskanır,o olay olduktan sonra hayal meyal çocukluğumdaki kareler gözümün önüne geldi bu aşağılık yastık savaşı yaparken biz bu da gelirdi bana musallat olurdu hep ya da başka şeylerde yani bizim sülale hep kızdır başka birine yapıyo mudur bilmiyorum ama bana takmış gibi geliyo bi şey yapamazda diyemiyorum tam çünkü normal değil o aşağılık