- 1 Nisan 2014
- 131
- 81
- 298
- Konu Sahibi hayallerbedavaa
-
Anladım,yazılı bir sözleşme de yok bu arada aralarında bu önemli mi Bilmiyorum amaTartışmanın detayı önemli ,hakaret işle ilgi bir eksiklik varsa tazminatsız iş akdi fesh imkanı var malesef
Sözleşme önemli değil ,sgk girişleri var ,buna göre işlem yapılırBir de bir detay daha ekleyeyim benim kardeşim de aynı işyerinde çalışıyor. Kardeşime de demiş gelmesin daha diye. Kardeşim de yanlarindaymis konuştukları sırada.
Inşallah hallolur sagolunSözleşme önemli değil ,sgk girişleri var ,buna göre işlem yapılır
Ne konuştukları sebep önemli ,bırakın kendileri halletsinler üzmeyin kendinizi
Evet ıskura da birisi daha söyledi insallah halledecek onu sagolunTazminatini almasi lazim diye biliyorum ayrica iskura basvursun issizlik maasi alsin , suresini gecirmesin iskur icin yoksa issizlik maasi da alamaz
Daha önceki girme çıkma sebepleri abisinin dükkanının işlerinin bir düşüp bir yükselmesi ile alakalı idi,bazen desteğe ihtiyacı oldu bazen de tek başına idare etmesi gerekti,zaten farklı bir mesleği vardi eşimin o dönemlerde. Abisi ile sık sık tartışır kardeşler arası iletişim sıkıntısı var genel manada aslında bu da işlerine de yansıyor malesef..Mesela abisi sinirlenip defol git gelme der eşim de gitmez sonra sinirle söyledim öyle demek istemedim olur.. neyse çok uzattım temelde iletişim sorunları var aslında gözlemlerim bu şekildeInsallah tazminat vs alırsınız da...
Daha ciddi bir kısım var,sanki eşiniz biraz geçimsiz biri mi ya da iş hayatında gevşek bir yapısı mi var.
Daha önce de girdi-çıktı demissiniz simdi abisiyle de tartışmış? Bazılarının çalışma hayatı sirf bu gevşek yapıları sebebiyle sekteye uğruyor çünkü
Amin allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Doğru işin içine akrabalık olunca farklılıklar oluyor ya deneyimleyenler bilirlerBüyük geçmiş olsun,
Allah başka hayırlı kapılar açsın.
Akraba ile ye,iç,alışveriş yapma diye
boşuna dememişler.
Arabulucuya nasıl başvuruluyor bilmiyorum ama hemen araştıracağım sagolun.Kıdem ve ihbar tazminatına hak kazanır tabiki, arabulucuya başvurun.
Arabulucuya nasıl başvuruluyor bilmiyorum ama hemen araştıracağım sagolun.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinAdliyelerden başvurabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?