- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
- Konu Sahibi bitli prenses
arkadaşlar merhaba dünden beri kalbim o kadar kırıkki ağlamaktan gözlerim şişti içim daralıyor resmen direk konuya giriyorum... bizim evin karşısında akrabamız oturuyor halamın oğlu olur kendisi kapısının önüne direkler çaktı kimse araba koymasın evinin önüne diye sadece kendi arabasını çekiyor kapısının önü diye...belediyeden ihtar çektiler kendisine kamuya ait biyere istediğine göre direk çakamassın diye söktü ama tekrar taktı direkleri neyse arabalar onun evinin hizasına park ediyorlar sürekli mecbur bizde o tarafa koymak zorunda kalıyoruz arabamızı dün gezmekten geliyorduk onun evinin yan tarafına park etmek istedik arabamızı eşim geri manevra yaparken direğe çarptı ve direk kırıldı bizimde arabanın stop lambası yerinden çıktı.bende bi şey oldumu acaba diye indim arabadan bakayım dedim akrabamız çıtı hemen kapıya bende şakayla dedimki: '' bak direğin naptı arabamıza ''bu birden bir başladı bana sokak ortasında bağrınmaya ''siz geldiniz direğimi kırdınız malıma zarar verdiniz, sen gelip bana laf söyleyemessin istediğimi yaparım,ne koyuyon arabanı buraya git kapının önüne çek'' bağırdıda bağırdı.''tamam dedim koyarım kapımın önüne ama büyük araba geçerken senin arabanada zarar verebilir'' o da bana ''git şikayet o zaman beni '' dedi bende ''ben senin akrabanım akrepmiyim seni şikayete gideyim sana zarar gelsin istememki dedim^'' o da ''sen çok dik kafalısın bana çene yapıyorsun'' dedi birde üstüne üstlük karısı üstüme yürüyüp '' bırak şu terbiyesizleri, bulaşmaya yer arıyorlar insana dedi'' eşimde ''ne var abi bu kadar büyütcek yok bişey diyo'' onada '' sen konuşma oğlum yürü git bak işine diyo'' şimdi biz terbiyesizlikmi yaptık yani sindiremiyorum içime dünden beri gece bile rüyama girdi bu olay ben haksızmıyım şimdi kızlar? onları o kadar çok severdimki büyüğüm olarak her gördüğümde hal hatır sorardım onların bize bu kadar kinlenmesini anlayamadım hiç...okuyup yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler...