akraba mı? akrep mi? bilemedim...

bitli prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
639
665
208
arkadaşlar merhaba dünden beri kalbim o kadar kırıkki ağlamaktan gözlerim şişti içim daralıyor resmen direk konuya giriyorum... bizim evin karşısında akrabamız oturuyor halamın oğlu olur kendisi kapısının önüne direkler çaktı kimse araba koymasın evinin önüne diye sadece kendi arabasını çekiyor kapısının önü diye...belediyeden ihtar çektiler kendisine kamuya ait biyere istediğine göre direk çakamassın diye söktü ama tekrar taktı direkleri neyse arabalar onun evinin hizasına park ediyorlar sürekli mecbur bizde o tarafa koymak zorunda kalıyoruz arabamızı dün gezmekten geliyorduk onun evinin yan tarafına park etmek istedik arabamızı eşim geri manevra yaparken direğe çarptı ve direk kırıldı bizimde arabanın stop lambası yerinden çıktı.bende bi şey oldumu acaba diye indim arabadan bakayım dedim akrabamız çıtı hemen kapıya bende şakayla dedimki: '' bak direğin naptı arabamıza ''bu birden bir başladı bana sokak ortasında bağrınmaya ''siz geldiniz direğimi kırdınız malıma zarar verdiniz, sen gelip bana laf söyleyemessin istediğimi yaparım,ne koyuyon arabanı buraya git kapının önüne çek'' bağırdıda bağırdı.''tamam dedim koyarım kapımın önüne ama büyük araba geçerken senin arabanada zarar verebilir'' o da bana ''git şikayet o zaman beni '' dedi bende ''ben senin akrabanım akrepmiyim seni şikayete gideyim sana zarar gelsin istememki dedim^'' o da ''sen çok dik kafalısın bana çene yapıyorsun'' dedi birde üstüne üstlük karısı üstüme yürüyüp '' bırak şu terbiyesizleri, bulaşmaya yer arıyorlar insana dedi'' eşimde ''ne var abi bu kadar büyütcek yok bişey diyo'' onada '' sen konuşma oğlum yürü git bak işine diyo'' şimdi biz terbiyesizlikmi yaptık yani sindiremiyorum içime dünden beri gece bile rüyama girdi bu olay ben haksızmıyım şimdi kızlar? onları o kadar çok severdimki büyüğüm olarak her gördüğümde hal hatır sorardım onların bize bu kadar kinlenmesini anlayamadım hiç...okuyup yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler...

Bu kadar çok tepki vermelerini gerektirecek bir olay yok ortada..
Acaba bunu sizinle tartışmak için bahane mi bildiler?
Daha önceden hiç sorun yaşamış mıydınız?

Bu kadar çok tepki vermelerini gerektirecek bir olay yok ortada..
Acaba bunu sizinle tartışmak için bahane mi bildiler?
Daha önceden hiç sorun yaşamış mıydınız?

hayır benim onlarla zaten hiç bir problemim olamaz 50 yaşından fazla yaşı kendisinin, kızı yaşındayım yani laf dalaşına girebilcek konumlarda değiliz kendisiyle.2 yaşındaki oğlum kapının önünde oyun oynarken falanda yanımıza gelip ''kescem kulağını,uzatıcam kulağını''deyip duruyor oğlum çok küçük korkuyor kulağını tıtıp anne kluak kescek'' diyo onu gösterip.

hem suçlu hem güçlü anlaşılan....
git şikayet et sende valla...
bundanda kavga edilmez ki hemde akrabasınız...
çok ayıp...

ucunu sivriltip bi direk hediye edin kendisine , direklerle arası baya iyi baksanıza akrabasını kıracak kadar çok seviyor .kafanıza takmaya değmez sizde artık muhatap olmayın mecbur kalmadıkça

O ne biçim kuzen öyle :53:

Çok severdim yazmasan , aileleriniz de kopukluk var sanacaktım eskilerden beri.. Tuhaf..

Günümüzde akrabalık ilişkileri de bir çok şey gibi yitip tükenmekte maalesef.. Akraba bile olmasa komşu bu yaa.. Çok saçma..

Zaten direkle filan uğraşıp durduğuna göre sıyırmış o.. Yıkmışlar bi daha dikmiş , durum vahim..

çok gücüme gitti dünden beri kafam yerinde değil sıradan biri olsa takmam akrabayız evlerimiz karşılıklı her dakka görüyoruz birbirimizi ama hiç bir terbiyesizlik,saygısızlık yapmadığım halde karısının çıkıp bana terbiyesiz diye bağırması çok gücüme gitti önümüz bayram babam bu olaydan sonra gelmesinler kapıma bir daha dedi bu kadar kolay mı birbirini kırmak ben kalp kırmaktan korkarım ama onlar bana eşimin yanında bağırdılar.

çok gücüme gitti dünden beri kafam yerinde değil sıradan biri olsa takmam akrabayız evlerimiz karşılıklı her dakka görüyoruz birbirimizi ama hiç bir terbiyesizlik,saygısızlık yapmadığım halde karısının çıkıp bana terbiyesiz diye bağırması çok gücüme gitti önümüz bayram babam bu olaydan sonra gelmesinler kapıma bir daha dedi bu kadar kolay mı birbirini kırmak ben kalp kırmaktan korkarım ama onlar bana eşimin yanında bağırdılar.

Siz ailece görüşmüyor muyuduz?
Samimi değilsiniz anladığım kadarıyla..
Gerçi kuzen dediğiniz vakit genç bir insan düşünmüştüm ben..

O ne biçim kuzen öyle :53:

Çok severdim yazmasan , aileleriniz de kopukluk var sanacaktım eskilerden beri.. Tuhaf..

Günümüzde akrabalık ilişkileri de bir çok şey gibi yitip tükenmekte maalesef.. Akraba bile olmasa komşu bu yaa.. Çok saçma..

Zaten direkle filan uğraşıp durduğuna göre sıyırmış o.. Yıkmışlar bi daha dikmiş , durum vahim..

annemle babamlada konuşmaları hiç hoş değil babam büyük olduğu için alttan alıyo cahilliğine veriyor zaten annem babamlada sorunu olsa beni bağlamazki yani onlar yüzündende olsa bağrılacak bişey yapmadım ben...

Akraba mı akrep mi ???

Ruh hastası bence...bulaşmayın.

Siz ailece görüşmüyor muyuduz?
Samimi değilsiniz anladığım kadarıyla..
Gerçi kuzen dediğiniz vakit genç bir insan düşünmüştüm ben..

hayır ailece görüşüyoruz annemlerde aynı mahallede annem börek yapar bir tepside onlara yapıp hadi götür kızım der samimiyiz yani ama neden nem kaptılar anlamadım.bu arada kendisi babamdan dört beş yaş küçük babam yaşında nerdeyse.

valla artık akrabalık da yalan olmuş.. :19::19:

taş kimseye uzaktan gelmiyor . bunu bilir bunu söylerim.

o direkleri de ... çakacak yerlerine caksınlar.

üzülmeyin, degmez.

annemle babamlada konuşmaları hiç hoş değil babam büyük olduğu için alttan alıyo cahilliğine veriyor zaten annem babamlada sorunu olsa beni bağlamazki yani onlar yüzündende olsa bağrılacak bişey yapmadım ben...

Evet seni bağlamaz ama ne bileyim belki onu bağlar en azından saçma da olsa bi sebebi olurdu o zaman bu durumun..

Ama dediğim gibi direkle filan uğraşıp durduğuna göre sıyırmış o, ciddiye almanıza değmez..

çok sağolun kızlar gerçekten içim rahatladı biraz insanların bu kadar bencil olmaları kahrediyor beni...

hayır ailece görüşüyoruz annemlerde aynı mahallede annem börek yapar bir tepside onlara yapıp hadi götür kızım der samimiyiz yani ama neden nem kaptılar anlamadım.bu arada kendisi babamdan dört beş yaş küçük babam yaşında nerdeyse.

Herhalde bunalım geçiriyor..Ne diyeyim..
Kızı yaşında insana, sudan bir sebep yüzünden sokak ortasında bağırıyorsa ruh sağlığı pek yerinde değil gibi geldi bana..
Hiç takılma, boşver..

Allahım insanlar ne kadar temiz kalpli, susmak üzülmek ne kelime, ben olsam soluğu karakolda almıştım, direkt şikayet ederdim.

Allah kolaylık versin.

eğer zemin katsa evleri arabalar da sürekli etrafına parkediyorsa camların. eve güneş girmez, orada yaşayan insanlar da arabadan başka bir şey görmez camdan bakınca. siz akrabası olduğunuz için sizin daha fazla anlamanız gerektiğini düşünüp sinirlenmiş olabilir. akrabanızın üslubu doğru değil ama sizin de anlamadığınız şey bu olabilir.

Back
X