akraba mı? akrep mi? bilemedim...

eğer zemin katsa evleri arabalar da sürekli etrafına parkediyorsa camların. eve güneş girmez, orada yaşayan insanlar da arabadan başka bir şey görmez camdan bakınca. siz akrabası olduğunuz için sizin daha fazla anlamanız gerektiğini düşünüp sinirlenmiş olabilir. akrabanızın üslubu doğru değil ama sizin de anlamadığınız şey bu olabilir.

onun kapısının önünde kendi arabası duruyor zaten biz onun evinin yan tarafına bırakıyoruz arabamızı sadece onun kaldırımının bitimi oluyor yani ne camı ne kapısı kapanıyor sizin anlatmaya çalıştığınız şeyi bizde düşünüyoruz ben ince düşünen bir insanın kimsenin kapısını camını kapatıp arabamı bırakıcak değilim.

herkes birbirini düşünüp kalp kırmamaya çalışsaydı; bütün aileler birlik ve beraberlik içinde olur, kimse boşanmaz, kimse birbirini öldürmez, savaşlar olmazdı. kısacası insanlar birbirini hoşgöremiyor ve herkes önce ben diyor, ama bunun sonucu da yalnızlık olur yani size yapılan hareket sizi üzer mutlaka ama birgü onun işi size düştüğünde, o zamanda sizin sınavınız olacak bakalım hoşgörüyle karşılayacakmısınız yoksa sen bana bunu yaptın deyip girişecekmisiniz :) ilahi adalete güvenirim, bence sizde öyle yapın aklınıza geldikçe Allah a havale edin, Allah ıslah etsin böyle insanları, çocuğunuzu bile korkutmuş belli ki içinde sevgi merhamet yok, yalnız kaldığında anlayacaktır hatasını.

bazılarının malı çok kıymetlidir bazıları da aksidir. akrabanızda bu ikiside mevcut. boşverin kendi terbiyesizliği.

Back
X