Akraba mı Akrep mi ?

newcity

Prenses parem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
158
203
53
Konu başlığından anlaşıldığı gibi akraba. Konuya gelince 2 buçuk yıllık evliyim zaten bunun bir buçuk yılı vajinismus ile geçti hallettim çok şükür haziran ayında boş gebelik yaşadım şimdide çocuk için uğraşıyoruz Rabbim nasip ederse. Benim gereksiz amcam yengem sürekli fırsat arar gibi çocuk yapmıyor musunuz diye sorup duruyor her seferinde nasip kısmet allah nasip eder vakti gelince diyorum anlamıyor sürekli sürekli denk gelince soruyorlar. Hayır olur olmaz size ne Rabbimin bildiği birsey var niye üsteliyorsunuz. Daha neler neler var uzun olmasın vaktinizi almayayım diye kısa tutmaya çalıştım. Uzun olduysa affola. Sizde de var mı böyle fırsat arayan akraba. Eee ne demişler akraba mı Akrep soksun...

Bir daha sordukları zaman, Bana sürekli bu soruyu sormanızdan hoşlanmıyorum. Merak etmeyin hamile olduğumu öğrendiğimde eşimden önce size haber vereceğim deyin şakaya getirin işi.

Bir daha sordukları zaman, Bana sürekli bu soruyu sormanızdan hoşlanmıyorum. Merak etmeyin hamile olduğumu öğrendiğimde eşimden önce size haber vereceğim deyin şakaya getirin işi.
Şakayla kaç söyledim yenge ne meraklısın sen mi büyütecen diye ama yok olmuyor işin enteresan yanı düğünü kendimiz yaptık eşimle ben eee haliyle borç var hala devam ediyor maddi yönden hazır değiliz diyorum belki o şekilde susar diye bu seferde çocuğun masrafinda ne çıkacak yasin genç yap ilerde olmaz diyor düşün artık

Cahillikten terbiyesizlikten baska bir sey degil... boyle haddi olmayan konulari konusanlara gıcık oluyorum! Sanane yani olur olmaz yaparim yapmam nasip etmedi belki yaradan! Hic halden anlamazlar... biz de 3 yilin sonunda kavuştuk bebegimize denememistik baska dusuncelerimiz vardi soylenmeye baslamisti millet... oluyor mu olmuyor mu sıkıntı mi var hey allahim yaa...

Bir de bebek doğup azıcık büyüyünce, 2. çocuk için söylenmeye başlıyorlar :) Bu kız bir de oğlunuz olsun, erkekse bir de kızınız olsun :)

Rabbimin işine karışıyorlar öyle söylüyorsun olmuyor böyle söylüyorsun olmuyor atalarımız yaramdan değil sorandan utanıyorum diye boşa dememiş

Bir de bebek doğup azıcık büyüyünce, 2. çocuk için söylenmeye başlıyorlar :) Bu kız bir de oğlunuz olsun, erkekse bir de kızınız olsun :)
Rabbim hayırlı sağlıklı bi tane versin de inşallah en azından çeneleri bir süre kapanır gerçi böyle akraba illa başka yerden sokar lafı esirgemez hiç

Millet sasirmis artik yatak odana gelecek planina hicbi seye saygi yok. Bi akrabamiz soylemisti. Yeni evlendikleri zaman yine boyle gereksiz biri tutturmus bebek yok mu ne zaman yapcaksiniz diye. Bizimki de ben kisirim teyze benim cocugum olmuyor demis. Kadin sok tabi. İcimden ne kadar guldum anlatamam demisti. Simdi masallah iki tane evladi var.

yaa bende de var böyle akraba konu komşumsu .... benim anlamadığım bunlar mahrem konular değil mi ben çıkıp bir yerde bir laf etsen Allah bilir neler söylerler arkandan ne terbiyen kalır, ne o... ğun, ne bilmemnen ama herkes herkesin yatağında maşallah yaaa hayır birinin özel hayatına bu kadar takıntılı olmak ama başka yerde sen konuşma terbiyesiz olursun muhabbeti bana çok sapkınca geliyor. İnsanlar özel hayatı bir yaştan sonra kendilerine ayıp ilan ediyorlar ondan heralde. Akrabalarına değil sözüm benim de çevremde var, onlara... Benimkilere sorsan 50 yaşından sonra o giyilmez ayıp bu yapılmaz çok ayıp o takılmaz günah... Adamla kimbilir kaç yıl önce hemhal oldu ama akıl fikir başkasının işlediği nanelerde.... Komşu ortamı bu hale getiriyor bu insanları bence ben uzak duruyorum heppsinden komşu akraba.... ohh kafa rahat kitaplarım örgüm işim gücüm hiç de eksikliğini hissetmiyorum...

Bende yine bir ayıpları dolayı gitmiyorum babamın hakkında bana yanlış konuştular neymiş babam amcam sayesinde adam olmuş siz kimsiniz ki birde kendilerini Kaf dağına sanıyorlar babam vaktinde askerken bunlar dukkan açmış babamın adına sigorta yapmışlar güya o sigorta başlangıcı olmasaymış emekli olamamış falan filan seni kendileri çalıştı ödedi bunca yıl bende o sebepten gitmiyorum. Ama ne care telefonla bile soruyorlar. Geçen kendi babannem bana geldi 1 2 gün o sıra bu yengem babannemi aradı nasılsın gibisinden o da x deyim dedi hemen çocuğu yok mu onun diye babanneme sordu nasıl sinirim bozuldu uyuz kadın yaa

olmaz olur mu? bunlar herkesin başına bela. sana önerim belirli bir seviyede lafını vererek bunları göndermen. yoksa şiddetini artırarak seni şıkıştırmaya devam ederler. çok agrasif olmadan, çok sertte olmadan ama çok yumuşakta olmayacak şekilde bu benim özel hayatım ve siz karışamazsınız, merak etmenizi gerektirecekte birşey yok, çok meraklıysanız kendi çocuğunuzla uğraşın de, ağzının payını ver, gitsin.

bir de bunlarla uğraşacağım diye üzülüp, kendini yıpratma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…