Akraba sorunsalı

Mintlife

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
28
26
18
28
Merhaba Hanimlar,size üzgün olduğum canımı yakan bir konudan söz etmek istiyorum,Ben 7 yil once eşimden ayrıldım,akrabalarim herkes destekledi o dönem,şimdilerde ise aile büyüğüm dediğim babam yerine koyduğum dedem arkamdan millete konuşuyor,düzgün bi insan olsa evliliği kurtulurdu,sorunlu bir insan,kötü şeyler yaptida ben duzelttim onu vs vs arkamdan akrabalarıma konuşuyor,böyle yapma sebebi ise babamla aralari bozuldu bize maddi konularda manevi konularda haksizlik yapti bizde ailecek mesafemizi koyduk,mesafe koymadan once her seyiyle ben ilgilenirdim,saglik sorunlari,banka islemleri herseyi ile,mesafe koyduğumuz zamn bile bi cagirsa yaninda oldum,ama simdi gözümde yoklar,nasil bu kadar acimazsizca hakkimda konuşabiliyor, ki evlenmemin ayrilmamin büyük sebebide o ama utanmadan arkamdan cok kotu konuşmuş tüm akrabalara,kafama takmak istemiyorum umursamamamya çalışıyorum olmuyo,cok dokunuyo bana,bnki bu yasima kadar hernekadar zarari dokunsada bi gün saygisilik etmedim,ama sirf menfati bitti diye agzina geleni saymış arkamdan yillar onceki gecmisimi sermiş herkesin önüne kac yasına gelmiş adam ne dusunecegimi bilmiyorum,icimde büyük bir öfke var

7 yıl önce 17 yaşında olmuyor musunuz? Çocuk yaşta mı evlendirdiler sizi?

Çook yanlış bi davranış gerçekten görme duyma boşver ne dediğini bilmiyor demekki yaşlı yaşına ver geç canım

Madem ki problem varmış bunca yıl sonra mı aklına geldi diye sorar insanlar. Çok ayıp yaptığı.

Bu saatten sonra ciddiye alınma şansı düşük, birisi size laf taşırsa olanları anlatın ki o kişi de etrafa yaysın. Bunun dışında tartışmayın, tartışmayı saçmasapan anlatma şansı yüksek.

Çok zor. İnsanlara anlatması hem ayıp hem yanlış. Ama siz kendinizi ondan koruyun. Demek ki değmezmiş. Bilseniz en baştan uzak dururdunuz zaten. Mesafe koymanız iyi olmuş.
Üzülürsünüz ama çok takılmayın. Ağzı torba değil ki büzesin. Onun laflarını taşıyana karşı da umursamaz konuşun. Çünkü insanlar sizin üzülmenize değil, anlatılanlar doğru mu ona bakacaklar.gerçekten guvendikleriniz haricinde kimseye Laf vermeyin.

Lafı taşıyanın kolundan tutun yüzleştirin. Çekinik davranmayın böyle durumlarda. Büyüklere saygıymış, başlarım böyle saygıya. Kazık kadar adam car car dedikodu ediyor, sırf benden yarım asır önce doğdu diye saygı mı göstereceğim? Yok arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…