• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba terörü

Bu bölge ve aileye göre değişiyor.
Ama biz erkek kuzenlerimizle kardeş gibi büyüyüp uzaktan akrabalık durumunda dahi olmaz dediğimiz için(ninesinin ninesinin ninesiyle olan akrabalık ilişkisine kadar büyükler bakar) bu tarz bir teklif gelse annem sapık der,sülale reddederdi kesin.

Ha baba tarafımı bilmiyorum tanımıyorum hiç ama sanırım akraba evliliği var annemden duyduğum kadarıyla onlarda,o ailede büyüyüp yetişsem nasıl gelirdi bilemiyorum ama memlekette hiç insan kalmamış gibi gidip kuzeninle evlenip,yüksek ihtimalli engelli çocuklar dünyaya getirme olayını anlamak istemiyorum.

İşsiz güçsüz olması da bonus herhalde.
Sizin için önemli değillerse iletişim kurmayın,önemsemeyin görüşmeye devam edecekseniz de bu tarz bir konuşmada tavrınızı net belli edin tekrar cesaret bulmasınlar derim.

Bu bölge ve aileye göre değişiyor.
Ama biz erkek kuzenlerimizle kardeş gibi büyüyüp uzaktan akrabalık durumunda dahi olmaz dediğimiz için(ninesinin ninesinin ninesiyle olan akrabalık ilişkisine kadar büyükler) bu tarz bir teklif gelse annem sapık der,sülale reddederdi kesin.

Ha baba tarafımı bilmiyorum tanımıyorum hiç ama sanırım akraba evliliği var annemden duyduğum kadarıyla onlarda,o ailede büyüyüp yetişsem nasıl gelirdi bilemiyorum ama memlekette hiç insan kalmamış gibi gidip kuzeninle evlenip,yüksek ihtimalli engelli çocuklar dünyaya getirme olayını anlamak istemiyorum.

İşsiz güçsüz olması da bonus herhalde.
Sizin için önemli değillerse iletişim kurmayın,önemsemeyin görüşmeye devam edecekseniz de bu tarz bir konuşmada tavrınızı net belli edin tekrar cesaret bulmasınlar derim.
İstemiyoruz dedik ama yine de insanın aklına geldikçe sinir oluyor.

Ay ne büyük rezalet bu akraba evliliği. Midem bulanıyor. insan çevresindeki insanların, akrabalarının böyle zihniyette çıkmasına üzülür tabi, bir de işsiz güçsüz bir baltaya sap olamamış dandik kuzenini sen ne yapacakmışsın? Ne cesaret bu ya

Özel değilse merak ettiğim için soruyorum anne babanız ayrı mı? Babanız vefat mı etti?
Anneniz tek büyütmüş sizi bunca yıl yanınızda olmamışlar niçin iletişime geçtiniz ki ?
Yok ikisi de sağ şükür. Babam askerdi annem gurbette tek başına büyüttü. Hiç kimse de arayıp sormadi. Hatta hakkımız olan mirası da vermediler.

Yok ikisi de sağ şükür. Babam askerdi annem gurbette tek başına büyüttü. Hiç kimse de arayıp sormadi. Hatta hakkımız olan mirası da vermediler.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini nasıl uyuz oldum akrabalarınıza anlatamam gelip sizin yerinize kavga edip sayıp sövesim var 😂

Bu olaya gerek yokmuş ki selam bile vermezdim yıllar sonra halacım diye ulaşmaya çalışan halama verdiğim cevap çok sert bir yallah olmuştu.
Merhamette saygıda hakedene verilir.Çıkartın hayatınızdan.

Halen akraba evliliği var mı ? Kaçıncı yüzyıldayız. Koskoca 8 milyarlık dünyada evlenecek insan kalmıyor da mı buna yöneliniyor ? Genetik ,kalıcı rahatsızlıklar olma olasılığı da yüksekken hangi akla hizmet ile yapılıyor böyle şeyler? Uzak durun ,muhatap almayın.Ayrica işsiz güçsüz oğluna demişsiniz, işi iyi olsaydı düşünecek miydiniz?

Halen akraba evliliği var mı ? Kaçıncı yüzyıldayız. Koskoca 8 milyarlık dünyada evlenecek insan kalmıyor da mı buna yöneliniyor ? Genetik ,kalıcı rahatsızlıklar olma olasılığı da yüksekken hangi akla hizmet ile yapılıyor böyle şeyler? Uzak durun ,muhatap almayın.Ayrica işsiz güçsüz oğluna demişsiniz, işi iyi olsaydı düşünecek miydiniz?
Hayır tabiki. Isterse trilyonlar kazansın o benim kardeşim sayılır. İşsiz güçsüz olduğu için evlendiremiyor. Bu yüzden bana görücü gelmeyi akıl etmiş.

Bu olaya gerek yokmuş ki selam bile vermezdim yıllar sonra halacım diye ulaşmaya çalışan halama verdiğim cevap çok sert bir yallah olmuştu.
Merhamette saygıda hakedene verilir.Çıkartın hayatınızdan.
Eşi halamı dövüyor. Kizi uyuşturucu kullanan biriyle kaçarak evlendi. Bunlardan ötürü üzülüyordum haline. Gördüğüm yerde normal bir şekilde konuşuyordum.

Hayır tabiki. Isterse trilyonlar kazansın o benim kardeşim sayılır. İşsiz güçsüz olduğu için evlendiremiyor. Bu yüzden bana görücü gelmeyi akıl etmiş.
İşsiz güçsüz insanı evlendirmeye çalışmak zaten baştan ayağa yanlış.Cok uzak durulması gereken zihniyetler bunlar.Evvelden nasıl gorusmediyseniz yine görüşmeyin,gereği yok .

Çocukluğumdan beri baba tarafındaki akrabalari bilmeden doğru düzgün tanımadan büyüdüm. Hiçbir zaman halimizi hatrimizi sormadılar. Annem beni tek başına büyüttü. Son birkaç senedir görüşüyoruz. Geçen gün yengem annemi aramış. Ve halam işsiz güçsüz oğlu için benden ötürü "Görücü gitsem verirler mi?" demiş. Annemin ağzını aramış. Biz de asla olmaz dedik. Şok oldum ya. Normalde kız çocuğu diye beğenmez yüzümüze bakmazlardi. Akraba evliliği ne kadar tehlikeli bunların haberi yok mu? Insan gibi davranmak da suç bunlara. Dünden beri o kadar sinirliyim ki. Etrafımız sapıklarla doluymuş meğer. Aklıma geldikçe kanım donuyor. Bu akrabalarla nasıl başa çıkacağım ben?
Hiçbir şekilde görüşmeyerek başa çıkacaksın. Ortada ilişkide olmanızı gerektirecek bir durum yok çünkü. Aradıklarında açmayın telefonları

Çocukluğumdan beri baba tarafındaki akrabalari bilmeden doğru düzgün tanımadan büyüdüm. Hiçbir zaman halimizi hatrimizi sormadılar. Annem beni tek başına büyüttü. Son birkaç senedir görüşüyoruz. Geçen gün yengem annemi aramış. Ve halam işsiz güçsüz oğlu için benden ötürü "Görücü gitsem verirler mi?" demiş. Annemin ağzını aramış. Biz de asla olmaz dedik. Şok oldum ya. Normalde kız çocuğu diye beğenmez yüzümüze bakmazlardi. Akraba evliliği ne kadar tehlikeli bunların haberi yok mu? Insan gibi davranmak da suç bunlara. Dünden beri o kadar sinirliyim ki. Etrafımız sapıklarla doluymuş meğer. Aklıma geldikçe kanım donuyor. Bu akrabalarla nasıl başa çıkacağım ben?

Nekadar abartmışsın?
Yabancı biride diyebilirdi bunu.
İstemiyorsan istemiyorum dersin olur biter.
Sonuçta gelip seni kaçırmaya çalışmamışlar🤣

Nekadar abartmışsın?
Yabancı biride diyebilirdi bunu.
İstemiyorsan istemiyorum dersin olur biter.
Sonuçta gelip seni kaçırmaya çalışmamışlar🤣
Normalde yüzüme bakmasınlar iş evlilige gelince oğlumuza isteyelim oh ne güzel? Ayrıca halamın eşi halamı dövüyor. Ayrıca halamın kızı uyuşturucu kullanan birine kaçtı. Hapisten yeni çıkmış. Beni bataklığa sürüklüyor. Bu mu normal? Sizin de zihniyetiniz normal değil kusura bakmayın da

Normalde yüzüme bakmasınlar iş evlilige gelince oğlumuza isteyelim oh ne güzel? Ayrıca halamın eşi halamı dövüyor. Ayrıca halamın kızı uyuşturucu kullanan birine kaçtı. Hapisten yeni çıkmış. Beni bataklığa sürüklüyor. Bu mu normal? Sizin de zihniyetiniz normal değil kusura bakmayın da

Hanımefendi direk saldırıya geçmeyin.
Çocuğun diğer suçlarından size ne?
Sonuçta nişan süreci yok ortalıkta isteme yok.
Sadece verirlermi demişler sizde istemediğinizi belirtir mesafenizi koyarsınız.
Durup günlerce beni istemek istedi ama şöyle böyle diyip bunumu düşüneceksiniz?
Tovbe estafurullah.

Tovbe estafurullah.
Yabancı biriyle akraba birinin görücü gelmesi aynı mı peki?

Tovbe estafurullah.
Bu hadsizliğe sinirlenmek de hakkı kızın, neden normal karşıladınız ki bu kadar asıl siz garipsiniz. Oğluna sponsor arıyor yüzsüz hala

Back
X