• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKRABADA YATILI KALMAKMI YOKSA GÜNLÜK KİRALIK EV Mİ?

İşiniz bitince eve donmeliydiniz ve akşam yemeğinde beraber olmalı hatta yemeği beraber hazirlamaliydiniz bence. Ve hatta yemekten sonra da bulaşığa yardımcı olmalı sonrasında oturup beraber sohbet etmeliydiniz. Akşam 9lara kadar dışarıda olmak büyük saygısızlık olmuş bence. Sabahın 8inde cikiyormussunuz. Rahatsız etmemek için uğraşan kişi akşam dışarda oyalanmakran ziyade ev sahibinin sabah 7de kalkıp onlara kahvaltı hazırlanmasından imtina eder.

Herkes misafir sevmez canım her insan herkesin yetişme tarzı farklıdır,
Demekki çok misafirperver değiller ben olsam daha fazla yük olmam gider tutarım ev kafam rahat olur

Konu sahibinin yorumları cidden çok komik ya.. Hani otellerin tanıtımında ziyaretçi yorumları olur ya tıpkı onun gibi yapmış. Bir de diyor ki; "bi tek akşam yemeği iyiydi" diyerek derecelendiriyor bir de..

Masaj,spa,sauna,animasyon filan da yoktur orada tüh ya..:KK70:

Çocuğunun hastalığı nedeniyle tedavi için orada olduğunu unutup tek odaklanması gereken şey bu olması lazımken,yiyemedigi kahvaltıya ve etlere,yatamadigi kuş tüyü yatağa takılan davetsiz bir misafir en irrite edici misafir türüdür.

Bazı insanların kendini bu kadar önemsemelerini vallahi şaşkınlıkla izliyorum...

Ve böyle bencil insanların etrafımda olmaması için dua ediyorum..

Sahsen en samimi oldugum insanlarin evinde bile yatiya kalamiyorum, tanimadiginiz bi evde nasil yatabildiniz ya. Tamam otel masraf ama cokta enteresan ucretler de degil yani. Hani 5 yildizli olmayiversin de idare eder bi yer olsun.

Esimin acemi birligini yaptigi yerde cok samimi bir akrabamiz oturuyor. Surekli de gel kal derler her aradiklarinda. Yemin torenine gidecegimiz zaman elli kere aradilar gelin kalin biz koydeki eve gidicez evde rahat olursunuz falan. Yine kalamadim ya. Gittik idare eder bi otel tuttuk. Ayrica baskasinin evinde neden kalinir onu anlamadim. Hani dugun falan olur eyvallah ev sahibi de ona gore hazirligini yapar zaten.

Gittiginiz evi gercekten otel gibi anlatmissiniz. Kusura bakmayin da siz belli tarihte oraya gitmek zorundasiniz ama kalacaginiz kisiler o tarihlerde misafir agirlayacak durumda olmayabilirler. Zorunlu olarak da kimse kimseyi agirlamak zorunda degil. Benim evimde kalirken sabah 8 de cikip aksam 9 da gelen misafire ben aksam yemegi de yapmazdim o saatte yemek mi yenir diye

Ev halki size degil siz ev halkina ayak uydurmak zorundasiniz. Bu defa da boyle bir beklentiniz varsa ev tutun otele gidin.

beklentim farklı oldu, hiç önemsenmedik ne biliiym annem farklı ya ne biliyim misafir gelmeden kadıncağız havluları değiştirir, duş alın der, misafiri gezdirir tozdurur et yemekleri yapar, gerekirse kendi yatağını bile verir onunla karşılaştırılınca değer görmedik sevilmesik kırık bir çekyat reva görüldü

size sadece çüş diyebildim. oğlunuzun kontrolleri için gidiyosunuz ama gezdirilmeyi mi bekliyosunuz? öyle değilse verdiğiniz örnekler saçma.
ayrıca 5 gün bi yerde kalıyosanuz bi zahmet kahvaltıyı siz hazırlayın ya da bi mutfak alışverişi yapın. et yemekleri demişsinizde yani bunada yuh.

Otel gibi bahsetmissiniz ben de ona takıldı. Adamlarin imkanı veya gorguleri oymuş. beklentilerinizi karşılamak için kendilerini paralamamislar kusura bakmayın.

Ayrıca kiralık evler öyle ucuz değil bir iki yer arayın sorun o ilanların dümen olduğunu anlarsınız.

Otel arayışına girmenizi tavsiye ederim.

valla kisiden kisiye degisir ben evimde misafir varkan kac gün kalırsa kalsım sevmem misafiri ama asla öyle bulasık yıkasın yatagını kaldırsın evde bana yardım etsin asla istememmm aslaaaa

hele mutfakta bulasık yıkamak nedir

bence misafirin zaten otel gibi kullanması lazım siz nasıl rahat ediyosunuz ev sahibi olarak mutfagınıza giren biri is yaptıgı zaman

Siz rahat edin diye ev sahibi niye rahatindn vazgeciyor acaba sacmalık bide 5 gun kalmissiniz misafir dedigin en fazla 2 gun kalir. Cok rahat etmek istiyosaniz kiralayin daireyi herkes misafiri dort dortluk agirlicak diye bisey yok hem millette 5 gun kal hemde gel sikayet et aksam yemegi guzelmisde kahvalti yokmus misafir umdugunu deil buldugunu yer.

Ben başka birisinin evinde rahat edemiyorum. Rahat rahat duş alamıyorum, yemek düzenleri falan her şeyleri farklı oluyor. Herkesin kendine has bir düzeni var. O yüzden kiralık ev ya da otel daha iyi olur, maddi durumunuz elveriyorsa tabi ki.

Daireyi kiralayın bence. Hem siz rahat edersiniz hem de başkalarına rahatsızlık vermemiş olursunuz. Ayrıca misafir gittiğiniz yerden 5 gün gibi uzun bir süre kalmanıza rağmen gerçekten fazla şey beklemişsiniz. Kimse misafir sevmek zorunda değil.

Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba
kahvaltı hazırlanmadı falan derken? :) onlar size hizmet etmek zorunda değil bence.ya da siz deseydiniz ben yardım ediyim de kahvaltı hazırlayalım diye onlarda yiyorlardır zaten :D bir de siz otel parasına acırken belki kaldıgınız kişilerinde durumu pek iyi değildir.bilemiyorum.ya da bir gün 2 gün akrabada kalın bir gün otelde yapabilirsiniz.

valla kisiden kisiye degisir ben evimde misafir varkan kac gün kalırsa kalsım sevmem misafiri ama asla öyle bulasık yıkasın yatagını kaldırsın evde bana yardım etsin asla istememmm aslaaaa

hele mutfakta bulasık yıkamak nedir

bence misafirin zaten otel gibi kullanması lazım siz nasıl rahat ediyosunuz ev sahibi olarak mutfagınıza giren biri is yaptıgı zaman

Bulaşık değil de onu ben hallederim
sofra kurma kaldırmaya yardım ederse çok ta mutlu oluyorum (ben sevmem de sofra kaldirmayi :KK53:

Bence ayaginiz kesilsin diye çok iyi davranmamislardir
Gecmiş olsun bu arada
Ama birilerinin uç kisilik(ustelik biri cocuk )ailesiyle gelip gelip beş gün kalmasindan rahatsiz olmuş olabilirler. Bir -iki de değil.. Hastalik sebebiyle bi süre daha devam edecekse bu durum sizin ayağinizi kesmek için cok misafirperver olmamiş olabilirler.
Bu arada ankarada merkezi bi yerde turizm otelcilik uygulama oteli vardi, banyosu koridordaydi ama cok ucuzdu (yillaar yillar önce) internetten bir aratin derim,belki cidden uygun fiyatliysa orada kalirsiniz

hem milletin evinde 5 gün kalıp hem de kahvaltı güzel değildi, yemekte et yoktu, kanepe de pek bir rahatsız diye şikayet etmeniz çok nahoş. gelmesin sizin gibi misafir evime! gitsin kendine layık ultralüks otelde kalsın...

millet yardım etmiş evine almış , sizin yaptığınıza bakın.. ayıp yani..

Back
X