• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKRABADA YATILI KALMAKMI YOKSA GÜNLÜK KİRALIK EV Mİ?

Bu arada hastalık falan yoksa değil kuzenime anneme bile vermem kendi yatağımı. ne münasebet?

siz bu insanları tanımıyorsunuz bile işiniz görülsün diye gitmişsiniz
sabah çıkıp yemek saati gelmek çocuk hasta madem akşama kadar kafelerde ne yapıyor?

Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba
bence akrabada kalin.. o parayla alışveriş yaparsin daha iyi yani;)

3 kuruşun hesabını yapıp kimseye yük olmam. 3 kuruş vermeyeyim de şunları otel gibi kullanayım, arabaları da var beni getirip götürürler kafasındaki insanları da anlayamıyorum.
sırf ankarada yaşıyoruz diye her hastane işi olan devlete işi düşen bizi kullanma eğiliminde, düşüncesiz davrananlara çok sinir oluyorum.

Resmen otel gibi bahsetmısınız sabah kahvaltı hazır değildi falan.Misafir dediğin 1 gün olur.3 gün yatıya gelen misafire hergün aynı hürmeti hizmeti göstermek zorunda değil kimse.Eşiniz kahvaltılık bişeyler alsaydı sizde kalkıp kahvaltıyı hazırlasaydınız gayet hoş olabılırdı bence. Yada anlatımınız burada yanlış da olmuş olabilir mimik olmadığı için pek anlayamıyoruz.

Bana kalırsa bu şekilde sıkıntı strese gırmek yerıne rahat rahat uyguun bır yer bulun rahat rahat yatıp kalkın.En azından aksam gec gelıp sabah erkenden gıdıp cafelerde para harcamak zorunda kalmazsınız.Cafelerde de para harcanıyor nıhayetınde onun yerıne kıraladıgınız eve vermıs olursunuz.

Çok acil şifalar dilerim

Bu ne yahu 2 hafta önce gittiğiniz yer sanki otelde, yok çekyatta sığıştık yok akşam yemeği fena değildi yok kaçta kalkacağımızı bildikleri halde kahvaltı hazırlamamışlardı sanki parayla kaldınız da paranızın karşılığını alamamış gibi. Kusura bakamayın da birine kalmaya gidiyorsanız oranın şartlarına uyacaksınız. Yerleri yoktur çekyat açmışlar iki kişi çocukla gayette sığılır.

Ne demek kalkacağımız saatte kahvaltı hazır olsun demek hizmetçiniz mi onlar sizin yoksa otel görevlisi mi? kalkamamış olabilirleri geç yattılar dinlensinler demiş olabilirler yardım edeceğiniz yere aaa kahvaltı hazır değil oldu başka emriniz derler adama? 12 de çok geç bir saat değil ayrıca. Bence de siz bu oteldeymiş gibi beklentilerinizle bir ev tutun.

Yarın ankaradayız, ben eşim 2 yaşındaki oğlumuz.3 güniçin gidiyoruz, eşimin dayıları var,2 hafta önce bir dayısına kaldık, inanılmaz kötüydü, şöyle ki, bize ayrı bir wc verildi, tek çekyatta 2 kişi sığıştık, sabah kaçta kalkacağımız biliniyordu kahvaltı bile hazırlanmadı sadece akşam yeme içme iyiydi,5 gün kaldık, yalnız sabah 8 de çıktık akşam 9 da geldik eve, fazla rahatsızlık vermemek için.gece 12 olmuş, ev ahalisi uykunuz var mı diye sormuyor, hala tv seyrediyorlar, biz acayip yorulmuşuz, eve gelmemek için de eşimle kafelerde takıldık.
eşimin bir başka dayısı daha varmış ama bilemiyorum.öte yandan bir kiralık ev buldum hem de kızılayda 60 m2 mutfağı var, günlüğü 80 lira ama acaba idare etsek mi diyorum akrabalarda ama ne tavsiye edersiniz, fazladan 240 lira gidecek üzülüyorum eşime, şu an tek çalışıyor fazla mı harcama yapıyoruz acaba
sız mısafırsınız ve mısafır umdugunu degıl buldugunu yer demısler yemek konusunda dıyecegım bu, ıkıncısı ısterlerse sabaha kadar tv ızlerler sıze gore hareket etme mecburıyetlerı yok sız gıdın sıze ayrılan odaya yatın uyuyun, bır ıkı gun olsa amenna ama 5 gun mısafırlık ıcın uzun bır sure bence sız artık mısafırlık kategorısınden cıkmısınız hem mısafırsınız dıye herseyı hazır mı beklıyorsunuz anlamadım kı kahvaltı sabahın korunde kalkıp hazırlamak zorunda degıl ya ınsanlar kalkın acın dolabı allah ne verdıyse yıyın yada dısarda bır cay sımıt yıyın bu kadar abartılcak bırsey yok...
ayrıca ben olsam verırım 240 tl yı gıder dısarda kalırım , yemegıde dısarda hallederım aperatıf seyler oh kafa rahat...
sahsen akraba bıle olsa kımsede 2 gunden fazla kalmam ...

3 gün kalınacaksa ve maddi zorunluk varsa,sağlık söz konusuysa idare edilebilir

Çok yakın olmadıkça milletin evinde kalmayın , ben bize gelenlerden çok rahatsız olurum mesala. Gün sayarım gitmeleri için.

Back
X