Merhaba, bi iki ay önce yaşadığım ve hala sinirimi atamadığım bi derdimi paylaşıcam. Ben bu yaz bi akrabamın aracılığıyla sevgilimle tanıştım. Onun teyzesi de çok önemli bi rol oynadı bu arada. Bu arada sevgilimin ailesi ve akrabaralıyla ailecek görüştük 4-5 defa. Sevgilim yurtdışında yaşadığı için ailesiyle, o görüşmedi henüz benimkilerle ama bu hafta gelip tanışıcak. neyse, bu görüşmeler 1 ay içinde oldu ve çok şükür bi sorun olmadı herkes iyi davrandı gayet. Ta ki son görüşmeye kadar. Sevgilimin yengesi hediye almış onlar gittikten sonra açmamla şok oldum. Kendisi çok modern, alımlı bi kadın ve aldığı kıyafeti görseniz abartmıyorum sokaktaki çingenede bile görmezsiniz. Çok şaşırdım bizi tanıştıran teyzesini aradım söyledim sesin çıkmasaydı koysaydın bi kenara dedi ama Allah şahidim cidden şaşırılmayacak gibi değil. Hakaret etmek için çok iyi bi yol. Kasten yapıldığı o kadar bariz ki, bi milyoncudan alınmış bi küpe ve pazarda bile satılmayan bi kıyafet...Bunun yanında marka olan bi tane daha vardı onu da güya sevgilimin annesi adına almış. O markanın mağazasında büyüteçle arasan böyle bişey bulamazsın. Bariz yapıldığı o kadar belliki... Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Benim kimseden hediye beklentim yok kendim hukuk okuyan akıllı bi insanım böyle bi muameleyi hak etmiyorum. Kimse de etmez zaten. Bana bi demet papatya alsa bile bi zerafeti vardır yoksa pahalı şeyler falan beklemiyorum. Sizce neden böyle bişey yapmış olabilir hiç bi şekilde saygıda kusur etmememe rağmen? Gerçekten kafayı sıyırıcam kafamda bi yere oturtamıyorum...