Akrabalar

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Baba tarafım çok acayip.Hep bir eleştiri var bize karşı.Mesela ben lazer epilasyona gitmek istiyorum.Günah gitme diyorlar.İşte evlen yaşın geldi artık.Yengem bir yandan diyor.Yok altın şu kadar set falan istiycez diyor.Bugün şunu fark ettim.Onlarla olunca moralimi bir şekilde bozuyolar.İlerde isteme falan olsa onlarında gelmesi lazımmış.Ama ben cidden istemıyorum.Etrafımda ne düzgün ne arkadaş ne düzgün akraba var.Bu yıl onlar yuzunden çok huysuz oldum.Artık lafta yetiştircek halim yok.Uzak durmayı nasıl becerebilirim?

Lazere gitmek istediğinizi neden söylüyorsunuz..hem onlari bastiracak bi sey söyleyin..yapmak istiyorsaniz günah olmadiğini düsünüyorsaniz..günah benim günahim sen orasina takilmayin de mesela..
Herseyı elestırıyorlar.Hata bende keske söylemeseydım :(

Onlar akraba değil akbaba... Hayatımızın her anında da olacaklar izin verirsek. Neden müsade ediyosun ki , söyleme lazere gideceğini nereden öğrenecekler... Öyle günah derler hepsininde kızı gelini gitmiştir yaptırmıştır...
Lazer ayrıca büyüük nimet git bence ;)

Bence Herkeze Cok bilgi veriyorsun kendin hakkinda. Biraz Geri dur bir adim Geri at. O Baba tarafi kiskanc duruyor uzak durmaya calis. Misal konu mi konusuluyor yuz goz olma.

Mesafeyi korumak senin elinde. Lazer yaptıracağını akraba ortamında söylemeyebilirsin. Ya da söylediklerini dikkate almazsın. Benim hayatım ve ben böyle yaşamak istiyorum dersin. İsteme zamanında da çağırmazsın. Mesafeni korumuş olursun.

Ya daa en temizi görüşmemek. Mis gibi pırıl pırıl. Ben öyle yapıyorum. Çünkü bazı akrabalar gerçekten bunu hak ediyor.

Onlar akraba değil akbaba... Hayatımızın her anında da olacaklar izin verirsek. Neden müsade ediyosun ki , söyleme lazere gideceğini nereden öğrenecekler... Öyle günah derler hepsininde kızı gelini gitmiştir yaptırmıştır...
Lazer ayrıca büyüük nimet git bence :KK66:
Öyle sirden konu açıldı da.Sanırım çekemıyorlar.Şimdi ben ılerde evlenmek ıstıyorumda.Ben erkek arkadasımın maddıyatı neyse ona gore dugun altın ıstıyorum.Bunlar yok set ıstıycez falan.Sımdıden bunalttılar.Onları cagırmasam.Hepsıne bız aramızda halletcez desem nasıl olur.Bana bedavaya gıtcen dıyorlar

Evet bende de suc var.bugun bıze geldıler mecbur gordum onları.En ıyısı bende mesafe koyucam.İsteme zamanı babam kesin çagırır onları
Mesafeyi korumak senin elinde. Lazer yaptıracağını akraba ortamında söylemeyebilirsin. Ya da söylediklerini dikkate almazsın. Benim hayatım ve ben böyle yaşamak istiyorum dersin. İsteme zamanında da çağırmazsın. Mesafeni korumuş olursun.

Ya daa en temizi görüşmemek. Mis gibi pırıl pırıl. Ben öyle yapıyorum. Çünkü bazı akrabalar gerçekten bunu hak ediyor.

Öyle sirden konu açıldı da.Sanırım çekemıyorlar.Şimdi ben ılerde evlenmek ıstıyorumda.Ben erkek arkadasımın maddıyatı neyse ona gore dugun altın ıstıyorum.Bunlar yok set ıstıycez falan.Sımdıden bunalttılar.Onları cagırmasam.Hepsıne bız aramızda halletcez desem nasıl olur.Bana bedavaya gıtcen dıyorlar
Çağır canım niye çağırmıycan :) kıskançlık ediyolar tabiki... Sadece müdahil olmasınlar yeterli , kendilerine sanki kilolarınca altınmı takılmış.
Sözdür nişandır bunlar zaten stresli geçiyor , üstüne birde maddi sıkıntılar heleki altın inci hiç çekilmez.
Ailrler arasında sessizce halledersimiz ;)

Çok yobaz, bağnaz gibi geldi babanın tarafı.
Seninle fikirleri uyuşmuyor.
Hayatına giren insanların bu kafa yapısında olmamasına dikkat et. Nişan, düğün vakti geldiğinde kimseyi işine karıştırmazsın.

Yengem
Çağır canım niye çağırmıycan :) kıskançlık ediyolar tabiki... Sadece müdahil olmasınlar yeterli , kendilerine sanki kilolarınca altınmı takılmış.
Sözdür nişandır bunlar zaten stresli geçiyor , üstüne birde maddi sıkıntılar heleki altın inci hiç çekilmez.
Ailrler arasında sessizce halledersimiz :KK66:
Ben seevgılımle halletmek ıstıyorum herseyı.sonucta para ıkımızden cıkacak dımı ama.kendılerıne hıcbısı takılmadı Kendı kocaya kactı.Yengem buyuk oldugundan yok ben soyluycem vercem falan diyo.Bende böyle yaparsanız nıkahtan gıderım falan dedim.Benı sadece bunaltıyolar cıdden.Herseye burunlarını sokuyolar

Çok yobaz, bağnaz gibi geldi babanın tarafı.
Seninle fikirleri uyuşmuyor.
Hayatına giren insanların bu kafa yapısında olmamasına dikkat et. Nişan, düğün vakti geldiğinde kimseyi işine karıştırmazsın.
Evet hepsı cahil cidden.Onlara göre havalıymısımda buyuk konusuyormusumda.İsteme zamanı cagırmak ıstemıyoruma ama babam kesin çagırır.Ben duyurmak istemıyorum.Baba tarafı çok yobaz dedıkoducu.Cidden cok degısıkler.Kendi ablasının dedıkodusunu bize yapan ınsan bunlar.Evlerde yakın uzak duramuyorum

Valla akrabalarin yuzde 80i manyak cikiyor zaten. Hic bir seyinizi paylasmayin. Yengenizin sizin evliliginizde soz sahibi oldugunu dusunmuyorum. Onemli olan anneniz ve babaniz bu insanlari ne derece ciddiye alip soylediklerini yapiyor. Babaniz basiret sahibi bir adam mi mesela? Kibarca sana nooluyor diyebilir mi yengeye kardese?

Back
X